На ПрАзНиКа на МаМа АвГуСтИнЧеТо е радост най-голяма!

• 11 285
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, MimSss!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Дария!  bouquet

Миленка, гардероба е много интересен и многофункционален.Със здраве да си го ползвате!
Елиа, бързо оздравяване на Виктор. Peace

# 241
 Дани,като отвориш врата от едната страна се вижда вратата от другата,ако е затворена,ако не е виждаш в другото помещение.Само едната плъзгаща се врата е единична,тоест си е като врата за стаята,но се плъзга.Ако и двете врати са отворени,ще може да се минава само там където е пръчката за висящи дрехи и то между тях.Като се напълни ще е по-трудничко.Иначе са си рафтчета и няма как.
Велмар-друго няма.Банята сте я виждали. Crazy

# 242
Много е хитро Peace.Само трябва да се внимава  след някоя буйна пиянска ве4ер да не си легне някой в гардероба Joy (това  на шега разбира се)

# 243
Честит Рожден Ден, МимСсс! Желая ти всичко около теб да се нареди "като по ноти"!

На сладката Дари да и се свети името, а тя самата да е здрава и щастлива!

Миличкия Виктор, гнойна ангина и бронхит заедно. Желая му много бързо да оздравее!
Тони М, аз още не съм преживяла тази дневна раздяла с детето, но сигурно и при мен ще е драматична. Сигурно се свиква бързо, ама няма лошо да удариш едно малко за настроение.

Със Стефчо до преди час бяхме навън. Голяма игра със снега падна, скача в локвите и се търкаля в калта. Стана вир вода-кал и едвам го прибрах. А на дупето пъпките завехнаха, обаче се чудя дали е било подсичане или обрив от нещо?

# 244
# 245
  • София
Дани, страхотна е стаята на Найа!  Peace
Я да ви пусна и на вас най-слушаното от Иво напоследък поздравче  Grinning

# 246
  • софия
Елфче,тази песен ми е много любима  Heart Eyes,но винаги ми става едно тъжно,като я слушам....и аз не знам защо  Rolling Eyes!
Откъс от песничката татито ми беше "подарил" на един мой рожден ден ми беше пратил по телефона ММС   снимка той с Бела(зайчето ни) и започваше част от песента,и беше написал "С пожелание от догодина да сме с един повече"
Не си спомням,за кой рожден ден е било,но явно е бил през някоя от петте години в които чакахме Найа  Heart Eyes!

# 247
Елфче това е любимата песничка на Тони. Имаме си и цял диск "Чебурашка и крокодила Гена" обаче като свърши песничката и се започва едно мрънкане и сочене докато не върна пак песента. И като я пусна веднага се усмихва широко и седи и гледа.  Grinning
Дани много е хубава стаята на Найя. Там ли спи или още е в кошара при вас?
Аз се чудя как ще свикна Тони да спи сам в неговото легло. newsm78 През по-голямата част от нощта е при нас, а вече почва много да рита и е неудобно за спане. Най вече за таткото. Но заспива винаги сгушен в мен и така се успокоява ако се пробуди през нощта. Достатъчно му е само да ме погали по лицето за да се убеди че съм до него и продължава да спи. Ако е в неговото легло става и веднага тръгва към мен. Tired
А тези дни е решил да се тръшка. Днес го оставих 10 мин. да се търкаля и рита по пода,като пищи с цяло гърло, а аз отидох в другата стая. ooooh! Накрая дойде да се гуши при мен и аз се опитвам да  му обясня че така не е хубаво да прави.

Тони наистина е трудна раздялата, но все пак ще бъде сред деца и ще му е по интересно. Hug

И в Пловдив заваля дъжд. Ще си стоим в къщи следобед. Sad

# 248
  • софия
Спи в спалнята при нас.На спалнята между нас.
В дет.стая е голямо легло-персон и половина да има къде да спи свекито,като идва и баба Лу,а и сина на Мошето,като идва и той спи там.
Когато си отидем в нашия дом,ще и направя стая "като хората".Сега всичко е колкото да не е без хич.
Нали свекито,като беше тук два пъти повтори,че това е нейния ап. #Cussing out!
Така,че вече не ме яд,че много неща не са както аз искам.Ще ме е жал,за дървото на стената,щото цифра си я платих тази лепенка,но здраве да е ще вземем нещо друго  Grinning!

# 249
ЧРД,МимСсс!С много нежност и щастие да си обградена!
Честит имен ден на малката Дари!Да й носи късмет/дарьи/ и здраве нейното хубаво име  bouquet!
Елиа,много ти се струпа точно сега Hug!
Милена,честита хубава и функционална придобивка!
Дани,свежо и весело е!
Елфче,песента е в унисон с времето навън Simple Smile.
ВСТ 80,как сте?
Кайли,а пък Снежина крещи,блъска и тръшка всичко пред погледа й,точно от което съм се плашила най-много.Дано е само период.

# 250
  • София
И ние я слушаме по 100 пъти на ден  Crazy като свърши почва да повтаря "Гена, Гена" , докато не я пусна  Laughing
Дани, много хубаво го е измислил татито  Simple Smile На мен ми е тъжна малко, защото ми напомня за време, което никога не ще се върне.  Sad Детството имам предвид, не нещо друго, да не ми скочите сега  Wink
Тръшкането и при нас е на мода.  Confused
Сега пък не иска да спи.  Close

# 251
  • гр.София
 Обичам крокодила Гена! Също и оранжевото като цвят за дом.мебели Heart Eyes

# 252
  • софия
Ралка,това са нашите човечета и животинки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=28158&photo=124

# 253
Честито на всички празнувщи днес!

Да се включа с добри новини от изминалия ден - правихме ЕЕГ на Гого и всичко е наред! Simple Smile

mmilena , наистина е интересен гардеробът. Аз много се чудя за огледалните врати за гардероба ни в спалнята, защото това предполага често почистване. Wink

Ставам, че Гого мрънка!

# 254
  • софия

Да се включа с добри новини от изминалия ден - правихме ЕЕГ на Гого и всичко е наред! Simple Smile

newsm10 Hug!

Общи условия

Активация на акаунт