На ПрАзНиКа на МаМа АвГуСтИнЧеТо е радост най-голяма!

• 11 273
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
4ЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИ4КИ МАИ4ЕТА!Винаги се стреми към върха, каквото и да ти струва това! Винаги се стреми към победи, каквото и да ти струва това! Бъди вдъхновителка и вълшебница, и съзидателна, и животворна сила! Бъди ЖЕНА!

# 46
Здравейте  Hug
Закуската днес е от мен, че от ранни зори съм се запрепъвала в кухнята - реших да отменя татито, който всяка неделя ни прави палачинки, та спретнах едни мързеливки  Mr. Green Още са във фурната и не мога да ви почерпя с тях, но пък се надявам да съм сложила по нещо за всеки вкус  Laughing

Ха, сега следващото хранене на Лори е от вас  hahaha

Хубав ден Hug Heart Eyes

# 47
  • София
Спинки не си егоист. Аз много отдавна казах, че не искам второ дете, само че тогава мен ме разкъсаха Mr. Green Наистина е много трудно и много отговорно. И нашият татко иска второ, ама няма да го огрее. Не се притеснявай - приказките за единственото дете-егоист и т.н са тинтири-минтири. Целуни Ивчо и се радвай, че го имаш! Hug

Аз естествено пак съм на пангара. Втори ден дежурна от 8 до 23 часа. Доста е уморително, добре че мама и татко взеха Калоян още вчера сутринта, че иначе не знам как щях да работя.  Simple Smile

# 48
Dianadimitrova, много съжалявам че сте с такава диагноза! Имам приятелка с момченце вече на 5 г., което все още не може да приема никакви белтъчини. Знам колко и е тежко на нея, но детенцето все пак расте здраво и щастливо. Разбира се, повечето деца го израстват до 2-3 годинки, тяхната алергия за съжаление е от най-тежките. Доколкото знам Фризопеп е най-доброто решение за момента или диета без мляко въобще. Дано бързо го израсте твоето съкровище!

Валка, наистина трахотен аватар!
Рози, дано сестричката ти скоро се похвали с добри новини!

Да се пхваля, брат ми ще се жени в Панама (жена му е панамка) на 04 Април. Преди няколко дни получихме панамски визи и сега се готвим да пътуваме-първо в САЩ на гости на родителите ми и от там в Панама на сватба Grinning Заминаваме на 19 март и се връщаме на 19 Април. Ако чуете по новините за момченце подлудило от игри пътниците на презокеански полет-смело кажете "аз го познавам, това е Алекс на Янаст от отчетната ни тема" Laughing

# 49
  • Някъде там...
Запис.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК , МИЛИ ДАМИ!(със закъснение)

yanast благородно ти завиждам за пътешествието, което те чака  Sunglasses

Чак сега седнах да прочета старата темичка и новата, но не ми остава време много много.

Елфче и ние сме със същата диагноза ларингит от петък, направо нощта срещу петък така с е уплаших , едвам дишаше и направо на моменти се чудех какво да правя Sick. Изписа ни Зинат и Калергин. Калергина доколкото разбрах бил за тези алергични реакции, но пък за кашлицата нищо не ни изписа и утре ще го водя на преглед пак. Вие на какво сте?

Иначе и Виктор си придава инатите с пълна сила, от онзи ден ляга на земята и започва да се тръшка и тропа с краката. Блокира ми пералнята онзи ден и тя тръгна на отворена врата  Shocked и той доста се уплаши, ама и аз доста повиках , за което много ме е яд  Embarassed Голям зор е с лекарствата, ама реве не реве насила му ги давам.

Ами общо взето е това, много не ми се пише , заради едни неща , които се случиха, но дано по-бързо се оправи всичко  Tired

Айде лек ден ви   пожелавам!

# 50
  • софия
Не знам на кой свят се намирам  smile3544!Прибрах се в 4.15 и станах ме в 7ч.  Laughing!
Толкова препуших,че сега ми е направо  Sick....
Днес се иска прошка,така че както се казва "Простено.Прости  Hands Thumbsup"

# 51
Аз пак се включвам, защото забравих да пиша на Елфчето-много ми е мъчно за теб и твоя сладур, дано скоро се оправи и да забравите за този тежик период. Сигурно ти е много трудно, направо не ми се мисли през какво минаваш, толкова време все доктори, лекарства...
Спинки, надявам се да се похвалиш скоро че контролирате захарта успешно. Според мен като се успокоят нещта с Ивчо, като овадеете болестта и живота ви стане по-подеден тогава ще можете да помислите трезво дали искате или не второ детенце. Защото засега Иво иска доста грижи. Пиши по-подробно как се справяте и дали не може да помогнем с нещо-например да търсим някаква информация, аз например мога да превеждам от английски и руски. Можеш да кажеш коя тема те интересува (напр диети при диабет, лекарства, терапии и т.н.) и да се хвана да търся и превеждам Hug

# 52
  • София
Привет!
Вст, страхотна трапеза си ни наредила!  Hug Явно си и в по-добра форма вече  Simple Smile
Дани, по-добре от танци и купони да си недоспала, отколкото от детско мрънкане  Wink , ама да не се оплаквам сега.
Мимс, Ивчо вчера си приключи АБ (Цефзил) след 12дневен прием  Sick , но продължава да си кашля малко. Гласчето като че ли се пооправя, но не смея нищо да казвам. Иначе давам сироп Кларитин, противоалергичен. Утре се чудя дали пак да не го стресирам с преглед при д-ра - поне да видим на какво дередже сме сега.  Rolling Eyes А за другото, дето се е случило - дано се оправят нещата!  Praynig Peace
yanast , приятно изкарване!  Hug Peace Ама ти сигурно ще се разпишеш пак преди да тръгнете, то има време  Simple Smile Наистина вече ми се иска да отмине този болнав период на Ивчо, изтощих се. На Спинки пък не си представям какво й е. Много прегръдки от нас!  Hug

# 53
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МАМИ (с малко закъснение)!

Аз пък вчера бях толкова изморена, че излязохме с приятели, хапнахме и се прибрахме, защото щях да умра за сън.
За съжаление разбрах, че в неделя ще имаме извънредна репетиция от 16 ч заради едно участие и ще се присъединя към срещата чак към 18. Sad
Днес след осмо-мартенски се отдадох на почистване - измих прозорците в хола и спалнята, прах пердета и дори подредих гардероба, което ме кара да се чувствам горда със себе си. Wink
yanast , наистина ви предстои страхотно пътешествие!
Elwing, радвам се, че Ивчо вече е по-добре. Hug

Аааа, днес и ние сме с контузии - за секунди се качи на пързалката, пусна се надолу с главата и се размаза на плочките. Много плака, но само нослето му е ожулено.

# 54
Милите ни малки душици,кой с разбит нос ,кой на антибиотик,кой с алергия или на инсулин... Sad даааа, не се става лесно човек. Rolling Eyes Много  Hug от нас с Еличка!
Като казах човек искам сега съвсем човешки да ви поискам прошка,простете ако съм засегнала,пренебрегнала или обидила някой волно или неволно ! Praynig Hug

Янаст и аз отсега се чудя за моето презокеанско пътуване ,ще бъде голям цирк  Mr. Green Ще черпя опит от теб  Hug ,честито за брат ти   bouquet

# 55
  • София
И аз пропуснах да ви поискам прошка!   Марго, хубаво си го казала, ще го използвам  Embarassed
Като казах човек искам сега съвсем човешки да ви поискам прошка,простете ако съм засегнала,пренебрегнала или обидила някой волно или неволно ! Praynig Hug
Hug

# 56
  • гр.Добрич
Момичета, да си вземем прошка и да продължим смело напред.  bouquet

Ние сме добре, така че не ни мислете. Свиква се, няма как. Важното е да не хващаме други болести, че тогава става лошо. Малко е труден с храненето, но така е като трябва да яде 6 пъти. Той сигурно не успява да огладнее и аз пак му пъхам чини под носа. Simple Smile

Yanast, голямо пътешествие ще направите. Чакаме снимки от слънчева Панама. Hug

Мама Марго, кога тръгвате? Голям сняг имало в Квебек сега.

# 57
Спинки ,ние отиваме на пролет Mr. Green 23 май ни е полета.Надявам се дотогава да се стопи Joy
Майтап няма, 6 месеца зима си е там,то се е видяло ,ще уговарям кумата да и ходим на гости на пролет в Испания, а тя на лято да и е по хладно  Laughing Целувки на юначето Heart Eyes (И аз ям по 6 пъти,а нищо ми няма ей ма на хубавица и половина,поддържам екватора, с времето се свиква,виж обратния процес си е цяло изкуство   Mr. Green)

# 58
Позволих си да направя албумче за март месец  Blush
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226390

# 59
Добро утро!
Честит празник на патерица на всички дами - мамчета и дечица, пораснали бебоци
Много усмивки,радости и неспиращи забавления. Здраве и бъдете желани и обичани, мамчета!

В петък тъкмо в яслата децата се събират за 8 март, ние се разболяхме. Много исках да преживея тръпката от купона с децата, но заради този грип, отложиха всичко.Нищо, някои друг път
С говоренето любимото ни е най-много да казваме тати, тате и на почти всичко. Мам, мама, баба, какка и тю-тю, на английски is this.Но маи се опитва да повтаря някои думи, много сладурско се получава.Поименно казва само името на брадчедката си- Лаила /тя се казва Ивайла/
Ще пиша вече по-честичко и имам много да четкам предишни темички, да видя как сте се справяли с беди и радости.
Целувки и много обич:)

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 08:17 от pepejeans

Общи условия

Активация на акаунт