ФОНДЮ

  • 8 836
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
в тенджерка  Peace

внимавай да не ти загори на дъното сиренето, разтапяй на слаб котлон  Peace

# 31
  • Мнения: 762
А с какви хапки го консумирате?Сами ли ги правите?

# 32
  • пак на Рив Гош
  • Мнения: 2 719
Фондюто със сирене досега съм го правила с хапки от поизсъхнал/позапечен хляб (леко да хруска), понатъркани с малко чесън. Просто нарязвам хляба на хапки от предната вечер, които оставям навън (не в кутията). На другия ден са готови.

Но аз съм по-скоро почитател на бургундския вариант (на първата страница съм дала рецептата).  Peace

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 01:28 от Роца

# 33
  • Мнения: 243
а на водна баня дали няма да е по добре да се разстопи сиренцето?

# 34
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
никога не съм правила на водна баня...
няма смисъл...

котлонът ти не може ли да се регулира?

# 35
  • Мнения: 243
Е може ама да питам,май трябваше да помисля преди това  Joy ще пробвам вече утре защото го мисля това фондю вече 1 седмица, и ще ви кажа какво съм направила  Rolling Eyes

# 36
  • Countryside
  • Мнения: 11 642
А с какви хапки го консумирате?Сами ли ги правите?
Да, правя хапки от франзелка , набучвам ги на дървен шиши и ги мятам на грила за кратко да се запекат. Самото фондю аз пригготвям в тенджерка на бавен огън, става за 5мин, няма нужда от допълнително варене. Хубавото на съда за фондю е че държи сирената топли(разтопени) иначе като поизстинат и се втвърдяват и така се губи част от удоволствието при консумация  Confused

Общи условия

Активация на акаунт