Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако виждам леко розова тоалетна хартия?
Какво да правя, ако изтича течност и превръзките се променят?
Какво да правя, ако имам коремни болки след консумация на определена храна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако виждам леко розова тоалетна хартия?
-
Какво да правя, ако изтича течност и превръзките се променят?
-
Какво да правя, ако имам коремни болки след консумация на определена храна?
-
Как да избера подходяща количка за бебе?
-
Какви са най-добрите практики за подготовка за пристигането на бебето?
Надявам се болките да утихнат, мисля че ако не друго поне започнаха да се разреждат. Ще продължа да се наблюдавам и ако видя зор ще му мисля, какво да правя, дано само да не е много късно, та да вдигам народа посред нощите

Не смея да се обадя на никой, да не притеснявам излишно хората около мен, ако се окаже, че е фалшива тревога и се опитвам да установя какво точно и къде точно усещам... 
Абе въобще...... тъпа работа!!!! Ох, оплаках ви се, дано не ми се разсърдите за гадния и дълъг пост, дано да сте благосклонни към бременните ми простотии и пак да ме разберете 

.galivo спокойно и мен ме пере хормона,ама порева и ми мине-да пишеш как си утре

и хем ме е страх, хем искам вече да се свършва! Питах доки дали има чалъм все пак да не позная момента с раждането и тя ме успокои, че нямало начин! Каза за двата начина за започване на раждането-първия с контракциите на равен интервал (ама колко трябва да е този равен интервал-1,2,5,10 минути 

и аз мисля и сънувам по цяла нощ ,но това е нормално да се притесняваме .