Мама чантата за болницата стяга, че АПРИЛчето си път проправя!

• 13 006
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
Какви ли не врътки не правих. Изчаквам я да загрее, парата на 0, наливам, парата отварям съвсем малко и като рече да тече си тече, няма спирачка. Като спра гладенето отливам водата, да не стои пълна с вода.
Забелязала съм, че най-големите поразии ми ги прави на тъмни дрехи, дето най-много си личи Laughing Понякога губя повече време да изсуша петното, отколкото да изгладя дрехата  #Cussing out
Ей за тва чудо говоря:
Иначе е много удобна и мощна, особено с това заостряне отгоре на върха, може да се муши в ъгълчетата на дрехите, между копчетата и за детски дрехи ще е идеална.

# 226
Заки, аз хем с едно вече не издържам и искам да раждам - толкова ми е тежко - а ти незнам как си!!!
мнооооооооого ме боли вече малкия като рита - не се издържа.
Кой знае какъв е дундьо вече  newsm30 newsm30 newsm30

# 227
  • в илюзия
Лелеееее много пишете Hug
днес взехме и матрачето кокосово 120/60 - 49 лева , обаче креватчето не е готово още нашето тати от снощи се поти над сглабянето и не може hahaha
Аз още не съм започвала с прането на дрешки и тем подобни. Embarassed Изобщо много ми е мързеливо , а пък като ви гледам вас Crazy
От около седмица сутрин ми е много лошо  Sick , но не киселини ами лошо
На бързащите да раждат - Чакайте тежко не тежко още малко остана

# 228
Vera, по правило вода в ютия се налива,когато ютията е студена(така ни учеха в Техникума по облекло,който завърших преди много време),тоест преди да включиш ютията. Peace
А за да не тече вода,пробвай да пуснеш парата докрай. Peace

# 229
Vera, по правило вода в ютия се налива,когато ютията е студена(така ни учеха в Техникума по облекло,който завърших преди много време),тоест преди да включиш ютията. Peace
А за да не тече вода,пробвай да пуснеш парата докрай. Peace

Тогава тя почва да тече буквално от всякъде. От дюзите, от съединяването на пластмасата ooooh!
Някой път като бързам много, направо й се моля да не ми направи петно Laughing
Предната ми беше Бош и тя течеше, давахме я на ремонт - ефект никакъв.

# 230
Barbie^girl, мен преди време ме беше хванала диария, спаси ме едно прахче смекта, дали не пих и две. Питах насам-натам - не вредяло, и реших да го оправя тоя проблем, че е много гадно. Прецени си! Peace

veni-b, стискам палци да се оправите бързо вкъщи Peace

Мамите с две бебчета, как се справяте с толкова много ритничета, аз се оплаквам от един чифт крачета само ooooh! Grinning

# 231
  • Варна
hrisi-pisi, Barbie_girl недопустимо е да ви карат да плащате за изследвания, които ви се полагат по ЗК.  #Cussing out Ако се изчерпат направленията за изследвания, лекарите могат да вземат допълнително от ЗК, ама явно не им се занимава, след като има кой да си плаща. Защо не се обадите в районната ЗК и да питате защо се получава така?

zaki ти си мойта фаворитка за следващите мартенско-априлски бебочета.  Hug Е, поне след десетина дни, нали?

Мамите с близнаци, как ще раждате?

veni_b Съчувствам ти много за случката с дъщеря ти. Напълно те разбирам, защото и с моята сме имали подобни изпълнения, че и до Урбазон веднъж стигнахме. ДЪщеричката ти да не прави алергични пристъпи или да има начална астма? Моята беше тръгнала по тоя път, но благодарение на хомеопатията страшното ни се размина и вече няколко години сме нямали дихателни и кашлящи проблеми.  Peace

# 232
*vera да не би да слагаш много вода, моята ако я препълня или ако не е загряла хубаво тогава тече

# 233
ЛУРДЕС,то ритничета от време на време и то едни нервни няма място иначе корема ми е като филма Пришълеца като решат да се опитват да мърдат горките.
То хубаво да съм фаворитка за обебване ама моя лекар не мисли така и може да ви чакам половината да ме прадварите ем съм малка и едвам издържам вече ем всички изследвания и води и т.н. са ми  наред.Колкото на мен ми е по зле толко на бебочките им е по добре.
Термина отначало са ми го объркали 12 април ми е ако може да се смени,но не е толко важно.

# 234
Ясмина,за раждането секцио с определена дата,но явно ще е по спешност в крайна сметка.Младежа ми е напречно,а и имах проблем с очите.

# 235

veni_b Съчувствам ти много за случката с дъщеря ти. Напълно те разбирам, защото и с моята сме имали подобни изпълнения, че и до Урбазон веднъж стигнахме. ДЪщеричката ти да не прави алергични пристъпи или да има начална астма?
Всъщност и двамата от 2 дни отиват на разболяване- имат хрема! Вчера като ги взехме от градината нещо бяха омърлушени! Оказа се че в групата на сина ми има 5-6 здрави деца- останалита са болни!Той като малък правеше такива пристъпи като се разболее, а Маги по принцип е доста здрава! И друг път е кашляла лаещо ама тоя път беше доста силен пристъпа! Но и доктора се поизсили малко с болницата , само дето аз не мигнах цяла нощ!

# 236
Barbie_girl у нас такива проблеми ги лекуваме с отвара от джоджен (може и сушен). Да знеш, че много помага!

veni-b, съчувствам ти. Случвало се и у нас посред нощ Теди да се събуди с лаеща кашлица. Не се беше сличвало дотогава и звъннахме в Бърза помощ, че като дойде една доФторка, ама не беше никак в час. Каза, че трябва да се бие урбазомн, ама тя нямала, затова да сме си купели Преднизолон ( не метилпреднизолон), което е съвсем различно лекарство, и калции на ампули. И като го натъпкахме ние това дете с лекарства  ooooh!
А то много помагало и инхалация със сода, дори само да ври вода в стаята, за да овлажнява въздухa, е достатъчно. Дано да сте добре!!!  bouquet

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 17:42 от Тодоран

# 237
  • варна
Барби,малката като беше с разстройство й давах прахчета Хидрасек и Ентерол.Щом се дават на бебета сигурно и за бременни са безвредни.Или пробвай с нещо,което има затягащ ефект.Май млечни продукти не трябва да приемаш.
Вени,много неприятно,дано скоро сте по-добре!
И на мен тумбака вече доста ми натежава,но има време-да си стои бебо на топличко още месец Simple Smile

# 238
  • Пловдив
Вени, много неприятно. Дано да изкарате спокойна нощ и от утре-никакви кашлици Tired
За позата с жирафа -  Joy Joy Joy
Ася, що не звънкаш за кафе? Аз съм "винаги готов", че малко остана да разполагаме с времето си, както намерим за добре. После - каквото шефа/шефката каже hahaha
Лара, коя фирма вика в крайна сметка и какво ти излезе?
Аз утре в ранни зори ще ходя да си пускам изследвания, оказа се, че имам липсващи за стволовите клетки. Вчера бях на док - бебата е в перфектна форма, признаци за раждане няма. Само дето все седях и чаках, щото предния път като ми каза така....и пет часа по-късно ми изтекоха водите hahaha

# 239
veni_b, дано скоро се оправи малката!
Въпреки главичното разположение, решихме да сме секцио. Даже си имаме дата newsm44. Направихме всички изследвания, тестове за упойки, всичко, да имаме готовност, ако тръгнат по-ранко. Почнахме и флостерон терапия за разгръщане на дробчетата. Накупих всичко, дето трябва като консумативи за операцията и съм стегнала чантата Wink
Обаче ми е едно хеепи, така ми е хубаво да сме 3в1. Тежи ми, но си свикнах и с дебелите, надути крака и с трудните движения и с болките Laughing

Общи условия

Активация на акаунт