БЕБЕТА ЮНИ - 23

• 13 361
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • София
здравейте и от мене.
ад да се отчета че днес като че ли съм мааалко по-добре от вчера. след като цяла нощ кашлях и не можах да мигна между 1 и 3.30 сега дори не кашлям.......

да ви кажа аз какво ползвам за запек- едни свещички, които се казват Ева Кю. напълно подходящи са за бременни. дакоти ми ги изписа и са уникални. само като се пребориш с поставянето им и след намя и 10 минути се търчи до тоалетната. много съм доволна от тях. ак искате може да пробвате и вие. ама дано да нямате запек де. аз едни ден имам един ден нямам.... шантава работа ама няма как...

# 91
Nansi_75, не се притеснявай, на повечето май ни се е случвало, даже вече сме се оплаквали от прилошаване, особено в автобуса! Просто избягвай претъпканите!
По въпроса за ходенето до тоалетна, да ви споделя, че аз пък напротив, не само че нямам запек, но и ходя поне по два пъти на ден! А ям ли сладолед, просто след един час задължително всичко излиза! Първо мислех, че сладоледът, откъдето си купувам, е стар, но после ядох и от други места и все същия ефект... Едва утрайвам! И сега почвам много да внимавам кога го ям!!!

# 92
Добро утро Simple Smile

само един такъв въпрос - по колко парацетамола мога да пия най-много на ден?
не че прриритвам да се тъпча с него, но той ми е единственото лекарство тук, и искам да знам дали мога да увелича малко дозата, че няма промяна вече трети ден - течащ нос, течащи очи, малко главоболие, малко кашлица (почти без кашлицата де).

sleeping beauty , ти защо трябва да лежиш? заради контракциите ли? аз пак за тях да питам... не мен понякога ми става твърд корема, обаче нищо не усещам... и ако не го натисна, няма и да разбера, че е по-твърд  newsm78 това сега може ли да е контракция, или е само стягане от движение, примерно?
днес ще лежа почти през цялото време, понеже ми е зле, и навън е пак студено... вчера се оказа, че им дадоха свободен ден на мъжете (още първия!) и се шматкахме доволно под дъжда... днес - релакс!

самимами,  от този сайт едни казнлъшки мами си поръчват общо неща, и доставката се компенсира! обаче намалените стоки са най-изгодни! аз смятам скоро да се регистрирам, и да почна и аз да си поръчвам някои неща.

А, още нещо... днес на закуската в хотела си бях напълнила голяма чиния, после пратих мъжа ми за още неща, той в старанието си донесе огромна чиния с връх, и накрая като стана да заминава за работа, аз се озовах сама на масата с три препълнени чинии... околните хора с по една купичка мюсли, кака Галя седи пред затрупана маса, и маже хлебчета... Embarassed като ставах да си ходя гледах да се изпъча колкто се може повече, да не си помислят, че си седим гладни в къщи, и търсим авантата само  Joy

Новини някакви от purshing?  то има и други мами, кото трайно се загубха, но вероятно ще се завърнат, като заизлзаме в майчинство...

# 93
  • София
Nansi, на мен днес ми се наложи да се возя в маршрутка и трябваше един час след това да реанимирам. Ужасно е просто. Първо естествено, никой не ме забеляза, за да ми отстъпи място... По едно време се добрах до една седалка отзад, ама то не бе друсане, не бяха резки спирачки, а и шофьорът пушеше... просто ужас... Не издържах и слязох доста по-рано, предпочетох да походя малко пеш, иначе не знам какво щеше да стане. А после като пристигнах в офиса, понеже днес съм сама в стая, а вътре имаме и диванче, познайте какво направих - ами заключих се и си полегнах мъничко... То не че ми беше много удобно де, ама все пак малко ми поотмина.. НО вече никакви маршрутки - поне докато съм бременна ще гледам всячески да ги избягвам! Може да вися в задръствания или да се чудя къде да паркирам, но това е 100 пъти по-добре пред ужаса на маршрутката!

# 94
Добро утро на всички    bouquet
 Явно всяка вечер ще си будувам, вече няма спокойствие:crazy: важното , че не ми се спи после през деня...
А аз както бях казала, че имам хемороиди, ми те моите не са от запек, защото аз също съм редовна до тоалетната. Явно при мен е от тежестта на бебчето и матката. Тоя Долопрокт е пълен боклук, сега се мажа с едно кремче с алое  и е доста по-добър ефекта. Не, че са се махнали , ама поне не ме боли и са се смалили. Ох, ужасно е това нещо Blush Ще трая ,какво да правя, всичко бих изтраела за това бебче Wink
Офиоли, стягането на корема си е пак контракция, ако имаш болка не е хубаво. На мен понякога така ми се стяга, че не мота да дишам, затруднявам се-хем си пия хапчетата Rolling Eyes
А пършинг я мярнах снощи да преглежда темата ни, да не би да се е прибрала в къщи? Как е тя?
Nansi, а на мен ми се е случвало същото нещо, ама не бях бременна тогава. И аз така имах чувството ,че ще припаткам. Това си е ниско кръвно, даже доста ти е паднало.Хубаво е да пийнеш малко водичка и да се поплискаш с нея . Ако ти стане пак така да знаеш. Дано обаче да не ти се повтаря повече Wink И винаги си носи вода с тебе, в моята чанта задължително има едно шишенце.

# 95
Здравеите!:)
Рони аз пиех Малтофер -никакъв резултат, хемоглобина ми беше 104, а сега след Малтофера е 93. То при мене и при първата бременност с какво ли не се опитваха да го увели4ат, дори В12 инжекции ми биха и нищо. Влязох в Патология 10 дни преди да родя и там ме тъпкаха с едни малки хап4енца ама като не си спомням какви бяха...сега пак съм така е се изморявам бързо, у4естено сърцебиене, главоболие.
Ако корема се втвърдява -едно Но шпа и готово, но си е определено контракция.
Нанси -на мене и бременна все още не ми се е слу4вало, но миналото лято изплаших вси4ки колеги -пребледнях като платно, и не можех да седя, само лежах и така изкарах деня лежейки, после с буса -не ме питай как се прибрах, а Катя е права вода, или газиранко и се пооправяш .....но 4е в обществения транспорт е някакъв ад си е ясно -наложи ми се тия дни-доста отдавна не бях се ка4вала на автобус -никой не ми направи място, беше претъпкано, добре 4е една жена слизаше, 4е аиде и аз да седна...само те гледат като невиждали бременна жена....
За памперсите -каката я изгледахме с Памперс, но само в на4алото; подси4ането е нормално още пове4е в летните горещини, но кремБюбхен е много ефикасен -или поне за нас беше... След това минахме на други по евтини памперси ....но за Неползване на памперси -мисля 4е няма да се справя..

# 96
Здравейте и от мен!
Май доста се позагубих напоследък,но това е защото нищо интересно не се случва около мен, а много ми се иска да напиша нещо. Ужасно ми е скучно!!! smile3507 Мислех си, че неходенето на работа ще е голям кеф, но...омръзва, особено когато всички около теб са заети  Crossing Arms Кажете вие как си разнообразявате дните освен с разходки и четене из нета? Чистенето и готвенето не се брои  fiuuuuuu

# 97
Добро утро и от мен момичета!!!  bouquet

Прекрасен ден се е заформил днес!Голям кеф Flutter
Аз незнам дали Малтофера ми деиства.Днес съм при доктора и той ще ме прати сигурно за повторни изследвания заради хемоглобина.Като ги направя ще ви кажа дали има ефект.Силно се надявм всичко да е ок и да не се стига до инжекции... Confused

А сега ако знаете колко течности пия.Постоянно съм жадна Thinking Знам,че това е хубаво,но се притеснявам да не почна да се подувам и задържам вода.За сега съм ок.katentze и аз винаги нося шишенце мин. вода в чантата си Wink

А с ходенето до тоалетна...Аз съм шампион.По два,три пъти.... Embarassed СТранна работа,ама по-добре така Peace
zlob4o и аз съм така.Гледам да излизам навън и с приятелки.Иначе се записах на курс по английски.Да взема да го завърша най-накрая.И на мен ми е търсене сутрин,като таткото отиде на работа,а аз си остана у дома Whistling Ама няма как.Скоро ще ни се изпълни деня със задължения Hug Crazy

# 98
Здравейте и от мен!

Пършинг влиза във форума през телефона си, но не може да пише...  Чакам да ми пише как са с бебенцето... Ама може да не е удобно в момента...

За малтофера на мен ми е действал, когато ми падна хемоглобина на ноктите ми се появиха хоризонтални гънки, докъто пиех малтофер ноктите ми се изгладиха, от няколко дни забелязвам,че пак не са равни и от днес го започвам отново  Sad Явно само с пържоли и зелена салата няма да стане  Cry

# 99
Nansi_75 на мен ми се случи същото в събота докато чаках да ми вземат кръв в Бодимед ми прилоша и като ми взеха вече се проснах, не успях да припадна само защото ме сложиха да легна. Викнаха и лекар, той ми направи вода със захар или глюкоза(не разбрах) и се оправих за минути. Като се прибрах кръвното ми беше 100/70 а там кой знае колко ми е било. Беше ми зле после 2 дни.

# 100
Kaka Maya. Sunny-bs, Bunnie много благодаря за помощта.Аз вчера след случката отидох до аптеката и си купих Дуфалак и Рициново масло!
Днес ще си купя и Лактулоза мип и ХУСК и Ева Кю да видим кое ще е моето! .

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 11:39 от geneva2008

# 101

За малтофера на мен ми е действал, когато ми падна хемоглобина на ноктите ми се появиха хоризонтални гънки, докъто пиех малтофер ноктите ми се изгладиха, от няколко дни забелязвам,че пак не са равни и от днес го започвам отново  Sad Явно само с пържоли и зелена салата няма да стане  Cry
На мен също ми се бяха появило хоризонтални линии на ноктите но не знаех от какво е ,значи било от това  newsm78

# 102
Не,че е важно, ама да кажа,че от 2 дена ми се появи и на мен кафявата линия на коремчето  Blush
Доста се вижда и ми е странна newsm78

# 103
Здравейте, момичета  Hug

Nansi_75, на мен ми се е случвало същото веднъж, преди няколко години. Беше една жега лятото и както си чаках за една среща ми прималя и причерня, точно все едно потъвам. Не виждах нищо  Rolling Eyes Добре, че един приятел беше тогава с мен и ме преведе през улицата, защото пред очите ми беше тъмно платно. Купи ми една кока кола и се оправих за 5 минути. Но много добре те разбирам какво си изживяла. Аз се уплаших много тогава. Оказа се, че ми е паднало много кръвното. Пази се и се опитвай доколкото е възможно да избягваш пълните автобуси. Аз сега дори изчаквам да минат по 1-2, докато дойде някой по-празен, за да седна  Blush

geneva2008, аз за запек пия чай от сена и майчин лист (има такъв на Биопрограма) и много ми помага. Пише, че е напълно подходящ за бременни  Peace

Уффф, нещо ми е криво днес с това гърло, дето от вчера ме боли  Rolling Eyes Днес ми е много сънливо, защото ставах до тоалетната в 5,30 и не успях да заспя пак до 7 часа  ooooh! От доста време не ми се беше случвало и сега се чувствам като парцал. Мечтая си да стане 19 часа, за да се прибера и да си полегна  Praynig

Айде, няма да ви досаждам повече, че днес съм доста негативно настроена. Целувки на коремчетата ви   bouquet

# 104
  • Перник
Напоследък много се въртя преди да заспя вечер - не знам неудобно ли ми е или какво,а малкия все мърда - както и да застана.Май ще е щур.Да знаете - вече съм за сини гащи на първа страница - при такъв футболист,няма начин да не е момче,а си видях на видеозона каквото трябваше... Laughing
И на мен днес за първи път ми се случи да ми причернее пред очите,но от нищо - просто си се разхождах.Обаче ми стана едно мъчно и тежко,все едно получих аритмия.А кръвното винаги си ми е ниско - последно беше 116 на 75,но сигурно е паднало до обичайното ми 100 на 60,но в това състояние май ми е противопоказно.
Да ви питам в тази връзка - пиете ли кафе,защото ми казаха,че не трябва - бебето щяло да е нервно!?А аз определено се нуждая от кафе.

Общи условия

Активация на акаунт