На ПрАзНиКа на МаМа АвГуСтИнЧеТо е радост най-голяма!

• 11 295
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Браво, АндиHug  Peace

# 256

Да се включа с добри новини от изминалия ден - правихме ЕЕГ на Гого и всичко е наред! Simple Smile

Хубави новини Анди. Hug

# 257
ВЛИЗАМ НАРОЧНО като гост! И аз ще вляза в ролята на Пепър (отдавна не се вясвала), не го правя за да се скрия коя съм, а просто да си изкажа мнението и да приключа, а не да стане словесна битка!
и така - поста ми е предназначен за Дани777К ( мислех да пиша на лични, но се отказах, защото зная, че много от момичетата тук ще го прочетат и ще си казат поне наум - да права е.
Е, Дани, писна ми постоянно да се самоизтъкваш колко много добре финасносо обезпечена си ти. Няма лошо в това, но да е поднесено на походящото място, тук поне 70% от нас не могат да си позволят и 1 /10 от това, на което ти махаш с ръка и казваш, че не е нищо. Макар да се сдухваме от бачкане нещата не се получават толкова лесно, така че се съобразявай. Визирам последното ти изказване за стаята на детето ти - Найа, че нищо не е и ще я правите в другата къща "като хората". Да но и на теб самата ти е ясно, че стаята е страхотна и просто се величаеш или очакваш ръкопляскания. Не искам да изброявам всичките ти подобни изказвания, то не че и мога, но и в други форуми ти казаха истината в очите, но ти я подмина с насмешка, както сигурно и този пост. Ще кажеш и други момичета са така - например ММилена, да ноо нейното е разбираемо, че са дали толкова пари за гардероба, защото преградна стена и малки гардероби с такава вместимост пак биха излезли толкова, даже повече.
Мери си думите моля те!!!

# 258
  • София
Точно приключих работа и реших да драсна един ред, но като гледам ситуацията... Shocked

Въпреки че Няма значение не иска да става полемика ще кажа само, че кучето скача според тоягата, а всеки си простира краката според чергата.  Peace

Аз пък днес съм щастлива, защото ми платиха от новата работа за изработените дни през февруари и ще мога утре да си заведа старото возило на майстор, че от седмица карам с разбито каре. А и Митко ми се накара здраво, защото возя Калоян, да не станело нещо.

Велмарче много целувки на Дари Heart Eyes

Мимс Честит рожден ден! Много здраве, щастие и успехи!  bouquet

# 259
  • Някъде там...
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА ЗА РОЖДЕННИЯ МИ ДЕН! ТРОГНАХТЕ МЕ МНОГО 

И айде стига с тези заяждания пак за глупости!!!

Айде сега почерпете се за мое здраве, макар че одъртявам  Mr. Green

# 260
 Влязох да почерпя с глог,мента ,валериан  hahaha   нуждаещите се като мен  bowuu .Направо съм пред нервна криза.Мартина заспа преди малко  ooooh!,днес направи 1000 бели,като за капак обърна купата с правената от мен 40 мин. салата.Е ,сигурно и в Космоса ме чуха как викам. Embarassed
 Дани ,стаята на Найа и на мен ми хареса много.
 Анди,браво за изследванията,а какво е ЕЕГ?
Нана,със здраве да си харчиш изработените парички.

А за ситуацията-рядко мога да се издразня от хора които имат по-добро финансово положение от мен,както и не бих си и помислила да подценявам и пренебрегвам хора с по-лошо финансово състояние от моето. С което изобщо не искам да съдя кой е прав,кой крив.

Мимссс-наздраве!!

# 261
  • софия
Първо,ще се извиня на всички мами,който съм засегнала с "онези" ми постове  Peace!
Не съм го направила с цел да накарам някой да се чувства зле....
Не съм се замисляла,че трябва да си меря приказките с това,което ме тормози и да се похваля пред вас,ако ми се е случило нещо прекрасно,или пък съм купила нещо,за себе си,или за Найа.
Нали уж тук всички сме можели да пишем,за това кой какво го вълнува ?!?
Явно аз съм от прзноглавките които си търсят публика да се само изтъкнат с нещо материално....,но по-добре ли би ме приел Госте,ако обяснявах,че днес детето ми не е имало какво да яде,или че от утре,ще живея на улицата????
Наистина мислех,че мога с вас да споделя,както с приятелки на среща,или по тел. за някакви женски глупости-не за това колко е е..н живота или пък за това какво ново прави Найа не че и с това не съм ви отегчавала,но явно,както казваш не е мястото....
Пак искрено се извинявам.Много добре знам какво е да имаш и две и двеста,но не виждам смисъл да говоря,за този момент от живота ни когато с мъжа ми сме имали две....
Визирам последното ти изказване за стаята на детето ти - Найа, че нищо не е и ще я правите в другата къща "като хората". Да но и на теб самата ти е ясно, че стаята е страхотна и просто се величаеш или очакваш ръкопляскания.
Напротив АЗ мисля,че стаята е нищо особено!!!Не очаквам нищо!!!
, но и в други форуми ти казаха истината в очите, но ти я подмина с насмешка, както сигурно и този пост.
Моля те,кажи къде отново съм прекалила,за да мога да се извиня и там !
А,сега мисля,че си прав Госте и не искам да се влиза в словесни битки....истината е ,че се почувствах много зле не съм го очаквала да ме интересува мнение на човек,който почити не познавам,но е факт и то най-вече от това:
мислех да пиша на лични, но се отказах, защото зная, че много от момичетата тук ще го прочетат и ще си казат поне наум - да права е.

Лека вечер.

# 262
  • София
 Shocked Shocked Shocked какво става тук отново??!?
Ммилена, ще имам нужда от шишенцето ти не само заради Ивчо май  ooooh! , който да отбележа заспа преди 20тина мин.  Crazy
Мимс, и ти ако се оплакваш от възрастта си  newsm78 Mr. Green
Дани, не спирай да ни занимаваш с "глупости"  Hug Heart Eyes
ЕЕГ е електроенцефалограма  Simple Smile

# 263
уф, мине се не мине..и пак някой започва някаква словесна тирада.... Crazy То лошо няма, ама след подобни постове се пише доста вяло... Rolling Eyes Мен не ме дразнят постовете на Дани- просто тона , с който казва нещата не ми звучат  хвалебствено.Що пък да не може човек да сподели с какво се е заимал-ми всеки се радва на  нова придобивка и не мисля че е самоцелно  изтъкване Peace .КОй не иска детето му да е обградено с  хубави неща.....
хайде, заровете томахавката и да си бръщолевим постарому Hug Който има нужда, да пие един валериан от почерпката на Миленка Joy
Анди, прекрасни новини Hug
Нана, хайде на пазар.... Party( Днес  и на мен ми е ден за заплата Money)
А сега- честита ви пролет!!! Joy Joy Joy
  bouquet

( кафе няма да сервирам още, че трябва да се успокоят страстите Wink)

# 264
  • гр.София
 Добро утро!!! Я се стегнете!!
 Да не ви снимам стаята на децата,че е в стил стара аристокрация(ама май повече- ранен социализъм  Wink)
 Обожавам да гледам скъпи списания и да си развихрям въображението,мислено да обзавеждам и да вярвам,че ще го осъщестествя. Радвам се за всеки,който вече го е направил.Дани,Милена,новодомката Велмар Peace( А дали и Дидика не беше пускала едни страхотни снимки от оранжевата си кухня? А огромните пространства в дома на Анди. Леле,няма да спя от мъка повече.)

Браво на Гого!
 ВСТ, Мама Марго, разпишете се!
-време за кафе.

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 08:14 от blanc

# 265
  • София
Дани  Hug
Детската е супер
аз съм на твоето мнение, пък и когато се пише толкова остро срещу някой все пак трябва да има доблестта този някой да се подпише под думите си, а не да го прави анонимно, аман от подобни неща................
Уф, отдавна не се бяха писали глупости........

Анди  Hug супер за Гого, ама някакви проблеми ли сте имали, нещо съм изпуснала  newsm78

доскоро

# 266
Драсвам два реда, че да не ни мислите /Благодаря за подкрепата от всички!  Hug/
Виктор е видимо по- добре. Лечението явно е правилно, защото в пъти намаляха хриповете, кашлицата и сополите.  Peace Вчера видях директорката на детската градина, където Виктор е ясленец. Каза, че в групата имало само 4 здрави деца  Shocked
А бяха много здрави дечица- цяла зима групата беше пълна.
На ясленска тема- Виктор тръгна на 11 месеца. Ще излъжа, ака кажа, че не съм се притеснявала за него, но с две ръце се подписвам под казаното от Велмар.  PeaceСлед кратък период на адаптация детето се чувства там страхотно Hug
Да си призная, аз се радвам като виждам снимки от вашите домове. Нашият апартамент все още е в ремонт, дето края не му се вижда. Но съм позитивно настроена и тайничко си открадвам по някоя идея от вашите обзавеждания Laughing
AndyB, радвам се за хубавите новини при вас!  Hug
Опс, пак се олях... толкова за моите два реда.... Mr. Green

# 267
Момичета,   bouquet Hug

Pouh, Гого направи фебрилен гърч преди...май месец и половина и трябваше 20 дни след това да направим ЕЕГ, ама аз все отлагах. Embarassed

когато се пише толкова остро срещу някой все пак трябва да има доблестта този някой да се подпише под думите си, а не да го прави анонимно, аман от подобни неща................

Абсолютно съгласна съм! Peace

Но си и мисля, че понякога трябва и малко повече тактичност, защото наистина има мами, които не могат да си позволят играчки на Фишер Прайс и Чико например и това ги притеснява. А и понякога не става въпрос за по-голяма възможност, а за снобизъм, което са две съвсеееемм различни неща (говоря по принцип).

А сега да ви разкажа накратко за вчерашното ни ходене на театър. Майка взе билети за Макбет на Смолянския театър, който гостуват в Народния, като още преди месец ни звъннаха да ни кажат, че представлението е на 18. 03. Оставихме Гого на другата баба, набутахме се в най-големите задръствания, едва не ме сгази една кола, която се опита да се мушне и паркира преди нас и нахълтвайки точно в 19 ч, се оказа, че 18-ти е било във вторник. Mr. Green Добре, че се смилиха над нас и ни пуснаха да гледаме Рейс в ложите. Wink Не бях много очарована от спектакъла, но поне гледахме нещо. Mr. Green

А къде изчезна Пепър наистина?
 newsm78

# 268
Здравейте, милички  Hug
Благодя ви, че се сещате за нас и ни мислите  Hug Heart Eyes  bouquet При нас всичко е наред, добре сме, но аз така съм се заринала в хартии, яйца, мъниста и всякакви джиджавки  ooooh!, че използвам всяка свободна минута и все не успявам да се разпиша. Имам хилядииииии идеи и ужасно малко време  Twisted Evil А и моето любопитче така ми помага понякога, че не е за разправяне  Laughing
Мимс, честит рд на патерица   bouquet
Да е свято името и на чаровницата Дари  Hug Heart Eyes
Анди, радвам се, че всичко е наред при вас  Hug Завидях ви за театъра - така обичам да ходя, но от както се роди Лори не сме ходили  Embarassed
Елиа  Hug
Миленка, а гардероба е № 1  Peace
Дани  Hug стаята на Найа е много хубава - и моля те не спирай да ни показваш красоти - и ти и останалите мами тук  Peace Аз винаги се наслаждавем на това, което показвате, то ме обогатява и в много ситуации ми помага  Peace Мисля си, че е крайно време да спрем да завиждаме и да започнем  да  се радваме за другите.

Peace
когато се пише толкова остро срещу някой все пак трябва да има доблестта този някой да се подпише под думите си, а не да го прави анонимно, аман от подобни неща................
Уф, отдавна не се бяха писали глупости........

Peace

# 269
  • София
Привет!
Ние ставаме преди малко  Crazy
ВстHug така си и мислех - че се подготвяш за Великденския базар и затова си ни забравила  Wink
Анди, май това с объркването на датите ви стана навик, ама преди подранихте  Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт