LOST - сезон 4 / II тема

• 26 956
  • 578
  •   1
Отговори
# 480
# 481
И аз мисля за това откакто гледах последния епизод...И защо според Джак трябва да се върнат на острова...

за това ще почакаме Simple Smile Сценаристите бяха писали, че този сезон ще се даде идеята, че трябва да се възнат на острова, следващия ще е защо трябва да се върнат, а 6тия последен е как се връщат.

# 482
  • Berlin
ее, цял сезон само за една идея. Simple Smile искам по-бързо да се развива. направо ме гризе отвътре любопитството, като гледам сериите и си умирам, като не разбера нищо. Mr. Green

# 483
# 484
  • somewhere over the rainbow
Много хубав епизод, с драматичен завършек. Ново доказателство, че времето тече различно на острова, само че този път избързва, за разлика от закъснялата ракета. Но обяснението за това е в края на този епизод Wink

# 485
Супер епизод беше. Разкриха се още роднински връзки Simple Smile
Много ми е интересно дали единият от двамата знае, че са братя.

# 486
  • Стара Загора
Изтеглих серията.Тази вечер ще я гледам newsm68

# 487
Кои са братя?
Нямаш предвид Бен и Лок, нали, понеже на Бен майката умря при раждането, а тази на Лок беше жива преди да му вземат бъбрека.

# 488
Е, тя майката на Лок /биологичната/ го изостави.
Не зная коя е другата жена, но не мисля, че тя е истинската му майка.
А кой ли е истинският му татко? И Ричард Алпърт се появи. Няколко пъти... Че и Йеми!

А Бен колко беше смирен. И да не знае, че Лок му е рода, със сигурност нещо усеща.
Клеър какво правеше там? И каква доволна беше!
И Лапидъс, защо им подхвърли онова? Хм.

Айде пак много въпроси.

# 489
Хм, новата серия изглежда многообещаваща....ще има да я нищим.
Бен и Лок братя, хехехе, това ми хареса Grinning

# 490
Е, тя майката на Лок /биологичната/ го изостави.
Не зная коя е другата жена, но не мисля, че тя е истинската му майка.

Клеър какво правеше там? И каква доволна беше!

Точно и аз затова си мислех, че не се знае на 100%, че онази жена, която се представи за уж биологичната му майка е тя. Както се разбра цялата история с бъбрека беше лъжа, защо и майката да не е? newsm78
Не може и на двамата майка им да с казва Емили - много тъпо ще бъде, ако само момчетата, родени от жена на име Емили може да бъдат лидери на острова. Затова по-скоро си мисля, че са братя.

Мисля си, че Клеър беше толкова доволна, защото знаеше вече какво става. Затова беше и толкова спокойна и каза че Арън е там, където трябва да бъде - явно е 100% сигурна за благополучието му.
По-скоро се чудя - дали не е умряла? Нали и Майлс намекна нещо подобно след експлозията.

# 491
Има ли вече субтитри?

# 492
Kъде беше Йеми? Негъра-санитар не беше ли онзи, дето имаше общо със самолетната компания? newsm78

А по какво разбрахте, че Бен и Лок са братя? Само по името на майката или са давали нещо друго, което съм пропуснала? newsm78

Знаех си, че островът се мести и то по-скоро във времето, а не в пространството. Но как - предстои да узнаем.

Субтитри пуснах няколко поста по-горе Peace

# 493
Това не е Иеми, а Абадон, а пък Лок беше проверил в първи сезон дали онази жена му е майка и беше майка му /днк/.
А Клер мисля, че е умряла вече...

# 494
Цитат
Начинът по който се избира наследникът на Далай Лама след ноговата смърт е същият като този по който Ричард тестваше малкият Лок. Когата Далай Лама умре се смята, че той се преражда и преди смъртта си дава приблизителна насока къде да бъде търсен. Специална група монаси издирва децата в които би могъл да се е преродил и ги тества, кат ги кара от група от предмети да разапознаят тези, които ВЕЧЕ са им принадлежали. Според мен Ричард търсеше нечия реинкарнация. Възможно е обаче Лок да е реинкарнация не на този, който търсеше Ричард, а на някой друг свързан с острова. Явно човекът на Ричард е Бен.

Ето това мнение от форума на Лост ми хареса Thinking

Общи условия

Активация на акаунт