"Amrita"

• 78 779
  • 500
  •   1
Отговори
# 255
Искам да попитам Амрита имат ли професионална кола маска?

# 256
issues ,да имат.Виж тук http://www.medeos.com/?81&02&9663

# 257
Благодаря  Hug . Само искам те питам, на производител пише XANTALIA - Италия, от къде мога да си я взема тази кола маска? Имам предвид дали мога да си я взема от магазин, или трябва да я поръчам от този сайт? Отново ти благодаря!   bouquet

# 258
Както желаеш,потърси по магазините може да има PeaceАко не намериш поръчвай от сайта

# 259
Благодаря  Hug . Само искам те питам, на производител пише XANTALIA - Италия, от къде мога да си я взема тази кола маска? Имам предвид дали мога да си я взема от магазин, или трябва да я поръчам от този сайт? Отново ти благодаря!   bouquet

Има един магазин за професионална козметика в София , на ул.Княз Борис I  като тръгнеш от ъгъла с  Алабин на юг ,пада се от дясно.Май е преди Денкоглу.

# 260
  • София
 Radinnna , възстановяващата маска с витамини да кажеш после как е...  bouquet
[/quote]                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Много съм доволна от маската с витамини! Кожата става много мека, свежа и хидратирана! Също съм много приятно изненадана от Ексфолиращата крем - маска с ориз и минерални соли - много гладка ми беше кожата след нея! Flutter Grinning

# 261
  • София
Професинални маски се продават на Осогово №30, тел 822 32 62, Астра мед 
Може ли да обясните защо давате този адрес, след като там няма нищо?!
Дано да отговорят!     А тук пише за маските и има и за маската с витамини: http://www.amritaltd.eu/profes.html

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 17:11 от Radinnna

# 262
   Точно на Осогово 30, един висок бял блок на 50 метра от Стамболийски се намира фирма Астра мед-навътре в единствения вход. Освен 822 32 62, втори телефон 920 07 49. Продават лекарства, хранителни добавки и козметика от АМРИТА. Не знам в момента да не са всички в отпуска? Във всеки случай на 979 12 04 винаги има човек. Е, освен ако е сам и отиде до тоалетната. На amritaltd.eu са описани всички професионални продукти като въздействие. А ние се намираме на разклона за аерогарата, при двата моста към летището, кв.  дружба.
             АМРИТА

# 263
    Още нещо по въпроса: Амрита не прави кола-маски, а за портиера, който Ви осведомил че няма Астра мед-ще кажа на Астра мед да се разберат. Всичко най-добро. АМРИТА.

# 264
  • София
amritaltd@abv.bg, бихте ли дали подробности за ампулите с екстракт от хайвер - за каква кожа са, действие и т.н.т. Предварително благодаря!  bouquet
GrinningАко може да напишете повече за тези ампули с екстракт от хайвер. Praynig

# 265
  • София
   Точно на Осогово 30, един висок бял блок на 50 метра от Стамболийски се намира фирма Астра мед-навътре в единствения вход. Освен 822 32 62, втори телефон 920 07 49. Продават лекарства, хранителни добавки и козметика от АМРИТА. Не знам в момента да не са всички в отпуска? Във всеки случай на 979 12 04 винаги има човек. Е, освен ако е сам и отиде до тоалетната. На amritaltd.eu са описани всички професионални продукти като въздействие. А ние се намираме на разклона за аерогарата, при двата моста към летището, кв.  дружба.
             АМРИТА
  bouquet

# 266
Хайде казвайте ,за този Хайвер....с колко години ще ме подмлади ?

# 267
А тези ампули за каква кожа са?

# 268
  • София
             АМРИТА

Благодаря, може би отпуски е имал предвид човекът, който м/у другото беше много мил, но наистина нямаше никой, може би защото беше 18:00ч?  Аз все пак не получих отговор- има ли други аптеки в София - централната част, където има ваши продукти? М/у другото  аптеката на Л. Каравелов не работи в събота.... Т.е. въпросът е работещ човек ( т.е. след 18:00ч и/или събота може ли да си купи ваш продукт без да се налага да ходи до летището:) 

# 269
Ампулата хайвер- почиства и известно подхранване с микроелементи и ензими. За съжаление аптека-дистрибутор в центъра на София нямаме, продаваме евтина стока и няма интерес. АМРИТА

Общи условия

Активация на акаунт