Мама чантата за болницата стяга, че АПРИЛчето си път проправя!

• 12 896
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
УХА, ЧЕСТИТО НА МАМА АНА КАРЕНИНА. ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МЪЖ. А НА НЕЯ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

Сега погледнах, че е била с термин 8 април. Леле, мами, май се започва, а? Ще трябва всеки ден да се отчитаме явно  Laughing

tedi_ip, и аз шпионирам мартенките, то при тях дъжд от бебета направо.

# 121
ЧЕСТИТ СИН НА МАМА АНА! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ВЕСЕЛ И ИГРИВ!

Аз викам да наложим норматив до края на март само по едно бебче на седмица  Laughing. После април.... да се отприщи дъжда от бебета Mr. Green

# 122
ИХАААААААА,БРАВО НА МАМА АНА КАРЕНИНА!!!Да им е жив и здрав синът им Борис и много да ги радва!!! smile3501  ylinfant passifier
Момичета,благодаря ви за споделените мнения относно дунапрена!Явно ще си вземем матрак още от самото начало,та във връзка с това вие какъв бихте ме посъветвали/кокос или латекс/ newsm78???
Моето коремче също постоянно се разкривява и на моменти доста боли!Нали на бебчо вече му е тясно???Понякога ми се струва,че сега се движи повече от преди Rolling Eyes!
Отивам в албумчето за да видя снимките Wink

# 123
ЧЕСТИТО НА МАМА АНА КАРЕНИНА. ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ СИНА . А НА НЕЯ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

# 124
Lassi и Milenaq - тъй като се оказа, че сме от един квартал Simple Smile - моят телефон е 0887899723:) Ако случайно утре не дойдете на срещата - чакам включване от вас - много ще ми е приятно.

Софиянките - утре нали остава срещата? В 13 или в 13,30 на Славейков??? И аз мисля, че ще се познаем без проблем:)))

До утре, а на останалите - все ще се видим някъде и пак ще се познаем:)  bouquet

# 125
  • Варна
Честит син на мама Ана Каренина! Да е жив и здрав и много да ги радва!

# 126
Lassi и Milenaq - тъй като се оказа, че сме от един квартал Simple Smile - моят телефон е 0887899723:) Ако случайно утре не дойдете на срещата - чакам включване от вас - много ще ми е приятно.

Софиянките - утре нали остава срещата? В 13 или в 13,30 на Славейков??? И аз мисля, че ще се познаем без проблем:)))

До утре, а на останалите - все ще се видим някъде и пак ще се познаем:)  bouquet

Аз утре няма да мога да дойда , защото ще ходя до банката да си нося болничния и съм се разбрала с колегите да обядваме заедно целия отдел , а после да пием кафе. Иначе банката е близо до Славейков , но не знам дали ще успея.
За квартала съм - ЗА . Аз ще ходя до болницата в петък за тонове в 13 часа,може преди това , ако искате , че после взимам дъщеря ми от училище.

# 127
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЧЕТО БОРИС. БЪРЗО ДА РАСТЕ И ДА РАДВА МАМА  И ТАТИ!!!!

Helenblondy аз утре съм на срещата със сигурност-имам малко проблеми с колата, но ще дойда. Дано не закъсам по пътя. Записах си телефона ти. Моят е 0898555220. Ако на някой му се наложи може да ми звънне  Grinning

# 128
Ох.....върнах се от преглед(цял ден по лекари) ooooh!
Да си напиша отчета и връщам да ви чета,че много сте изписали Peace

Резултатите от последните ми изследвания да много добри!!:
килограми до днес 18 (олелеее,много #Crazy )
Кръвно 110/70 (от началото си върви толкова)
Hb от 132(в 4-тия месец) сега е 122
кръвна захар 3,96

Аг ми даде направление за хоспитализация,талон с кръвната група и направление за бременна!!! Минах преглед и при д.р Скочев (5 минутен) измери бебето и таза ми с онзи пергел.Прогнозира,че ще родя момче 3300 гр. и ми каза,че нямам показатели за секцио!Викна ме пак на 26 март (ако не съм родила до тогава) за окончателни прогнози!Ангажира се да проведе раждането,даде си всички телефони!Каза,че главичката много добре се е ориентирала към изхода Mr. Green

Ами това е от мен и от днешните ми прегледи Peace

# 129
Честит син на мама Ана Каренина,да е жив и здрав малкия Борис и много да радва мама и тати!
Весело изкарване на софийските априлки,ще ми се да можех да дойдааа Sad

# 130
честито на мама Ана Каренина да и е жив и здрав малкия Борис   bouquet

# 131
Сисее,браво за добрите резултати Peace!!!

Момичета,ама вие верно много си приличате Shocked Crazy  Shocked!!!

# 132
  • Добрич
Здравейте момичета!Аз ви следя доста отблизо,с вас закусвам и си лягам Grinning

Да и е честито на новата мама,да са живи и здрави и мнооого усмихнати!
Искам да поздравя Сисе,която искаще нормално раждане и ще го има!Все чета,че бебоците ви много мърдат,а моя юнак вече три седмици само се разтяга от време на време,преди беше много активен.На последния преглед в събота ми казаха ,че плацентата ми е като нова(нямала никакви калцификати),водите били много...абе ще се доносим докрай Peace
Някой питаше за матраче-казват че по-добри са кокосовите,т.е. от естествени материали-избягва се риска от алергии и не запарват Peace

# 133
Честита радост на мама Ана Каренина! На нея бързо възстановяване и нека малкият Борис много да я слушка и радва!

Vanyivan, helenblondy , записвам си телефонните ви номера и ако нещо не се намерим ще ви звънна! Ще гледам да съм точна.

# 134
Честито на мама Ана Каренина HugАз сега се връщам от преглед Бебка е 2500-2600 отговаря за 35 седмица.Пулса й беше 139 удара в мин.Всичко е наред околоплодните води са добре и в голямо количество и плацентата не се е калцирала.Според док мога да изкарам до 10.04 2в1.
Полинита бях при Ангелов много съм доволна от този човек.Ти кога си пак на преглед в поликлиниката аз в петък.Може да се разберем да се видим и да пием кафенце.Ще бъде мини Търновска среща Joy

Общи условия

Активация на акаунт