БЕБЕТА ЮНИ - 23

• 13 384
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Момичета благодаря ви за разбирането и съветите. Вече без вода няма да излизам.Но направо си ме е шубе да се кача в автобус. На всичкото отгоре мъжа ми ми каза днес че ме спирал от работа и толкоз. Вика до края на месеца и спираш. Ама той не е наред Rolling EyesЧе какво ще правя аз вкъщи.Хубаво ми е като работя.Цял ден  съм между хора времето минава бързо -с тоя лаф с другия и така дошло края на работното време. Пък и почти си седя по цял ден Sad.Ама няма ,ще надделея аз(така си мисля поне). Пък ито не остана -2 месеца само до излизане в болнични. Да ви кажа за запека.При мен беше катастрофално #Crazy Направо се бях видяла в чудо какво ли не опитах и това си  запек с едни хемороиди и то с кръв. Много се бях уплашила защото получих нещо като контракции и скъсяване на шииката. И се почна е дно търсене на най-ефикасното нещо.Какво ли не опитах и сега съм по-добре,ако не на единия то на втория ден ходя. Всяка сутрин без изключение пия 2 чаши сок круша на гладно с топла вода. След това изяждам 4-5 кивита и 7-8 сушени сини сливи на гладно пак с топла вода .И задължително много вода по 1.5 л или 2 л на ден . И да чукна на дърво засега действа.Иначе и на мен доки ми изписа едни свещички и каза ,че можело и чай от сена. Успех ви желая - пробвайте и ще видите, че ще има резултат. smile3521Аз дори ще раждам секцио заради тези кървящи хемороиди  smile3511. Но няма как Weary. До после че трябва да говя и ще излизам на вън на хубавото време newsm53

# 106
А пък моето пъпче,така се е разтегнало Shocked.Направо имам чувството,че ще се разплете... Joy
Аз се оправям и отивам при доктора,че днес ми е часа.Пак ще го питам за пола,че от както каза момиче,почнах да си мисля,че ще е момче.Може би от желанието ми да е момиче......и не ми се вярва.Абе както и да е!Съвсем се побърках Laughing
Ще пиша пак по-късно,като се прибера Flutter

# 107
И на мен днес за първи път ми се случи да ми причернее пред очите,но от нищо - просто си се разхождах.Обаче ми стана едно мъчно и тежко,все едно получих аритмия.А кръвното винаги си ми е ниско - последно беше 116 на 75,но сигурно е паднало до обичайното ми 100 на 60,но в това състояние май ми е противопоказно.
Да ви питам в тази връзка - пиете ли кафе,защото ми казаха,че не трябва - бебето щяло да е нервно!?А аз определено се нуждая от кафе.
Днес сутринта и на мен така ми прилуша. Мойто кръвно по принцип е 90/60, а щом ми е прилушало сигурно и по-ниско е станало #Crazy.Доктора ми каза да не пия кафе, никакви цигари и алкохол. Аз определено го спазвам и сега ме е страх и мен да пийна едно кафе, но ще си направя едно без кофеин с повечко мляко-даже веднага отивам за да не стане по-лошо Sick
Да ви кажа за запека.При мен беше катастрофално #Crazy Направо се бях видяла в чудо какво ли не опитах и това си  запек с едни хемороиди и то с кръв. Много се бях уплашила защото получих нещо като контракции и скъсяване на шииката. И се почна е дно търсене на най-ефикасното нещо.Какво ли не опитах и сега съм по-добре,ако не на единия то на втория ден ходя. Всяка сутрин без изключение пия 2 чаши сок круша на гладно с топла вода. След това изяждам 4-5 кивита и 7-8 сушени сини сливи на гладно пак с топла вода .И задължително много вода по 1.5 л или 2 л на ден . И да чукна на дърво засега действа.Иначе и на мен доки ми изписа едни свещички и каза ,че можело и чай от сена. Успех ви желая - пробвайте и ще видите, че ще има резултат. smile3521Аз дори ще раждам секцио заради тези кървящи хемороиди  smile3511. Но няма как Weary. До после че трябва да говя и ще излизам на вън на хубавото време newsm53
Какво общо има раждането секцио с хемороидите???? newsm78 Значи и аз би-следвало да раждам секцио заради тях-така ли?
А сока от круша какъв го пиеш-купуваш си натурален сок или си купуваш круши и си ги правиш на сок?
А от чая сена не ти ли свива много силно корема? Аз преди съм го пила, но...после преди да отида до тоалетната много силно и жестоко ме прерязва корема...та ме е страх с нея да не си предизвикам контракции!
Иначе благодаря че споделихте , че .... вече мислех че съм единствената Embarassed
MISHAa ще чакаме да разказваш  bouquet

# 108
Здравейте и от мен!
Nansi_75 на мен ми ставаше по същия начин,даже само като вляза в някой магазин и ми става супер задушно и не мога да си поема въздух, и във връзка с това мисля, че е от значение и хемоглобина. Чела съм че когато ти е нисък и може да се получи недостиг на въздух и още др. неща, но с кръвното също става така и аз съм с ниско кръвно и нисък хемоглобин. Аз лично гледам също да имам вода в себе си и без да съм хапнала не излизам никъде.

Да ви питам в тази връзка - пиете ли кафе,защото ми казаха,че не трябва - бебето щяло да е нервно!?А аз определено се нуждая от кафе.
Аз си пия по едно кафенце на ден заради кръвното, не мисля, че ще навреди в такова количество, но ако ти е забранено категорично може да си вдигнеш кръвното с един леко солен айран
Не,че е важно, ама да кажа,че от 2 дена ми се появи и на мен кафявата линия на коремчето  Blush
Доста се вижда и ми е странна newsm78
И аз я забелязах преди няколко дни.

# 109
И аз от днес сам сама с малката,мъжа отиде в командировка в София за доста далго време и сега ми е едно ревливо а по прицип съм много спокоина newsm45 .Ама няма как трябват пари4ки за ремонти,бебешорси истории а аз и първокласни4ка 6те глася та съвсем.Преди малко ходих при една докторка при която искам да раждам да ме види.Гледа ме на УЗ и както и на консултацията така и сега бебо се беше обарнал на една страна и докторката каза 4е май е мом4е ама не е сигурна.Та до сега няколко пъти ми казват май е мом4е ама не е сигурно и накрая ще излезе моми4е поне на мен така ми се струва.Но поне вси4ко е наред и изследванията ми са горе долу добре.Ами днес времето е страхотно така 4е приятна разходка,а на работещите усмихнат ден   bouquet

# 110
geneva2008 при мен ще се наложи( и то пак не е много задължително) защото мойте хеморойди са ми от мн. дълго време и то все са кървящи. И сега при всяко изхождане и ма по малко кръв и напъните не са толкоз големи А като почнеш да раждаш са си бая напъни и мога да получа кръвойзлив (да не дава Господ)та за това. И ме е страх от тези съображения питах доктора и той се съгласи с мен. А пък ти не се тревожи не значи че като имаш хемороиди ще раждаш секцио или които и да било .  newsm53

# 111
За сокчето от круша- да купувам си го. Пробвах и с круши на плод натурални но по - бавно действат. Сока е по директен но задължително с топла водичка. newsm03

# 112
Някой питаше по колко парацетамол може да се пие на ден, мисля че бяха по 3, но да каже някой по запознат.

# 113
С малко закъснение да кажа че вчера беше световнонеизвестния имен ден на Гали-тата. Така че честит ни имен ден на патерички!!! Да сме живи и здрави и да имаме (всички ние) щастливи и послушни бебчета юни месец.

# 114
Мацки, и аз знам за 3 парацетамола на ден максимум! И по възможност да е парацетамол, а не фервекс или друга комбинация, че в тях имало някакви неполезни за бременните неща!

А за раждането с хемороиди, аз вече бях писала, че едната ми приятелка роди сега на 17.02 съвсем нормално, като месец преди това й правиха операция за хемероиди и се чувстваше много зле заради тях. Но после се похвали, че раждането е минало много леко, без разкъсвания! Така че явно секциото не е задължително при хемороиди!

Аз всъщност исках да ви се оплача, днес ми е много криво, от няколко дни сънувам много кошмари, тази нощ едни студентки купонджийки (бях забравила какви са нощите в Студентски!) в 3 без 15 ме събудиха с пиянски песни от съседна тераса... И за похлупак, преди малко излязох да обядвам с мъжа ми, барем малко ми се пооправи настроението, една девойка се блъсна в мен и си изтърва папката - вместо аз да я изгледам накриво, нашта изтърси - абе, внимавай момиченце дебело!!! Така се шокирах, от 100 км ми личи бременният корем, вярно, че съм по-пълна, но може ли такова нещо! Такъв рев му ударих, едва се върнах на работа и веднага да ви се оплача  Cry Що за хора!!!

# 115
Лелееееее, Meg_H, каква е била тази пикла  smile3515 Такива нафукани кокони как ги мразя  #Cussing out То простотията ходи по хората, но чак пък толкова  smile3512 Крава такава. Недей само да се разстройваш, заради нея. Лелееее, мен такива неща как ме ядосват, направо ми иде да почна да викам  #Cussing out Обаче трябва да си припомним, че в нашата държава това е най-често срещаното явление. Преди няколко дни се разхождах по етажите на работа и за да се кача, си чакам чинно асансьора, заедно с още 10 души. И след като дойде, познайте кой беше единственият човек, който не успя да се побере  smile3516 Хем бях с тясна блузка и много добре ме видяха всички, че съм бременна. Ама не - зор да се наблъскаме всички. Проста работа, ама да не почвам, че ще си изскубя косите. Знам, че не трябва да се нервирам за подобни неща, ама понякога не издържам  smile3511

# 116
  • Miami
Здравейте момичета Hug
Аз днес съм ужасно зле Cry Тази нощ два пъти съм повръщала и два пъти съм ставала заради разстройство. Цял ден не мога да се надигна от леглото, не ми се яде нищо, изядох само две малки препечени филийки, защото пия хапчета Cry И най ме доядя, че сутринта звъннах на лекарката от ЖК, вдигна ми акушерката и й казах какво съм преживяла, а тя ми вика "Ми върви при личната, тя трябва да те прегледа"  Shocked Аз й казвам, че док ми е предписала лекарства(най-много се притеснявам от Гинипрала, че предизвиква сърцебиене и треперене), а оная вика "Абе ти чуваш ли какво ти казвам, върви при личната тя ще ти каже какво да правиш, дали е от лекарствата" и затвори Shocked Пък тя личната не ми е изписвала тези лекарства, нито е специалистка по нашето състояние, ако мога така да се изразя. Направо побеснях, егати отношението, като не си плащаш на частно и те отсвирват #Cussing out
Чак сега малко ми светна, но дето не съм яла и направо нямам сили Sad Айде оплаках ви се, сега да ходя пак да лягам, дано утре съм по-добре Praynig

# 117
Meg_H не се притеснявай за такива неща, някои хора са много гадни, що не и тегли една......
Аз оня ден влязох в един магазин да си търся някаква туника и разгледах тези които бяха на закачалки и се върнах към първите една от които беше най- малко грозна да я погледна  пак и продавачката ми вика:"Абе момиче кажи какво искаш,щото така само ми цапате блузите като ги пипате"  Shocked , а те бяха на закачалки(винаги пипам закачалката, а не блузата) и няма друг начин да се видят.Направо бях бясна, майка ми само вървеше по мен и ми викаше да не се ядосвам.
А  да ви кажа от няколко дни слушам само класическа музика уж за пренатално възпитание(някъде бях чела), но всеки път като пусна музика и се започват едни ритници и юмруци голямо премятане пада,сигурно танцува Laughing

# 118
Ей Кори да пиеш много течности, да не се обезводниш...

Meg_H   аз да съм я благословила веднага  Embarassed Гад мръсна...
Общо взето излиза ,че на никой не му пука че сме бременни... Наш проблем си е и не очаквам някой да ме разбере  Sad
Аз на 13.02 се скитах за подарък на мъж и щях да наритам две пикли... Излизат от  тъпия техникум по фризьорство и козметика и прас в мен... директен сблъсък и ще ми говори кюфтето му с кюфте на " ма"...  smile3514 За малко да й отнеса проскубаната главица, ама няма да учим детето на глупости я  Sad
Един прекрасен ден ще набия някого ...
Мен в Габрово никой не ме е блъскал на улицата... тука ще ме сгазят направо разни чифтокопитни  Close

Пършинг си се излежава в болницата и си е добре ...

# 119
Здрасти! Внимавайте с това кръвно, значи... Нанси, ако пак ти стане така наистина можеш малко кафенце или кола да пийнеш, дори и 2 глътки ще свършат работа. И на мен ми се е случвало (не скоро), че съм и припадала, та знам. Неприятно е.

А Мег_Х, за грубостта и простащината на някои хора просто нямам думи, не им обръщай внимание. Мисли си че сигурно е имала лош ден тази патица, чудела се е на кой да си го изкара, и повече не и отнемай от времето си - не заслужава.

Да ви кажа и моя инцидент, тази нощ при поредното ми ставане до тоалетна така се изджасках в рамката на леглото... Пищяла на крака ми се поду, кръв чак пусна, а мен ме болииии, поне 2 часа след това не можах да заспя от болка, добре че мъжа ми направи компрес, та помогна малко и съм заспала. Днес пак си боли, но малко, и е надуто. Абееее, все със синини и контузии си ходя аз, ама дано значи да не съм натъпкала бебо с гадни хормони от тази болка и стрес, той горкичкия като си легнах след това се разшава, а вечер спи с мен обикновено.  Tired

Така внимавайте И с нощните пътешествия до тоалетната, освен всичко останало  Peace

Общи условия

Активация на акаунт