"Amrita"

• 78 771
  • 500
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ампулата хайвер- почиства и известно подхранване с микроелементи и ензими. За съжаление аптека-дистрибутор в центъра на София нямаме, продаваме евтина стока и няма интерес. АМРИТА
Много благодаря!  bouquet

# 271
  • в ябълковата градина
Добре, защо ако прокуктите им са толкова добри, тези от АМРИТА не подобрят малко дистрибуцията.

Защото е трудно да ги открие човек.

# 272
  • София
Добре, защо ако прокуктите им са толкова добри, тези от АМРИТА не подобрят малко дистрибуцията.

Защото е трудно да ги открие човек.

Ами нали прочети техният отговор. Не искат да ги зареждат големите аптеки, защото не им носи кой знае каква печалба тъй като продуктите са на достъпни цени. То в България е най-трудно български продукти да намериш се оказва според моя личен опит.

# 273
  • София
"Амрита" нямат ампули с хайвер, те са на фирма "Глори"! Двете фирми са разделени! Peace

# 274
Последно не разбрах АМРИТА имат ли кола маска, или не?

# 275
  • София
    Още нещо по въпроса: Амрита не прави кола-маски, а за портиера, който Ви осведомил че няма Астра мед-ще кажа на Астра мед да се разберат. Всичко най-добро. АМРИТА.
Grinning Hug

# 276
    Още нещо по въпроса: Амрита не прави кола-маски, а за портиера, който Ви осведомил че няма Астра мед-ще кажа на Астра мед да се разберат. Всичко най-добро. АМРИТА.
Grinning Hug

Леле, това пък къде го видя  Hug, мерси  Rolling Eyes

# 277
  • София
Grinning Hug

Леле, това пък къде го видя  Hug, мерси  Rolling Eyes
Четвъртият пост на тази страница! Hug

# 278
"Амрита" нямат ампули с хайвер, те са на фирма "Глори"! Двете фирми са разделени! Peace
Emi1000, много ти благодаря!  bouquet

# 279
  • София
Моля! Grinning  bouquet

# 280
Цитат
Четвъртият пост на тази страница! Hug

Явно съм го карала през просото...

# 281
  • София
Момичета, отидох на адреса, който е даден в сайта на Медеос: http://www.medeos.com/?81&0102&983    Там ги има абсолютно всички продукти от сайта! Grinning Блок 54 се намира точно до 7-ма поликлиника(на ул."Опълченска" ). Много съм доволна, че отидох и на мен ми е много близо!  Grinning  Купих си две маски от професионалната серия: Маска против акне с морски соли за мазна кожа и Хидратираща маска с бирена мая и глутатион за мазна кожа!  Ще пиша дали съм доволна! Grinning Hug Heart Eyes

# 282
Момичета, отидох на адреса, който е даден в сайта на Медеос: http://www.medeos.com/?81&0102&983    Там ги има абсолютно всички продукти от сайта! Grinning Блок 54 се намира точно до 7-ма поликлиника(на ул."Опълченска" ). Много съм доволна, че отидох и на мен ми е много близо!  Grinning  Купих си две маски от професионалната серия: Маска против акне с морски соли за мазна кожа и Хидратираща маска с бирена мая и глутатион за мазна кожа!  Ще пиша дали съм доволна! Grinning Hug Heart Eyes
Пиши за тази за акнето  Peace

# 283
Аз лично съм много доволна от маската с морски соли и от тази с активен въглен. Невероятни са.  Peace

# 284
  • София
Radinnna, много ти благодаря!  bouquetОще утре ще отида до там! Hug

Общи условия

Активация на акаунт