Мама чантата за болницата стяга, че АПРИЛчето си път проправя!

• 12 794
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
Vercho ето това е столчето с люлката ,влизах в сайта на чиполино обаче и нямаше такива в момента ,незнам защо.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165920&photo=30

# 286
Здравейте...то докато ви изчета...ще влезем в нова тема Simple Smile

Ама поне се успокоявам ( не че ми е хубаво да ви боли  Hug  ) , но за всички болежки , дето вие се оплаквате все едно съм го писала аз  Mr. Green   
И аз ту искам да раждам , ту ме е страх....но в момента съм в мини депресия - чувствам зле...и ми се иска да се случи нещо , което да ангажира вниманието ми и да не мисля за глупости...като например едно бебе  Crazy ...ама още малкооооо

А я кажете нормално като ти изтекат водите ( когато нямат жълтеникав или кафеникав цвят ) какъв цвят са??? И как изтичат - като по филмите ли ? Хразззз и една локва отдолу ?  newsm78  или ....

# 287
аз пък искам да се ражда бебе вече, омръзна ми да съм като с вързани ръце, да му се не види и обувките си трудно вързвам вече  #Cussing out а и не съм свикнала да ме глезят, аз съм си мъжко момиче с всичко сама се справям и сега ми е некомфортно едно такова  newsm78
браво на Рая  Hug
да кажа на момичетата, които са решили да отидат на кола-маска "за последно"  Mr. Green не изпитах никаква болка, а по принцип си повиквам  Mr. Green
за секса - сутринта малко изнасилих мъжо, ама казах му, че съм чела, че някоя от вас сънувала всичките си предишни гаджета и той ме пита "ама ти сънуваш ли ги?" и после ... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 288
polinita при мен като се събудих през ноща и бях цялата мокра . в първия момент си помислих ,че съм се опуснала Embarassed. станах и отидох до тоалетна. и в тоалетната изтече голямо количество , може би към половин литър . тогава вече разбрах какво е . взех си душ ,преоблякох си и тръгнахме към болницата . докато стигнахме до болницата цялата седалка беше мокра. не съм вябвала ,че толкова много околоплодни води има .докато чаках да ме приемат още доизтече и накрая имах чуството ,че корема ми изчезна без да съм родила . а болки нямах никакви.чак след четири часа започнаха болките предизвикани от система.

# 289
Май ни трябва нова темичка вече Simple Smile

polinita при мен като се събудих през ноща и бях цялата мокра . в първия момент си помислих ,че съм се опуснала Embarassed. станах и отидох до тоалетна. и в тоалетната изтече голямо количество , може би към половин литър . тогава вече разбрах какво е . взех си душ ,преоблякох си и тръгнахме към болницата . докато стигнахме до болницата цялата седалка беше мокра. не съм вябвала ,че толкова много околоплодни води има .докато чаках да ме приемат още доизтече и накрая имах чуството ,че корема ми изчезна без да съм родила . а болки нямах никакви.чак след четири часа започнаха болките предизвикани от система.
Криси, значи е почти като по филмите  Laughing . А на мен какво ми се случва от 2 дена - уж отивам до тоалетната и се изпишквам. Но като изляза и веднага се връщам и едвам упсявам да смъкна гащите - пак си тече..и така по 4-5 пъти едно и също упражнение...ама си е бистра течност  newsm78 . Отделно си ме боли ниско долу корема, или отстрани вдясно....Предпоалгам че няма от какво да се тревожа, нали  newsm78 .... Може би бебе притиска пикочния ми мехур и въпреки че е празен пак да си ходя ....Офффф, тая неизвестност ще ме довърши....

# 290
сега се оплакваме от разни болежки и неудобства,но после ще ни липсват коремчетата.
О, не, не, хич няма да ми липсва  Laughing

*vera , няма лошо да сме гримирани  Laughing Една възрастна акушерка говореше по БТВ, че като отидем да раждаме трябва да сме гримирани и нагласени, за да посрещнем събитието много красиви.
Нямам против, даже идеята е супер, ама сигурно от вълнение ще си бръкна със спиралата в окото  Joy

# 291
Емма, браво, ти си рекордьорка.

Браво на малката Рая. Сега наистина и Сладка мама да ни зарадва с някоя хубава новина за Дари.

А за  колата маска така ми се иска, но ме е страх. Нито веднъж не отидох докато съм бременна. А не мога да се избръсна и това си е. Не искам и да си поглеждам прическата отдолу. Отказах се вече да опитвам, с огледало, без, във всякакви пози, не става и това си е. Мъжо и той нещо се ослушва и не прави опит да ми помогне. Все вика като дойде момента ще помагам. Да бе, а ако няма време, ще трябва да се оставя в ръцете на някоя санитарка в болницата да ме нареже. Хайде оплаках ви се. Ама да ми има човек проблемите, нали  Joy

polinita, ако са водите като стиснеш ще продължават да си текат.

# 292
Май ни трябва нова темичка вече Simple Smile

Криси, значи е почти като по филмите  Laughing . А на мен какво ми се случва от 2 дена - уж отивам до тоалетната и се изпишквам. Но като изляза и веднага се връщам и едвам упсявам да смъкна гащите - пак си тече..и така по 4-5 пъти едно и също упражнение...ама си е бистра течност  newsm78 . Отделно си ме боли ниско долу корема, или отстрани вдясно....Предпоалгам че няма от какво да се тревожа, нали  newsm78 .... Може би бебе притиска пикочния ми мехур и въпреки че е празен пак да си ходя ....Офффф, тая неизвестност ще ме довърши....
Ох - хайде и аз да се наредя на опашката и да питам - да ти побутна въпросчето - че и моят проблем е същия.
понякога просто усещам каксе подмокрям и е бистро - абсолютно безцветно, но е малко - вече няколко пъти ми се случва.
И като отида до тоалетната точно така както ти си описала - не е както си пишкам нормално, ами някакси все едно тече.
Офффф - не мога да го обесня - ако някой знае нещо да пише
Аз дне съм при док и ще я питам!!!    #Crazy #Crazy #Crazy  

# 293
Емма тя и на мен Славова ми каза,че хемоглобина ми е супер,но чак пък толкова newsm78Моят от 132 (в 4-тия месец) сега е 122  Peace Това,че на направлението пише,че е до МБАЛ"Св. Анна" не го бях забелязала #Crazy чак сега обърнах внимание!Аз и без това там ще раждам и това не ме  притеснява,но виж ти ако искаш в Майчин дом newsm78 Ох,незнам.......защо не й се обадиш да я питаш?

И аз така след всяко ходене до тоалетната все поглеждам след себе си Laughing очаквам да видя нещо по-различно.......я тапа,я водите да са ми изтекли........и аз незнам!!!
Момичета аз вече мога да се похваля,че си получих дълго чаканата с месеци порция кекс  Mr. Green Много съм щастлива (татито не толкова) ама кой го пита,то си е за каузата Mr. Green

# 294

А за  колата маска така ми се иска, но ме е страх. Нито веднъж не отидох докато съм бременна. А не мога да се избръсна и това си е. Не искам и да си поглеждам прическата отдолу. Отказах се вече да опитвам, с огледало, без, във всякакви пози, не става и това си е. Мъжо и той нещо се ослушва и не прави опит да ми помогне. Все вика като дойде момента ще помагам. Да бе, а ако няма време, ще трябва да се оставя в ръцете на някоя санитарка в болницата да ме нареже. Хайде оплаках ви се. Ама да ми има човек проблемите, нали  Joy
Ох, аз се престраших. Първият път поболя малко повече, но после не  Grinning Решила съм до 25ти ако не родя, пак да ходя.
В Шейново ме нарязаха като заклано прасе  Shocked Хем си носех самобръсначка. Но не помня дали ползваха моята или тяхна  newsm78
Ама това не е болка за умиране  Wink

Като дойде момента, хващаш мъжа и да те обръсне преди това.  Grinning (то и при мен може така да стане)

# 295
моите води течаха в такова количество ,че бях подгизнала от кръста надолу .не можеш да го объркаш .
а за разкрасяването аз вчера бях на маникюр и педикюр. петите ми ги направиха като на бебе и съм  с един страхотен червен лак ,който на краката ще си изкара до раждане. няма да се излагаме я като отидем да раждане  Grinning . сега ми е до смях ,но като дойде момента толкова и ще ме интересува дали ми е изкарал лака или не  Joy

# 296
моите води течаха в такова количество ,че бях подгизнала от кръста надолу .не можеш да го объркаш .
а за разкрасяването аз вчера бях на маникюр и педикюр. петите ми ги направиха като на бебе и съм  с един страхотен червен лак ,който на краката ще си изкара до раждане. няма да се излагаме я като отидем да раждане  Grinning . сега ми е до смях ,но като дойде момента толкова и ще ме интересува дали ми е изкарал лака или не  Joy
Абе, друго си е като си има лак на краката. И аз така довечера съм предвидила да се чекна да се лакирам.  Joy Мажа се и отстрани, но после го чистя. Криво-ляво го докарвам  Mr. Green

# 297
браво Сиси  Mr. Greenи аз моя кекс го ядох миналия ден за закуска после светих цял ден от щастие  Blush Blush Blush
Що се отнася до бръсненето аз като тръгнах да раждам не я бях свършила тая работа и жената в Тина Киркова ме обръсна за секунди ,хоп хоп и готово ,не ме поряза никъде аз в интерес на истината се режа а тя не ме беше порязала ,ама тя кои знае по-колко прически на ден прави  Joy
А сега се справям с помощта на мъжът ми .

# 298
КРИСИ, и аз се разкрасих вчера с един розов лак на краката Mr. Green
Аз гледам да се бръсна периодично, доколкото е възможно ooooh!

# 299
Bibobibo , пробвах - стисках - освен че пак ми се допишка - друго не стана....  Grinning
stefinka , чакам с нетърпение да се върнеш от доки и да кажеш какво става с нашите пикочни мехурчета  Joy  и всичко да е наред
за бръсненето : Моят мъж вече 2 пъти се упражнява и се справя доста добре...В началото ме беше страх да му дам , ама след моя опит да се обръсна и след акто си направих прическа тип "оплешевяваща" отдолу и му викам: Айдеее, и твоя ред дойде, бръснарьо  hahaha . Предпочитам малко да рискувам с него отколкото с акушерките, които първо ще те нарежат и второ не се знае коя ли циганк аса бръснали преди това  #Crazy
Аз отивам на разходка. И като знам че като се върна вече ще сте на 4-5 страница от новата тема  Crazy , отсега се подготвям да чета много   bouquet
Хубва ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт