Бременни чужбински мами - 18

• 18 386
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
На мен пък не ми показаха плацентата?Голям пропуск ли е това?.... Thinking
зависи колко си любопитна Mr. Green

но е невероятно, как в нея се е събирало бебченцето Heart Eyes

# 121
Kalida, мерси за разказа, да са ти живи и здрави и двете сладки принцеси Heart Eyes
Много е хубаво че са позволили Дана да присъства, в нашата болница категорично ми заявиха че не обичат да им се мотаят деца, та дори само за обиколката на болницата Rolling Eyes Сигурно ще ми се наложи да ходя сама на ориентацията защото няма къде да оставя Виктория Confused

Плацентата и аз не я видях миналия път, никой не ме е питал а и на мен не ми е хрумнало да питам

# 122
...Имаш ли баби да помагат? Дана през цялото време ли беше с теб? Аз се чудя дали да извикам свекървата преди да родя или след това. ..
Гаргамелчо, извинявам се че не съм отговорила преди. Да, Дана беше през цялото време до мен, просто защото Тя рядко се отделя и трудно гласува доверие на друг човек. За помощ от БГ, не, нямам. Майка ми в началото се беше навила да идва, но я уплаши дългото пътуване и необходимостта да се прекачва по летищата. Затова се интересувах от слингове и рапове за новородени, тъй като най- вероятно ще се наложи с Никол да водим и вземаме Дана от дей кеъра. Ти си щастливка че имаш Калгарска баба, но аз и да имам възможност никога не бих приела свекърва ми до себе Си особено в началото. Трудно е и най- вероятно ще става още по- трудно но предпочитам така. Успех с навиването на 1/2, второто раждане е доста по- лесно, особено ако си психологически подготвен за предстоящото събитие, и спортуваш повече. Успех и с избора на двойното име.
Асе, още две седмички и ще гушкаш рожбата си. Как си, ставаш ли нетърпелива вече?
...с една дума съм много доволна...
Звездице- Хубавице, добра нагласа и хубав спомен от раждането на малкият футболист Ерик си запазила, точно подходяща основа за една скорошна бременност. Една розова панделка Ти пожелавам в скоро време да сътворите с Любимият.
...Голям пропуск ли е това?....
Штрумпфетка, разбира се че Не! Хиляди жени не знаят и нямат и желание да я видят, но понеже доста бях чела ми беше интересно да го видя наяве. Ако се видите с мама Штрумпф, много поздрави на нея и Тони да й предадеш. А Мати радва ли се на корема Ти?

# 123
А защо искаше да из4акаш с прерязването на пъпната връв?
Пъпната връв е хубаво да се отреже, когато спре да пулсира. Simple Smile
Извинявайте, че така нахълтвам в темата, никога не съм участвала. Но сън не ме лови и се заврях да чета. Simple Smile

И в този ред на мисли е хубаво да се представя. Това ми е втора бременност, с термин 08.06. Този път ще е момче. За името....много харесвам Ясен. И колкото да се чудех и маех, не мога да се спра на друго. Така че остава то, ще се изписва Yassen.
Живеем в Монреал от 7месеца.

# 124
Вери, добре дошла  Grinning

Калида много хубаво си го разказала  Grinning

Има още доста време, но мен май започва да ме хваща треската  Confused

# 125
На мен пък не ми показаха плацентата?Голям пропуск ли е това?.... Thinking
зависи колко си любопитна Mr. Green

но е невероятно, как в нея се е събирало бебченцето Heart Eyes

Аз не мисля, че бебето е в плацентата. Бебето расте в матката, а в матката се намира плацентата.
Ето тук се вижда. От ляво е нормалното разположение на плацентата,  а вдясно - плацента превия.

# 126
Здрасти банда
Добре дошли на новите попълнения  Hug

Калида
още един въпрос, има ли нещо вярно на мита че втория път е по лесно и бързо  Whistling Grinning
Иначе ми се вижда супер че час след като са те приели, вече всичко е било готово  Party

Майра
завърна ли се? чакаме подробности от екскурзията  Grinning

Как изкарахте почивните дни да разпитам...
При нас всеки ден вали сняг  newsm78 но поне не се задържа  Grinning
Поздрави от мен

# 127
Добро утро,

Ели, завърнах се Wink Ще разказвам подробно друг път, че снощи пристихнахме в 1, а дребната от 6 е кокуряк Tired

Моя Кукла, бяхме в северната част - сестра ми живее в едно малко градче, на около 60-80км южно от Торино. Времето беше страхотно - слънце, около 15гр. Само в понеделник следобяда духаше силно, но размина бързо.

Вери, добре дошла Hug

Плацентата и на мен ми я показаха. После я изследваха, че по документи уж бях родила 2 седмици по-рано ...

# 128
Здравейте мили момичета,  Grinning
аз съм също една бъдеща мама която очаква своето първо бебче през септември-термина ми е за 26.09.2008.
Аз не съм от тези които много пишат, но със сигурност ще ви чета редовно .
Приятен и усмихнат ден ви желая Mr. Green

# 129
Благодаря на Калида за споделеното! Не съм и очаквала снимки, по-скоро беше шега. Wink
Не се знаем отскоро, така че знам от теб какво мога да очаквам - само хубави изненади.
Ели, второто раждане протича наистина сравнително по-лесно и по-бързо. Вече знаеш какво те очаква, знаеш какво става и по-лесно можеш да следиш усещанията си и да контролираш болката. Поне при мен беше така. Мен ме вълнуват проблемите на третото раждане hahaha, че там нещата не винаги са ясни.
Добре дошли на Вери и Вивиани! Специално за Вивиани - пускам ти линк на септемврийските мами от Отчетните, добре си дошла и там. В кой край на немско се подвизаваш? Аз съм край Саарбрюкен.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278868.0;all

# 130
Пепита®
 разтвориха плацентата и ми казаха, че там е е било бебето, ама толкова съм ги разбрала Mr. Green Mr. Green... хаха сега като се замисля.. каквото и да ми бяха казали щях да им повярвам.. в такъв момент двете уши и очи са в бебето ( не е излизало от стаята ,в която родих) и само спомена за някакви си думи остава... Crazy
ама явно по-голяма глупост не можах да кажа Embarassed Embarassed Mr. Green

Kalida
мерси за пожеланието Hug

# 131
звездичка, разбира се, че бебето е най-важното. НАдявам се не съм те обидила, исках само да изясня разположението на плацентата bouquet

# 132
Вечерница
благодаря ти за линка на септемвриските мами аз и него го чета редовно но съм писала само веднъж. Simple Smile
Аз съм доста далеч от теб - в Хамбург.

# 133
звездичка, разбира се, че бебето е най-важното. НАдявам се не съм те обидила, исках само да изясня разположението на плацентата bouquet

еее не си ме обичдила Hug Hug.. аз се засрамих Blush...ама първо хубавичко си се разхилих на собствената си  грешка:hahaha:

# 134
добре дошли на новите мами  bouquet.аз утре съм на преглед и ще се отчета(ако не ме приемат де) Laughing

Общи условия

Активация на акаунт