На ПрАзНиКа на МаМа АвГуСтИнЧеТо е радост най-голяма!

• 11 278
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро от мен!

И на мен как ми се иска да пътуваме някъде по-надалеч но скоро няма да ме огреее. За сега ще си обикаляме България,макар и това да ни се случва рядко.
Напоследък нещо ми се губят бременните ни майчета  newsm78.Надявам се да са добре.

Днес се очертава да е хубаво времето и аз съм в чуденка дали да ходим на консултация. Но имам време до обед да реша какво да правя. Трябва да ходим и до джипито за последната ДТК,но може би ще остане за утре.
Лек ден на всички! Болничките бързо да оздравяват! Hug

# 61
  • софия
Добро утро и от нас  Hug!

Напоследък нещо ми се губят бременните ни майчета  newsm78.Надявам се да са добре.

И аз,за тях си мислех тези дни.
Валка,как изкара на осми?Имаше ли  Drunk  Laughing?
Елфче,дано се оправи малкия мушморок,че направо се измъчихте и двамата  Praynig!
Мацки,онзи ден на осми ходих до  един жесток магазин,за детски дрешки  Peace!
www.sparkle-baby.com 

# 62
Здравейте!
Доста сте пописали. Честито на всички имали повод през изминалите дни, бяха хубави празници. И ние си откраднахме на 8-ми вечерта малко време и излезнахме двамата с мъжа ми. Отдавна не ни се беше случвало  Laughing. Изкарахме си страхотно.
Иначе сме добре, пожелавам на вчиски болнички бързо оздравяване. На падналите, бързо заздравяване на раничките.
yanast и аз ти завиждам за презокеанското пътуване. Много ме влече тази пуста Америка Rolling Eyes.

# 63
Честит празник, скъпи мами!!!
             Пожелавам ви да бъдете винаги толкова слънчеви, готини и секси!!!

# 64
Честит празник на всички дами! Бъдете все така красиви и много, много щастливи!

Мацки,онзи ден на осми ходих до  един жесток магазин,за детски дрешки  Peace!
www.sparkle-baby.com 

Дани, ние със Стефчо вчера бяхме в "Емил Марков" при бабата и дядото на мъжа ми и се канех да ти звънна да се видим и да посетим точно този магазин, нооо малкия отказа да спи на чуждо място, вкисна се и си събрахме партакешите набързо.
На всички болнички и страдащи желая бързо оздравяване!

# 65
  • Бургас
Здравейте от нас!
Ние днес бяхме на консултация:12.00кг,87 см
На тези,които им предстои  презокеанско пътуване,тайничко им завиждам.

# 66
Много късмет с бременните женки

На Нори безпроблемно и сладко бременеене на sister-a.И аз така съм се чувствала със мойта sister два пъти - неописуемо щастие

На Ели -ще има и един голям батко Насето да помага. Наслаждавай се на бремеността

Галя много радостни мигове на племенничка

Valstef невероятни снимки, особенно с децата и залез/изгрев

Ralka Balka добре дошла!

Чета по малко,за да има за всеки ден и да ми е интересно

Днес Дани заспа на път за кухнята, спинка един час, събудиха го едни батковци, караха бъги и тои отвори очи и взе да си говори на неговия език-сладур.Не сме на ясла. Имаме сополи и малко кашляме. По цял ден сме навън.

Целувки и лека и спокойна нощ:)

# 67
  • гр.София
 Привет!
 Със Софийчето сме си сами по женски,тя заспа, аз вместо да си върша работата станах разногледа да превключвам каналите-Нова и Бтв-и.
 Спокойна нощ на всички хуни и на майките им!

# 68
  • В ЛЮтеницата
Нощен привет и от мен!

Наминавам само да се оплача, че Лора е на етапа : "Няма, няма, няма, няма " и ако оцелея и след него ще имам сили да драсна някой ред!

Иначе чета редовно, но на празниците се случват "чудеса" - на баба марта нямах клавиатура, а на осми - мишка. И Феята на чудесата се казва Лора - за една седмица ме сдоби с нови. Другата седмица какво ли ще сменям - незнам  newsm78.
И все пак със закъснение - бъдете здрави и щастливи (и малките и големите момичета и момчета)!

Мадонка, къде си? И как си?

# 69
  • София
Привет!
Да кажа нещо хубаво и аз - ушите ни са Ок, ларингита си е отишъл също  Simple Smile , но понеже няма 100% щастие - днес пак вдигна Т  Confused Еднократно.  newsm78
Мда, И Ивчо има мераци към мишката и клавиатурата. Давам му една стара - да си щрака колкото иска, ама не му е интересна, щото не е свързана с компа  Mr. Green
Не успях да гледам Пей с мен, бива ли го? В Айдъла някои мацки пяха страхотно, според моето непрофесионално мнение.
Мегишик, вчера забравих - честити ви много зъбки наведнъж поникнали! Наредихте ли ги всичките? И да нямате повече инциденти!  Peace
За Мадона и аз често се сещам. Дано всичко е наред!  Praynig
Лека нощ от нас!

# 70
Времето е прекрасно и ние не се спираме с малката, прибираме се само да спи за обяд  Laughing За едната бременна не се притеснявайте държа я под око по цял ден  Laughing Добре е, разхожда си бременното тяло по цял ден с нас   Joy Hug

Elwing , слънце, радвам се че Ивчо е добре! Вече само здрави ви искам!  Hug

Pepper, аз ако съм на теб ще  насърчавам феята да играе с нещата дето са ми втръснали, че да ми подмени по скоро и тях  Joy

pepejeans , мерси миличка  Hug Само аз не можах да разбера кои точно снимки ти харесаха  Blush

Дани, мацко, прибрах се рано в 3 часа, а беше толкова хубаво можеше определено и по късно да си тръгнем  Whistling Но систъра голям зор даваше да си ходим .... направо ми идеше да  #2gunfire  От тогава съм и сърдита   Crossing Arms

MamaMargo
, вземете ни и нас, ние издържаме на Ладничко  Mr. Green
yanast, всъщност вие пък ако имате възможност може да ни вземете  Mr. Green Наистина съвсем искрено ви завиждам и на двете Hug

Нанче,
ко стана мило на 8-ми вечерта  Laughing Супер Митко остана ли доволен от празника?  Mr. Green

AndyB,
направо си е за гордост туй пролетно почистване дето си направила, браво на теб аз само се каня  Whistling

Нещо друго щях да пиша, но не помня  Blush
Айде приятна разходка от мен   bouquet

# 71
  • София
Валче нищо не стана мило. Счупих се от работа и в 23.30 ч. си легнах полуумряла Sick Та затова празникът се отложи за сутринта Mr. Green

# 72
Привет и от нас  Hug
Елфче,радвам се че вече Ивчо е добре  Hug
yanast,приятно пътешествие ви пожелавам  Peace
Марго за теб има още време,по-късно ще ти е изпращането  Mr. Green Laughing
Валка,дръж здраво Елито под око и ни информирай как е  Laughing,дано скоро и другите бременни мами да се разпишат  Peace
Мимс,дано и при теб всичко да се оправи  Hug Peace
Даяна почти оздравя,но сега аз съм болна  Cry,та затова тези дни само ви чета и не пиша,но днес ми дойде музата и веднага се отчитам  Joy Joy
Да ви попитам вашите деца излизат ли вече от кошарите  Rolling Eyes,Даяна снощи и беше сефтето  Wink и добре,че в този момент влязох в стаята и я хванах политаща с главата напред,иначе не ми се мисли как щеше да се удари,понеже и спалнята и нейния шкаф са на много малко разстояние от кошарата,направо я хванах и после всичко започна да ми трепери  Sad,а тя си умираше от удоволствие,че е успяла да се измъкне оттам  Twisted Evil
Приятна вечер ви пожелавам  Hug

# 73
  • София
miss_74 Калоян от няколко месеца вече спи без преградата, защото и аз не помня още кога се преметна през решетката и се пльосна по гръб на ламината. Бях писала тук. Та сега свободно преминава към спалнята и ми е по-спокойно.

# 74
  • София
Запис

Не съм гласувала за срещата в събота и със сигурност няма да успея да дойда, понеже е Тодоров ден, а сестра ми се казва Теодора

Яна прави изречения вече Grinning "Къде е топката, топката къде е ?" "тати пинка" " не, не тука не мозе, не мозе тука!"отделно е на вълна "мойто"

и "сама""икам" искам "никам" не искам ....

май скоро ще успея да кача снимките от Барбарони2  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт