LOST - сезон 4 / II тема

• 26 948
  • 578
  •   1
Отговори
# 495
Хубав епизод!
Мисля, че училището за специални деца за което изпитваха Лок е проекта Дарма.
Точно за Далай Лама се сетих и аз и за онзи филм.. Малкият Буда, там имаше такива моменти.
3 пъти се опитват да го класират за Острова ( училището, летния лагер, приключението в Австралия).
Мисля, че Лок се опитваше напълно съзнателно да избяга от себе си, избирайки ножа  или отказвайки лагера...
Санитарът виждали ли сме го преди? ( май играеше в Хироуз и съвсем се обърках).
Продължавам да се ядосвам на умрелите ( бращата на Джак и Клеър). Но пък си обяснявам присъствието на китаеца екстрасенс с тях.
Островът може да бъде преместен в пространството - колко му е на Бен да предизвика земетресение или да мръдне малко орбитата на планетата  Laughing - нали са два всъщност, какво стана с втория остров?...

пс: Правилно ли разбрах, че втория протокол е да се изгори острова? torch the island чух...

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 23:25 от 10¢'s cafè&lounge

# 496
  • София
Санитарът не беше ли шефът на Наоми?
А Джон и Бен не са братя, или поне нищо общо не са дали, освен имената на майките  Crossing Arms
Дано обяснят защо Ричард не остарява до края на сезона  Praynig
Бях сигурна, че в колибата ще бъде Кристиян Щепърд, не очаквах Клеър, но пък тя нали тръгна с него в предната серия.

Много интересна серия, надявам се финалът да бъде подобаващ  Grinning

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 23:33 от Amidala

# 497
Когато Клеър тръгна с този каза-татко,а сега се оказва че е на Джак бащата,може Клеър и Джон да са брат и сестра ..и за това да не иска да гледа Арън newsm78

# 498
  • София
Клеър и Джак са брат и сестра, и това се разбра доста отдавна, май беше във втори сезон.
Само че те още не го знаят, всъщност Клеър може и да знае вече   Thinking

# 499
Това не е Иеми, а Абадон, а пък Лок беше проверил в първи сезон дали онази жена му е майка и беше майка му /днк/.

Е, той резултатът го получи от частния детектив, каква е гаранцията, че не е бил подправен?

# 500
Ех,този Ричърд .. и неговата вечна младост ! Heart Eyes Crazy

# 501
  • In the jungle out there..
Кое ви кара да мислите, че Бен и Лок са братя?
 newsm78 newsm78 newsm78

Кои са братя?
Нямаш предвид Бен и Лок, нали, понеже на Бен майката умря при раждането, а тази на Лок беше жива преди да му вземат бъбрека.

И аз такъв спомен имам. Майката на Бен умря при раждането и баща му го отведе на острова в последствие. Актрисата (биологичната майка на Бен) съвсем не беше момичето, майката на Лок, от последната серия, нито пък жената която го отглеждаше.  Thinking Жената, при която беше Лок, когато го посети Ричард, според мен е някаква приемна майка. Споменавали са и преди, че е израснал по сиропиталища....

# 502
Вярно, че не е Йеми. Embarassed
Абе и на мен нагличък ми се видя като поведение, ама, не знам защо, бях сигурна, че е Йеми.
Объркала съм.

# 503
какво става неразбирам половината ви коментари,,,нали последния епизод беше за Джак и Кейт..какви санитари,какви Далай Лами newsm78 newsm78 newsm78

Много ми хареса това е се взеха двамцата най накрая,аз мн се кефя на филма,не гадая просто гледам и се наслаждавам Peace,единствения сериал,който още ме задържа пред екрана е ЛОСТ,още ме държи в напрежение Кефи

# 504
anilevi излезе нова серия - 11-та!
Изгледай я и ще разбереш коментарите  Wink

# 505
Че Джак и Клеър са брат и сестра ок...
аз малко изпускам от сериите и съпруга ми ми ги разправя после вократце, че нямам кога да гледам...
Но я да видим сега.... Джак и Кейт, в "реалния" свят живееха заедно в последните серии доколкото помня,
НО ДЕТЕТО, което двамата гледаха е на Клеър... това се подразбра в последния епизод...
Следователно, твърде е възможно Клеър да е умряла също... И затова да се усмихваше така доволно с татко си в бараката...

Ох, объркана работа, ама поне става нещо...

Относно сериала, като цяло моето мнение е че миналия сезон беше абсолютен застой (заради пари от рекламите предполагам), а сега в новия има някакви бързи и драматични развития... но като цяло толкова се разтеглиха нещата от миналия сезон, че човек няма как да помни толкоз работи... и доста публика изгубиха така... Обаче ей ме на- опитвам да го гледам редовно... (И все заспивам накрая...  Joy)...

# 506
anilevi излезе нова серия - 11-та!
Изгледай я и ще разбереш коментарите  Wink
сериозно лииииииииии,мисля че последната беше 10,това видях в Замундата
олеееее отивам да дърпам,мерси Linn Hug

# 507
Според мен Клеър е мъртва.Но не разбирам нейния спокоен и самодоволен вид при положение, че детенцето и е останало без майка.Или самото дете е много важна личност за човечеството и Клеър го е разбрала или....ъъъ, незнам  newsm78
А епизода, в който Ричард изпитваше малкия Джон Лок, когато беше при онова семейство, според мен, е връщане в миналото спрямо момента, в който се развива действието на Острова.
А какво ли ще успее да направи Саид с лодката?

# 508
А какво ли ще успее да направи Саид с лодката?
Според мен ще спаси останалите петима, мисля че това ще е финала на сезона  Thinking А за Клеър много се надявам да има друго обяснение, че не ми се иска да е умряла така безславно  Cry
Малко офф - не знам дали четохте, но сценаристите на сериала са много социално отговорни, понеже всеки от актьорите, които са хванати да карат пияни (Еко, Ана Лусия и Либи) на Хаваите вече са били "убити" в сериала Wink само на Джин му се разминава досега, но не се знае докога. Затова всички останали и особено Матю Фокс -Джак - много внимателно карали  Laughing
anilevi пак заповядай, приятно гледане  tv

# 509
Според мен Клеър е жива-не я дадоха да умира,има мистерия в изчезванието и и според мен тя ще се върне.Може би я упоиха..или нещо такова.А пък с този остров-живи ли са,мъртви ли са всички-откачам,като разбрах,че 6 сезона ще чакам да разбера.... TiredНо пък сценаристите ги признавам просто...  friendship-след толкова мазаници да имат и разумно обяснение на всичко..
Опс,сега гледах 11 серия-определено Клеър в нея си прилича много на умряла-как се усмихва и не и пука за бебето. ThinkingИ как казаха-"бебето е там,където му е мястото,а то не е тук..."

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 23:11 от афродита

Общи условия

Активация на акаунт