"Amrita"

• 79 188
  • 500
  •   1
Отговори
# 300
  • София
mia1 каква ампула си купила?
Пишеше гел за околочния контур.Въобще не погледнах и не прочетох кутията.Утре ще мина и ще погледна.

# 301
Днес си взех ампула за околоочния контур, но забравих да прочета как се слага, колко време се стои, отмива ли се.Ако някой е запознат, ще съм благодарна на отговор Peace
   Ампулата е гел за околоочния контур. Съдържа ЕСЦИН в екстракт от див /конски/ кестен. Укрепва и прави по-еластични стените на капилярите,  а тъмните сенки под очите се дължат и на разширени капиляри. Така че нанася се вечер на почистената кожа под очите и попива. Не се измива, просто се оставя да действа през нощта. Ваша  АМРИТА.

# 302
Бихте ли ми препоръчали нещо за петна от акне, или за изравняване на тена, кое би било подходящо?

# 303
Само да кажа, че вчера попаднах случайно на тази тема и днес минах през аптеката на "Л.Каравелов", но е в летен отпуск до 27.08 - да знаете, ако някой мисли да ходи Simple Smile

# 304
Бихте ли ми препоръчали нещо за петна от акне, или за изравняване на тена, кое би било подходящо?
Амрита имат ампули ДЕПИГМЕНТИН.Това имам записано за тях:
ДЕПИГМЕНТИН е ефективно избелващо средство за третиране на пигментни петна или за общо избелване на тена. Действието му се изразява в подтискане синтеза на пигмента меланин без да уврежда меланогенезата като цяло. Дължи се на комбинация от АНА-киселини и екстракт от мечо грозде, в който се съдържа природен арбутин. Последният е дериват на хидрохинона, има природен произход и е по-щадящ за кожата.
Нанася се вечер върху предварително почистена кожа, само върху проблемния участък, а при необходимост и върху цялото лице. Може да се използва всеки ден, но не повече от осем седмици. Препоръчва се употребата в есенния и зимния сезон.
Избягвайте контакт с очите. При попадане в окото изплакнете обилно с вода.

# 305
Мерси много за информацията, калисто      bouquet

# 306
  • София
Само да кажа, че вчера попаднах случайно на тази тема и днес минах през аптеката на "Л.Каравелов", но е в летен отпуск до 27.08 - да знаете, ако някой мисли да ходи Simple Smile
Който иска да отиде на ул."Опълченска", бл.54, до 7-ма поликлиника. Там наистина ги има всички продукти!   http://www.medeos.com/?81&0102&983

# 307
  • София
danicaaaa твоя дълбокопочистващ ли се води? Бях поръчала почистващ с розмарин,но пишеше,че е за мазна кожа и го подарих.
Иначе имам и лосиона с лайка,да ти кажа нищо особенно не е .Повече ми харесва розовата вода. Peace
Има 2 лосиона с розмарин: 1.Почистващ лосион за мазна кожа-150мл. и 2.Дълбокопочистващ лосион за кожа, предразположена към акне-50мл.    Последният и предпоследният на снимката.                                                                       

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 18:19 от Radinnna

# 308
  • София
Ох, тази вечер си сложих от ампулата за очи и се се събудих с оток под очите.Нормално ли е такова подуване?

# 309
  • Варна
Когато продуктът е по-силничък се случва това...явно не е подходяща за теб тази ампула...все още  Peace

# 310
  • София
Мерси за отговора.Явно не е подходящ, защото вече съм на 31- не е от възрастта!Видях, че има ампули с Q10 за лицето, подходящи ли са за мойте  години?

# 311
  • Варна
Ами, да според мен...но ако се получи същият "ефект" по-добре не използвай повече... Peace

# 312
  • София
Ще се въздържа тогава Peace

# 313
  • Видин
Здравейте! Моят лосион ( дълбокопочистващ за кожа,предразположена към акне) е 120 мл. Доволна съм!  Wink

# 314
Ще се въздържа тогава Peace
При мен съм забелязала,че когато слагам кремове около очите точно преди лягане сутрин съм подута.Пробвай,сложи от ампулата 2-3 часа преди лягане,да попие идеално Peace

Общи условия

Активация на акаунт