Мама чантата за болницата стяга, че АПРИЛчето си път проправя!

• 12 890
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета. Simple Smile
Днес ми е страхотен ден Simple Smile С cenitelkata ходихме на тонове, нейните са супер и няма контракции, мисля че ако продължава така ще си "трае" до термина, а дано  Hug Аз имам контракции, които пак не ги усещам, незнам на какво се дължи това и какво означава, ама ще видим  newsm78 Вече ще ходим 2 пъти в седмицата на тонове, което мене ме радва много защото с нея си правим страхотна компания и ми е много хубаво  Heart Eyes След това се срещнахме и с доли дог на по мелба и гофретки  Laughing , имаме и снимков материал, който ценителката ще качи в албумчето после. Да ни видите какви сме кокони, даже ни питаха дали сме сестри  трите Mr. Green Абе много хубаво си изкарах  Hug  Heart Eyes
Вие каква козметика сте купили, аз съм взела на Бюбхен едно лосионче за баня за цялото тяло и един крем против подсичане  newsm78 само това.За мазане зехтинче ще ползвам

# 91
Здравейте Hug!!!
Е,нямам думи.........вие продължавате да си пишете със същото темпо,но то проблема не е във вас,а в мен Joy!!!
Браво на Дари и Рая Peace Peace Peace!!!
Мами,да ви питам,някоя от вас ще ползва ли дунапрен за креватчето,защото в магазина ми казаха,че запарвал,та затова матрака бил по-добрия вариант?
Аз мисля да ползвам памперси и кърпички на Памперс или Huggies.
Стискам палци на мамите с неразположения всичко да се оправи Praynig!
Момичета,пазете се и си почивайте повече.Аз съм още в средата на осми месец,но започна да си ми натежава доста и мисля да понамаля разходките.
Дали това с първото проритване и датата на раждане е вярно.... newsm78???

# 92
Имам и едни много странни болки, за които вече ви писах и уж док каза че са от протягането на бебето. Ама те на моменти са нетърпими. Снощи даже започнах да си мисля че това са болезнени контракции и започнах да си ги засичам. Прорязва ме корема ниско долу и все едно някой с шило ме пробожда. Интересното е, че почти винаги са когато бебето се движи.

Bibobibo, и аз имам такива пробождащи болки като шава бебка Rolling Eyes Дали не са контракции newsm78
Мерси и за инфото, което даваш за цвета на водите - не ги знаех тези работи!  bouquet

Miriel, аз мога да спя само на една страна, въобще не мога да мръдна в леглото, така съм се барикадирала с възглавници около мен Laughing

Чудесни новини за Дари! Hug

*vera , и аз мисля да купя слънцезащитна козметика, но още не съм мислила по въпроса. Те вредните лъчи на Слънцето минават и през облаците #Crazy

Да питам за количките - вие ще перете ли нещо от тях (имам предвид някаква част от платнените части) преди да ги използвате? Дано въпросът ми да не звучи глупаво Embarassed Embarassed Embarassed

# 93
jul, къде сииии?  Rolling Eyes Само да не си отишла да раждаш, май ти е малко рано! Не си писала от 7-ми!
А-а влизала е във форума днес сутринта!/ надникнах в профила / Mr. GreenГледам времето ще е хубаво , какво ще кажете да си спретнем една срещичка?
Аз пък се чудя мамчето дето писа снощи с изтичането и 3-те превръзки , дали не е родила??? newsm78
Хайдеее почнаха се съмнениятааа Hug
 Това с първите движения и датата на раждане- НЕ Е ВЯРНО! Много добре си спомням кога усетих за пръв път движенията на щерката и не се роди на тази дата!
Дали да се оплаквам - незнам, но вече изобщо не мога да си намеря място в леглото! / предполагам и вие/! Дори ми е трудно да дишам, наслагала съм един куп възглавници... уф.

# 94
За съжаление аз в четвъртък съм на преглед от 15.30 Sad То докато се наканим да се видим сега пък не можем да се оцелим Cry
  И Аз съм на преглед в четвъртък 16.00 така че остава сряда или събота ако ви е удобно.ако е събота може и по раничко да се срещнем а и Бини не е на работа.

# 95
Кали, предполагам той е специален. Аз взех козметика на бюбхен, но като че не видях такъв  Thinking
Да, с фактор 35 мисля беше. Специален п/в слънце Wink
Много е добър. Калоян само такъв ползва от новороден и никога не е изгарял в живота си  Grinning
А ходим на къмпинг, до морето, на самия плаж и сме от събуждане до лягане на пясъка. Т.е. облъчването е нон стоп.  Peace

# 96
Мами,да ви питам,някоя от вас ще ползва ли дунапрен за креватчето,защото в магазина ми казаха,че запарвал,та затова матрака бил по-добрия вариант?
Дунапренът освен това е мек, а е добре матрака на бебо да е твърд  Peace

# 97
Аз днес съм доста по-добре,но вчера си починах както пише по книгите! Peace В петък съм на профилактичен преглед,да видим какво ще каже док. Rolling Eyes
Със съня продължавам да нямям проблеми.Вече от няколко месеца спя и лежа само на ляво,но дори това не може да наруши здравият ми сън! bowuu
Чантата за болницата още не е готова,но вчера явно съм притеснила мъжът ми с тия оплаквания и вечерта ми сподели,че е редно тази седмица да направим и останалите покупки!
Момичета, вие купили ли сте козметика със слънцепредпазен фактор за лицето на бебенцето? Мисля си, че точно пролетното слънце е силно и кожата на бебчовците трябва да се предпазва, но не съм се ориентирала като марки и фактор на защита Rolling Eyes
Вера, точно тази покупка ще я оставя за след раждането.Но според мен е добре бебето да се маже със слънцезащитем крем.А ако кожата му прилича на моята,тогава ще му слагам фактор 50+. Но все пак ще се консултирам в няколко различни аптеки,евентуално с педиатъра и също така другата седмица ще питам на курса за бременни и ще пиша!

# 98
Ние в началото ще сме с дунапренено матраче, защото ще ползваме сгъваема кошарка на Бертони. Като поотраснат и не могат вече да са в общо легло, ще купуваме "техните мебели" и тогава ще изберем и матраците.
Аз се чудих за тази сгъваемата кошарка, дали да я перем Thinking Но пък нея съм я оставила да я купува таткото, след раждането и то май няма да има за кога Grinning

# 99
Добър ден и от мен   bouquet
Аз се дотътрих до вкъщи най-накрая  ooooh!
Aquariel ме е испреварила с инфото така ,че няма да се повтарям ,благодаря им отново на нея и Doly_dog за приятната компания ,радвам се че по-често ще имаме възможност да се срещаме  Hug Снимките вече са качени ,в албумчето на софийската среща са !!!
за слънцезащитния лосион като бебе Сашко не е излаган на слънце в никакъв случай ,заведохме го на море на 1 год. и  няколко месеца купих на нивеа с фактор 50+ нямали сме никакви проблеми  Peace

# 100
За козметика и аз съм се ориентирала към Бюбхен, но ми похвалиха и едно кремче за подсичане Бейби тан, струва към лев и нещо и бил много ефикасен. А за слънцезащитния фактор не се бях замисляла.

Ние си купихме легло с дунапрен, но още не сме си взели матрак отделно. А снощи една приятелка дълго време се опитваше да ме убеди, че нямало смисъл. Те били с дунапренения и бебо си се чувствал добре. 10 месеца вече спи на него. Някоя от вас ползвала ли ги е тези дунапренените, с които се продават креватчетата и наистина ли стават?

Аз утре сутринта мисля да отида да си направя и последните изследвания. Май всичко ми е пуснала доки, и като гледам колко листа са, ще ми източат кръвчицата. И понеже скоро обсъждахме че не всяка лаборатория има договор с касата, да ви кажа че сега се обаждах в Цибалаб, и ми казаха че нямат договор за Паразитологията, към която спада васермана.

# 101

Ние си купихме легло с дунапрен, но още не сме си взели матрак отделно. А снощи една приятелка дълго време се опитваше да ме убеди, че нямало смисъл. Те били с дунапренения и бебо си се чувствал добре. 10 месеца вече спи на него. Някоя от вас ползвала ли ги е тези дунапренените, с които се продават креватчетата и наистина ли стават?

Аз утре сутринта мисля да отида да си направя и последните изследвания. Май всичко ми е пуснала доки, и като гледам колко листа са, ще ми източат кръвчицата. И понеже скоро обсъждахме че не всяка лаборатория има договор с касата, да ви кажа че сега се обаждах в Цибалаб, и ми казаха че нямат договор за Паразитологията, към която спада васермана.

За дунапренени матрачета знам категорично, че не е добре за гръбначетата на бебо, получават се изкривявания, но питай д-р за всеки случай  Peace

Що не отидеш в поликлиниката да ти вземат кръв? всяко изследване е по 2 лв. т.е. 6 лв за васерман, спин и хепатит. и 6 лв за кръвна група, ако нямаш (аз си пуснах). Иначе са адски скъпи.
а към 8:30 няма никой и не се чака  Peace

# 102
Bebkobub, категорично няма да ползвам дунапренен матрак.
Vera, разрових из брошурите,които съм събирала за детска козметика и Mustela предлагат слънцезащитни.
Като започват с фактор 30, за умерено излагане на слънце,
фактор 50, при първо излагане на слънце,
и фактор 50+, при интензивно излагане на слънце.

# 103
Момичета не ви препоръчвам дунапрен, нашето легло беше с дунапрен и аз повече от година си мислех, че Марти много се поти.Докато не дойде майка ми и ме пита аз какво искам да е с този дунапрен.Сега съм с дюшек от моето легълце и детето нито веднъж не се е изпотявало.Не забравяйте че като бебчета  прекарват времето си основно легнали.

# 104
kalli, страх ме е като ми вземат кръв, абе въобще ме е страх от кръв  Sick, и понеже досега само в Цибалаб съм ходила и ми е по-спокойно. Там ще ми вземат само 7.30лв. за васермана, така че май е едно и също. А и в поликлиниката не ти ли бяха спукали вената?
И мерси за инфото за дунапрена.

Момичета, умирам от смях като си гледам корема. Бебка постоянно се мести и формата на корема постоянно се променя  Joy. И в момента така ми е подпряла ребрата че не издържам. Ставам, че пак недоволства от седналото ми положение.

Общи условия

Активация на акаунт