"Amrita"

• 78 778
  • 500
  •   1
Отговори
# 285
тази с морски соли има ли я на пакетчета по единично  bouquet

# 286
  • София
Аз лично съм много доволна от маската с морски соли и от тази с активен въглен. Невероятни са.  Peace

И аз така! След всяко следващо ползване все повече ми харесва, страхотен ефект  Peace

# 287
Някой купувал ли е солевия гел с луга и водорасли?

# 288
   Има я, но се казва просто маска против акне. По състав са еднакви. АМРИТА

# 289
Някой купувал ли е солевия гел с луга и водорасли?
Аз я имам,но съм ползвала само 2 и незнам дали има ефект.Много сложна ми се вижда процедурата-мажеш и загряваш с термо одеало,така 20-30м.,измива се и масажира.И това всеки ден до постигане на желания резултат Mr. Green

# 290
калисто, откъде си купи гела с водорасли?

# 291
http://www.medeos.com/?81&01&92
В Бургас съм търсила продукти на Амрита,но за съжаление няма.За това поръчвам от сайта Peace

# 292
  • София
"Амрита" нямат ампули с хайвер, те са на фирма "Глори"! Двете фирми са разделени! Peace
Да, и на мен ми казаха в "Медеос", че ампулите с хайвер са на "Глори, а не на "Амрита"

# 293
  • София
   Има я, но се казва просто маска против акне. По състав са еднакви. АМРИТА
Peace Двете маски, които си купих са в кутия от 200мл по 7,50лв.   Имаше много маски в пакетчета по единично. Много добре е заредено! Има всичко от сайта! Peace  Hug   bouquet

# 294
  • Видин
Здравейте! Искам да попитам дали някой е ползвал дълбокопочистващия лосион с розмарин и дали е доволен? Аз днес си го взех, но не съм го ползвала още.   Thinking

# 295
danicaaaa твоя дълбокопочистващ ли се води? Бях поръчала почистващ с розмарин,но пишеше,че е за мазна кожа и го подарих.
Иначе имам и лосиона с лайка,да ти кажа нищо особенно не е .Повече ми харесва розовата вода. Peace

# 296
  • Видин
Да, дълбокопочистващ се води и е за мазна,предразположена към акне кожа. Снощи се почистих с него ( пише да се ползва вечер) и съм доволна,ако може така да се каже от едно ползване.  Wink

# 297
  • София
Днес си взех ампула за околоочния контур, но забравих да прочета как се слага, колко време се стои, отмива ли се.Ако някой е запознат, ще съм благодарна на отговор Peace

# 298
mia1 каква ампула си купила?

# 299
Много съм доволна от дълбоко почистващия лосион.След като родих второто си дете започнаха да ми излизат много пъпки и опитах много продукти за почистване на лицето но без резултат.Започнах купуването на по-евтини лосиончета докато попаднах на продуктите на АMRITA .Лицето ми се изчисти и дори да ми излезе пъпка не се възпалява и минава бързо.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт