Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако виждам леко розова тоалетна хартия?
Какво да правя, ако изтича течност и превръзките се променят?
Какво да правя, ако имам коремни болки след консумация на определена храна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако виждам леко розова тоалетна хартия?
-
Какво да правя, ако изтича течност и превръзките се променят?
-
Какво да правя, ако имам коремни болки след консумация на определена храна?
-
Как да избера подходяща количка за бебе?
-
Какви са най-добрите практики за подготовка за пристигането на бебето?

Но имам телефоните. Иначе за чистенето на апартамента /не знам защо без терасите
/, миенето на прозорците и прането на диван, табуретки, стол за комп и две ъглови легла цената беше съвсем поносима - 82лв....

прибрахме се с малкия ядохме и сега при вас
другите да му мислят .
,та викам на мъжо"представяш ли си ако бяха отвън...
"
.

..., че нали пред няколко дни ви се оплаках, че имам съмнения, че бебето е спряло да расте. Вчера слава богу, кантара показа + 1 кг, та малко се кротнах, а и изведнъж колегите ми почнаха без да ги провокирам да коментират, че разбираш ли изведнъж корема ми много бил порастнал. 

Не смея да се обадя на никой, да не притеснявам излишно хората около мен, ако се окаже, че е фалшива тревога и се опитвам да установя какво точно и къде точно усещам... 
Абе въобще...... тъпа работа!!!! Ох, оплаках ви се, дано не ми се разсърдите за гадния и дълъг пост, дано да сте благосклонни към бременните ми простотии и пак да ме разберете