"Amrita"

• 78 766
  • 500
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Красно село ул. Княгиня Клементина Flutter

Не е до нас, ще си ги пазарувам от Медеос  Crossing Arms

# 406
абе аз ли нещо си въобразявам, но тези маски са еднакви, само различен цвят newsm78 и почистващата и тази с въглена пробвах, е те са еднакви, само в цвета са различни newsm78 много подозрително ми миришат на крем Бочко и Здраве newsm78 май няма да си взимам повече!

# 407
Сега предстои масово разочарование.......

# 408
Защо? Аз от някой продукти съм супер доволна и смятам да продължавам да ги ползвам!
Ти сега сейра ли чакаш ooooh!

# 409
Момичета,харесвам много от продуктите на Амрита,но вчера си купих лосион-дегриматор за почистване на очен грим,е направо е ужас ooooh!никога не са ме смадяли така очите.Това е първото нещо,от което се разочаровам от тази козметика,някой ако го е ползвал да сподели,да не е проблема в моите очи Rolling Eyes

# 410
Защо? Аз от някой продукти съм супер доволна и смятам да продължавам да ги ползвам!

Еее ти па сеир... всеки си изказва мнението! хубави са им маските, но ми се струват еднакви това е!
mamamishi сигурно някоя от съставките не ти понася! Naughty

# 411
  • София
Аз съм си взела дугримьора, но още не съм го пробвала. Като пробвам - ще кажа.

За маските, досега които съм пробвала - все са ми различни, харесват ми и то много.

За ампулите - няма да се повтарям - страхотни!!!

# 412
  • София
Момичета, отидох на адреса, който е даден в сайта на Медеос: http://www.medeos.com/?81&0102&983    Там ги има абсолютно всички продукти от сайта! Grinning Блок 54 се намира точно до 7-ма поликлиника(на ул."Опълченска" ). Много съм доволна, че отидох и на мен ми е много близо!  Grinning  Купих си две маски от професионалната серия: Маска против акне с морски соли за мазна кожа и Хидратираща маска с бирена мая и глутатион за мазна кожа!  Ще пиша дали съм доволна! Grinning Hug Heart Eyes
   Наистина там има всички продукти на "Амрита"!

# 413
  • София
Момичета къде точно на Опълченска се намира? Не знам къде е 7ма п-ка. Някъде около РИОКОЗ или Била ли или?

# 414
  • София
Момичета къде точно на Опълченска се намира? Не знам къде е 7ма п-ка. Някъде около РИОКОЗ или Била ли или?
   7-ма поликлиника е в края на ул."Опълченска", където започва ул."Княгиня Мария Луиза".(Всъщност поликлиниката е разположена Г-образно и главния й вход е от към ул."Княгиня Мария Луиза"). Ще ти обясня как да стигнеш от Била. Значи, като стигнеш Била, пресичаш на отсрещния тротоар и вървиш все нагоре.Пресичаш светофара на моста, продължаваш нагоре, пресичаш и още един светофар, продължаваш напред, минаваш покрай църквата "Свети Андрей" и пощата.Пресичаш още един светофар, минаваш покрай около 2 кафенета, минаваш плътно до входовете на блока и почти в края на блока,(при предпоследния или последния вход) гледаш за надпис "Медеос"!    Много неясно го обясних май... Embarassed                                                                                              Ето и карта: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=5921c721212b12f099c655bd9f8aa4 … ac665a700b305e36d

# 415
  • София
Radinnna    bouquet  bouquet  bouquet
 Много мило и подробно обяснение.
Гледах на картата преди да попитам, но не се ориентирах по нея, затова ми трябваше устно обяснение.
Мерси още веднъж!  Hug

# 416
  • София
Radinnna    bouquet  bouquet  bouquet
 Много мило и подробно обяснение.
Гледах на картата преди да попитам, но не се ориентирах по нея, затова ми трябваше устно обяснение.
Мерси още веднъж!  Hug
  Моля! Hug

# 417

Ахааа...
И аз ги пробвах, но не са нищо особено, че да си поръчвам по интернет.

# 418
И аз се чудя дали да тествам.

# 419
Аз пробвах няколко маски и съм много доволна!  Party

Общи условия

Активация на акаунт