Мама чантата за болницата стяга, че АПРИЛчето си път проправя!

• 12 890
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
kalli, страх ме е като ми вземат кръв, абе въобще ме е страх от кръв  Sick, и понеже досега само в Цибалаб съм ходила и ми е по-спокойно. Там ще ми вземат само 7.30лв. за васермана, така че май е едно и също. А и в поликлиниката не ти ли бяха спукали вената?

Да, за жалост, макар че се случва за първи път  newsm78 Иначе съм доволна, затова те пращам там  Peace
Пропуснах, че ще ти вземат само за васермана, мислех, че и за другите  Peace

# 106
Здравейте мами,

Влизам да ви информирам, че вашата съфорумка Ана Каренина днес роди момче - Борис.   ylinfant
Раждането не е минало леко, предполагам като се възстанови ще даде подробности.

Поздрави на вас и на бебочите ви.  Hug

# 107
  • София
Здравейте мами,

Влизам да ви информирам, че вашата съфорумка Ана Каренина днес роди момче - Борис.   ylinfant
Раждането не е минало леко, предполагам като се възстанови ще даде подробности.

Поздрави на вас и на бебочите ви.  Hug

Айде да и е честито! Да са живи и здрави и тя и бебето и бързо възстановяване  newsm51

# 108
Честито на новата мама  bouquet и бързо да се възстановява

# 109
честито на мама Ана Каренина да и е жив и здрав малкия Борис !!!
Бързо въстановяване на нея  Hug  bouquet

# 110
Да са живи и здрави тя и бебето!Да се възстановяват бързо!   Hug  bouquet Hug

# 111
За съжаление аз в четвъртък съм на преглед от 15.30 Sad То докато се наканим да се видим сега пък не можем да се оцелим Cry
  И Аз съм на преглед в четвъртък 16.00 така че остава сряда или събота ако ви е удобно.ако е събота може и по раничко да се срещнем а и Бини не е на работа.

каквото кажете, че на мен вече ми е неудобно... Embarassed

# 112
  • Русе
Аз излязох за няколко часа да си купя осмомартенския подарък(с  малко закъснение) и хоп ... имаме си ново бебче  Heart Eyes .Да е живо и здраво и мама бързо да се въстанови  Hug .

Аз днес се сдобих с цифров апарат.Отдавна мелих сол на главата на моя мъж,че искам и най-накрая ме огря  newsm44 .

За Русенската среща на мен ми е удобно и сряда и събота.Ако изберем съботата може найстина да се срещнем и по-раничко,че да има повечко време за разходки(само да е хубаво времето  Praynig ).

# 113
Здравейте момичета,аз не съм писала няколко дни защото не ми остава време  Rolling Eyes Вкъщи е паднала бомба в пълния смисъл на думата  Cry двамата дядовци и моя мъж са се спретнали и ремонтират ли ,ремонтират,и мястото покрай компа е окупирано от един милион кашони и чували от съседните стаи,а като поседя около тях и като ги гледам как мажат и бутат и пощурявам и само нареждам "внимавайте с това ,внимавайте с онова" и съответно ме "изгониха" при майка ми.ами така де сега си нямам и на идея какво са свършили от сутринта,ама като се сетя какво чистене ще има после за мен и  Tired  Shocked
 За срещата утре - поради същата причина (по-горе) не съм сигурна дали ще дойда,но ще направя всичко възможно.НО предполагам си остава -УТРЕ - ПЛ.СЛАВЕЙКОВ -  13.00 ЧАСА.ПРИ ФОНТАНА,ЩЕ СЕ ПОЗНАЕМ ПО ТУМБАЦИТЕ  Grinning ако идвам и случайно закъснея имам на някой от вас телефоните ,ще звъняяяяя  Grinning Иначе по последни данни без мен желание имаха около 10-ина момичета ,но списъка ми е вкъщи и не мога да ги изброя,което е далеч от цифрата на мамите ,който са от София  Naughty ,но пак са повече от миналият път  Grinning
 Иначе мога да се похваля че както нямах нищо за бебето,сега вече имам почти всичко с изклчение на малко козметика,памперси,креватето(др.седмица ше доде) и количката ,която май ще я купуваме след като се пръкне бебчето,но си купихме всички необходми дрешки както е по списъка ,шишета ,биби,завивки,хавлии ,за мен за болницата(дано не ми се наложи да ги ползвам до края на месеца  Praynig) и корито си имаме с отделна анатомична поставка, реших че би имало повече ефект в тази кобинация отколкото само анатомично коритои т.н
 За спането-то бяха самолети(научих разписанието вече),то бяха падащи звезди,то бяха луни ,облаци и звездите в целият им блясък изучих  hahaha,И да не забравим едни сънища в останалото малко време,ама водите ли ми не изтекоха с тонове братче ,100 пъти родих,1000 пъти тръгвах към болницата,правих си тоалет ,обаждах се на доктори и т.н,незнам колко дрехи и памперси накупувах,абе думи нямам  Joy
 Поздрави за мама Ана Каренина и бебето Борис   bouquet ,  и за нашето първо ангелче Дари и за Рая дано все така се развиват  Hug
 Миналата седмица видях ,че Хриспи е тук и и написах на лични,та новините са добри,тя е добре ,много почивки,още са 3 в 1,преполага ,че към края на месеца ще влезе в Майчин Дом и ще чакаме хубавите новини,каза таткото  Grinning Така че стискаме палци
 Ами много се разписах и аз ,пожелавам ви приятен ден
Aquariel ,cenitelkata, Doly_dog ама вие наистина си приличате,пък и аз на вас  Grinning от един калибър сме   Laughing

# 114
  • варна
Честито на Ана Каренина!Да е жив и здрав малкия Бориси двамата бързо да се възстановяват!
  bouquet
Леле,май ще взема тази вечер и аз да стегна багажа Simple Smile
Съни22,ти май позна,че като се върнеш може да има нови бебоци Simple Smile

# 115
Aquariel ,cenitelkata, Doly_dog ама вие наистина си приличате,пък и аз на вас  Grinning от един калибър сме   Laughing

Честито за покупките първо !!!
 hahaha Ама ти не можеш да си представиш продавачката  hahaha hahaha hahaha
-ама вие сестри ли сте ?
и ние
-НЕ !!!
а тя
-леле как си приличате помислих ви за сестри  #Crazy
а ние смях  Joyпредставяте ли си три сестри с термини за един и същи месец  Crazy

# 116
Браво, страхотни новини!
Да ни е честито новото бебе, а майка му бързо да се възстановява   bouquet
Хриспи, ти си силно момиче - дръж се...почти не остана  Hug
Браво на малките Рая и Дари  Hug Hug

Нашия преглед мина добре, бебо вече е станал шишо - 2700  Mr. Green, няма индикации че ще раждам скоро, но силните ми болки се дължат най-вероятно на цистит  #2gunfire ама аз съм си виновна.
Хайде прегръдки на всички  Hug

# 117
честито на ана каренина за бебока  bouquet.лорелай браво на бебчо,много е пораснало Peace.сисе какво стана-да не те приеха Mr. Green.аз също усетих бебето да мърда на 17.10.-бях в 16-та седмица-и да видим ако е вярно дали ще има изненади на 17.03. newsm78.днес си купих клин за след раждане и като родя веднага скачам в него.мията бебка също много се мести и ме рита,боли ме.......нормално както при всички.до после мами.

# 118
  • варна
Съни,май те обърках с една мама от мартенките,извинявай Embarassed,ама днес цял ден ги шпионирам за нови бебета и затова.А те едно след друго излизат милите,да са живи и здрави!Скоро и при нас ще се напълни с бебоци Simple Smile
Ася20,надявам се,че метода с петте месеца не е верен Simple SmileВече всеки липсващ е подозрителен.Мъжът ми се шегува,че само стоя пред компютъра и чакам нови бебета Simple Smile

# 119
  • София
ЧЕСТИТО СИНЧЕ НА МАМА АНА КАРЕНИНА!ДА РАСТЕ ЗДРАВО,ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!НА МАМА БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ  newsm51!

Общи условия

Активация на акаунт