На ПрАзНиКа на МаМа АвГуСтИнЧеТо е радост най-голяма!

• 11 290
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
  • гр.София
Бланк, таткото ще отсъства за дълго от страната... още  ми е нереално, но сигурно до 2- 3 седмици ще зачезва...

Успех и на него, и на вас  Hug

# 226
Честит Рожден Ден, MimSss!
Все така добричка, позитивна, щастлива и красива да си! 
Heart Eyes Hug

# 227
Здравейте и от нас. Отдавна не съм писала...ама то няма кога.
Сега влизам за да споделя с хора...които знам че ще ме разберат.
От понеделник Жоро е на ясла...но днес е без мен за първи ден. Баба му кръжи наоколо ако толкова пък стане зор...но...много ми е мъчно..ето ме - на работа съм...но очите ми са плувнали в сълзи...няма да мога и работа за 1 лев да свърша.
Хайде мами на ясленчета - давайте съвети и акъл как мама да се пребори с болката (на мен за алкохол само ми хрумна...ама на работа съм все пак).
Предполагам че много важни неща и събития съм изпуснала..но ще наваксам - ще чета назад и ще поздравявам...само малко време още.

# 228
Тони, аз както първенец в ясленските изживявания ще си позволя да ти пиша Simple Smile.Ще ти кажа доста тривиални неща, които са истина.И на мен ми се пълниха очите, и буца в гърлото ми беше заседнала....но в края на краищата погледнах нещата от не толкова драмати4ен ъгъл.За общото добро( и твое и на Жорко), те съветвам да се стегнеш и да се държиш .Наистина децата усещата.От теб трябва да лъха позитивизъм.В края на краищата ти не го рпащаш на зато4ение.отива да се разнообрази с други дечица, ще папкат, ще спинкат, ще си играят, ще бъде интересно, и най-важното- разнообразно Peace А нали знаеш колко благотворно им влияе престоя там Hug.Учат се на много полезни и хубави навици и т.н.....( е и на маймунджалъци Wink, но това е нормално Grinning).Така че- горе главата.помисли си  колко ще бъде доволен ( макар и не веднага) и ще ходи с желание и усмивка Hug.В къщи и на челна стойка да застанеш- няма да можеш да му подсигуриш такова разнообразие...В началото навярно ще му е трудно и на него, но това не бива да те отчайва.( то пък няма да е нормално да не забележи детето разликата и това 4е е в нова среда и тн....).Всички минават през това.И вие ще минете и много скоро ще си спомняш с усмивка тези тревоги HugКураж на теб и успех на Жоро Hug
И за да ти онагледя нещата ти показвам едно кратко видео на Дари( може би 2 седмици откакто започна да ходи на ясла) http://vbox7.com/play:662d5a01  Желая ви много скоро да имате такова усмихнато  пристъпване  към яслата Heart Eyes

# 229
МИМС 4РД МНОГО КАСМТ,ЛУБОВ И ЗБАДНАТИ МЕ4ТИ[/color].Тежко е раздялата с мани4ето Rolling Eyes,но всеки е минал отам а ние трябва да свикваме с мисалата 4е са големи.Валмер е права Peace.Аз моя красавец 6те по4не у4или6те на 3 дотогава 6те се гледаме.

# 230
  • София
Привет и от нас в този снежен пролетен ден!  Simple Smile
Честит рожден ден на Мимс! Много здраве, любов и щастливи мигове!
Честит имен ден на Дари! Да расте здрава, усмихната и все така чаровна!

Елиа, бързо да се оправя Виктор!  Peace
Тони, аз нямам опит, но предполагам че ще го преживея по-тежко от Ивчо.  Rolling Eyes Велмар хубаво го е написала!  Hug
Милена, гардероба е супер!  Peace И наистина - той ли се явява преграда между стаите?
Айде, отивам да правя закуска на Ивчо, после пак ще си пишем сигурно. Мисля че ще сте по-активни на това време  Mr. Green
П.П. Рози, уби ме с този подарък!  #Crazy Laughing Peace

# 231
Velmar  Hug  Hug  Hug Heart Eyes - благодаря, Elwing и на теб също.
А Дари е такъв слааааадкииииииииш - ДА И Е ЧЕСТИТ ИМЕННИЯТ ДЕН - да ви е жива и здрава и все такава сладуранка.
Честит рожден ден на Мимс!

# 232
Velmar  Hug  Hug  Hug Heart Eyes - благодаря, Elwing и на теб също.
А Дари е такъв слааааадкииииииииш - ДА И Е ЧЕСТИТ ИМЕННИЯТ ДЕН - да ви е жива и здрава и все такава сладуранка.
Честит рожден ден на Мимс!

# 233
  • софия
МИМС,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛИЧКА!
МНОГО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ ОТ ТУК НА СЕТНЕ  Hug!

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 12:35 от dani777k

# 234
  • софия
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАРИ!
Миленка,направо е страхотен .Колко пари каза,че струва?Идеята,да разделя коридора и детската е жестока.Ще я използвам  Grinning!Къде го правихте и ваша  ли беше хрумването,за такъв гардероб,или те си предлагат такъв модел и само размерите си вземат?
Засипахте с въпроси,но направо съм очарована.Само няма да слагам огледала на вратите,защото според фън шуй не било добра идея ,зав спалня  Laughing.

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 12:52 от dani777k

# 235
  • София
МИМС ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet -

честит имен ден на Дари ( мноооого сладко клипче - май доста е доволна от яслата  Wink)

Тони аз също нямам опит с ясла, но имам с тръгване на работа и оставяне на детето на чужди грижи - даже яслата наистина дава страшно разнообразие и Жорко ще е доволен - на тях сега само игри им дай  Laughing. Ти също ще свикнеш - малко по-малко, промяната може и за теб да е добре, пък и работата като те увлече ( понякога въобще няма време да се мисли за дете, но това не ни прави лоши майки  Embarassed )

Елиа - дано бързо се оправите.
И нашият татко заминава в странство ( ама за 2 седмици само), ама аз съм си викнала помощ - от мама по-добро няма  Wink

мда - Баба Марта си показа рогата ( нали е жена  Laughing ) трябва да ходя на една среща и само като си помисля за времето навън и ми иде да се свра още по-надълбоко в стола   Sad  и нийде да не ходя,ама..........

Дано пак да не се изненада общината  Thinking , че както вали имам чувството че скоро няма спиране.....

айде пак станах многословна..........

обаче не мога да се сдържа - Ммилена - страхотен гардероб  - направо жесток   newsm10

# 236
  • София
МИМС ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet -

честит имен ден на Дари ( мноооого сладко клипче - май доста е доволна от яслата  Wink)

Тони аз също нямам опит с ясла, но имам с тръгване на работа и оставяне на детето на чужди грижи - даже яслата наистина дава страшно разнообразие и Жорко ще е доволен - на тях сега само игри им дай  Laughing. Ти също ще свикнеш - малко по-малко, промяната може и за теб да е добре, пък и работата като те увлече ( понякога въобще няма време да се мисли за дете, но това не ни прави лоши майки  Embarassed )

Елиа - дано бързо се оправите.
И нашият татко заминава в странство ( ама за 2 седмици само), ама аз съм си викнала помощ - от мама по-добро няма  Wink

мда - Баба Марта си показа рогата ( нали е жена  Laughing ) трябва да ходя на една среща и само като си помисля за времето навън и ми иде да се свра още по-надълбоко в стола   Sad  и нийде да не ходя,ама..........

Дано пак да не се изненада общината  Thinking , че както вали имам чувството че скоро няма спиране.....

айде пак станах многословна..........

обаче не мога да се сдържа - Ммилена - страхотен гардероб  - направо жесток   newsm10

# 237
 Честит Рожден ден  Мимссс  bouquet Heart Eyes  bouquet
Честит Имен ден на сlадуRанката ДаRи
Скапа ми се кLавиатуRата  #Cussing out
Много се Rадвам;че ни хаRесахте гаRдеRоба.По поRъчка е от Негова стил. Цена 4400лв.ОтваRя се наистина от двете стRани и е  нещо като пRегRадна стена между коRидоRа и детската.Идеята си е наша  Party  .ДоRи майстоRите се изненадаха от нея,казаха,че дRуг такъв не са пRавили,но и на тях много им допадна.ДRугото нестандаRтно е ,че четвъRтата огледална вRата ,която виждате е всъщност вRатата за детската стая  Joy

# 238
Много е оригинално Peace ВИе сте пълни с идеи.Дай снимки на  друго от ремонта Wink

# 239
  • софия
Миленка,тоест,ако плъзнеш една от вратите от към коридора,ще се "отвори" изглед към детската ли?Там на Марти дрешки ли,ще държите или връхни?Ох,как те разпитвам,но нали преди време купихме ап. до синагогата и там ще бъде жесток ремонт.
Там има кухня -от делно,спалня и една много голяма стая,която явно е играела номера за дневна такава с стъклена врата по средата.Ще трябва да измислим начин там да се обособят двете спални,а кухнята и спалнята,ще трябва да станат хол с бокс.И коридори,ще се усвояват,щото има много,и нови врати,абе цирк,ще е.
Та се чудех,като видях от теб дали вместо да се зида стена да не се направи такъв гардероб който да се ползва и от две страни,но искам да има"стена по-средата,а не Найа да решава да ми минава от едната в другата стая без да ползва вратите  Laughing!
Така или иначе ще трябва да се затваря със стена по-добре да се направи този общ гардероб.Ама,явно ще бъде нещо много дълбоко  Thinking!Даже се обадих сега на мъжа ми и му казах,за вашия как ви разделял по същия начин и на вас двете спални,първо така бях решила  Blush ,че има вътрешна преграда,защото затова ме пита и аз му казах-"Естествено !" и,че струва 6000лв. това не знам пак от къде съм го запомнила  Laughing newsm78!Другите може да си ги поделим  Mr. Green Joy!

Общи условия

Активация на акаунт