БУРГАЗлийче целувки и обич дарява, на мила мама цвете подарява - 47

• 16 698
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Снежи ,тая торта ти ли я сътвори  ooooh!

# 91
  • На морето!
Още ли се кърмите, Рени?Браво на вас   bouquet
Нашият татко е съгласен да гледа Симеон, но трябва на следващия ден да не е на работа, да не трябва да ходи в оказиона и да си е в Бургас  Rolling EyesМи то има 3-4 дни такива в месеца.
Мама21, мен пък вчера една ми каза, че Монката е дребен (тежи 11кг и е висок 74см) и прилича на 6 месечен  hahahaСъщо и че мн му се огъват краката и скоро няма да тръгне.Ми усмихнах се само, какво да й обяснявам като я гледам че последно е гледала бабета поне преди 40 години.
Няма ли да дойдете с Ники да му видим дебелите бузки.  bouquet
Много вкусна торта, жалко че постя иначе с удоволствие бих взела едно огромно парче  Heart Eyes

# 92
Още ли се кърмите, Рени?Браво на вас   bouquet
Нашият татко е съгласен да гледа Симеон, но трябва на следващия ден да не е на работа, да не трябва да ходи в оказиона и да си е в Бургас  Rolling EyesМи то има 3-4 дни такива в месеца.

Ай,ко се прай и той  Crossing Arms

# 93
  • На морето!
Ми на, мн важен стана  LaughingАз и за срещата отпадам, пак ще е на семинар, то почти всяка събота и неделя е някъде  Crossing Arms

# 94
  • Burgas, Bulgaria
Да.знам  Embarassed
Нямате ли си татковци,бе хора.  Twisted Evil  То така или иначе се излиза след 23:30  Whistling  дечицата хапнали,изкъпани,приспани..

нашия тати още не се е прибрал а и при нас всичко е с предварително запазен ден и час два дни преди събитиено.Моме днес е вторник какво диско навсякъде ще е празно.
Райне много ми е труден превоза като изпусна колите сутрин от Банево райсовете  са ужасни тесни и количката трудно я качвам.Утре съм решила ако е хубаво времето да дойдем тъкмо ще съм с едната му леля и тя ще помага.Мони 11кг.  Shocked немога да повярвам ама много е как да кажа стегнат виж моя е като прасенце а Монката еее браво .Явно е от кокалите  hahaha-да не се обидиш.
Магито защо не пиша  newsm78

# 95
То това му е хубавото, че е вторник и няма да е тъпканица.  Grinning

# 96
  • България
То това му е хубавото, че е вторник и няма да е тъпканица.  Grinning
С това съм съгласна  Peace
мама 21, Ники колко кг е ? Мая беше 10.100кг на 9 мес.

# 97
  • Burgas, Bulgaria
И Ники беше 10.100кг. на 9м. като на 6м. беше 9.700 тоест за два месеца беше качил 400гр. което пък означаваше че е започнал нормално качване то какво беше това всеки мисец по кило кило и нещо.Боже някой се оплакват че децата им не качват а аз мрънкам че моя много наддава.То има ли угода я  Crazy

# 98
Снежи много оригинална торта  Peace.

# 99
  • Burgas, Bulgaria
наистина е страхотна тортата-оле и ние след месец ще трябва да поръчаме че април сме рожденници.Отсега ги мисля и най-много да стане като именният му ден-нищо.

# 100
  • България

Честит Рожден Ден , Сирена

# 101
Честит рожден ден Сирена.
Добро утро и от мен.
на 22 ри остава срещата нали. Ще гледам да дойда. Вече нямаме татко но имаме баба, така че не е проблем.

# 102
Честит рожден ден, Криси!

мъжо също има днес РД, та да почерпя  Grinning

# 103
Много рожденници днес  Simple Smile. Честит рожден ден на Fineti

Честито и на всички останали!

# 104
E Танче, изпревари ме!   Heart Eyes

Честити Рожденни Дни Рибки Криси и Финче! 
Да сте здрави, обичани и много много щастливи!
   bouquet

Тони специални поздрави на мъжа ти! Да ти е жив и здрав и много да те слуша!  Wink

Радвам се, че ви харесва тортата! Тя е символична, нали и моето чедо е рибка!

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 08:38 от sneji20

Общи условия

Активация на акаунт