"Amrita"

• 78 775
  • 500
  •   1
Отговори
# 390
само предлагам за по лесно,ако искате,не че е задължително

# 391
Шоколадовата ампула и азще я пробвам  Heart Eyes Заинтригувахте ме  Mr. Green

oldmanriver най-лесно е да си опръчаш от Медеос. Няма смисъл да обикаляш да търсиш, защото не навсякъде има всичко, да не говорим, че на много малко места има техните продукти.

БЛАГОДАРЯ ТИ:) НАЙ-ВЕРОЯТНО ТАКА ЩЕ НАПРАВЯ. РАЗБРАХ,ЧЕ ГИ ИМА НЯКЪДЕ ДО 7-МА ПОЛИКЛИНИКА В БЛОК 54 МАЙ БЕШЕ...ТАМС Е ПРОИЗВЕЖДАЛИ

# 392
Ма аз в тоя Медеос не мога да намеря много маски...тая с въглена примерно и някаква със соли прочетох също... нещо не се оправям със сайта!

# 393
Шоколадовата ампула в сайта на Медеос липсва.
Вичито ти от магазин ли я купи?
Dai4eto маскат с активен въглен има Peace

# 394
И аз нещо се ориентирам трудно в сайта. newsm78
Каква е цената на доставката?
Имам и още един въпрос-какво представлява "масажния" крем с какао?За лице или за тяло е предназначен?И дали някой от масажните кремове е със стягащ ефект?
  bouquet

# 395
Шоколадовата ампула в сайта на Медеос липсва.
Вичито ти от магазин ли я купи?
Dai4eto маскат с активен въглен има Peace

Да, от магазин но е в Русе. Simple Smile

# 396
Бях прочела някъде, че цената на доставката е 5лв, но ако си поръчаш над 100 лв е безплатна! Ми пак ще потърся щом я има Simple Smile

# 397
  • София
Има я шоколадовата ампула в Медеос. Даже има и от 10мл. Има и всички маски.
Цената на доставката е 5 лв.

# 398
Я кажете някоя хубава ампула за лицето ама не за бръчки, що'т още нямам Whistling

# 399
И аз нещо се ориентирам трудно в сайта. newsm78
Каква е цената на доставката?
Имам и още един въпрос-какво представлява "масажния" крем с какао?За лице или за тяло е предназначен?И дали някой от масажните кремове е със стягащ ефект?
  bouquet
Е, как за какво е предназначен.За масажи,разбирасе!
можеш да си масажираш цялото тяло.ако ти понася на лицето ок!позлвай го,ако не ти понася ,го ползвай само за тяло.това е принципа на всички масажни кремове.Аз ти препоръчвам да си вземеш масажни масла на икаров-защото са напълно натурални,без никаки консерванти

# 400
Такааам и аз се обзаведох с 4 новички маски - почистваща с екстракт от розмарин, избелваща маска, ексфолираща с ориз и мин.соли и маската с активния въглен! При нас ги има на поразия ама само в малките пакетчета Simple Smile железна аптека е тая до нас Heart Eyes

# 401
  • София
О, къде е тази аптека, да не се окаже и до нас Simple Smile

# 402
Красно село ул. Княгиня Клементина Flutter

# 403
Аз вече се отказах да ги търся  Crossing Arms Обичам,когато копувам козмеика,да вляза в една аптека и да си напазурвам всичко-кремове,балсами,маски,душ гелове и т.н.
Ква е тая простотия ,за крем ще ходя до надежда,за маски до красно село,за парфюм до центъра...тъпа работа.Ако някога ги разпространят както трябва,навсякъе да ги има може и да си взмеа.дотогава,ще карам с други маски

# 404
Аз имам дълбоко почистваща маска с шоколад и регенериращ крем със шоколад.Много съм доволна от тях-кожата става много гладка и мека.Трябва да посета скоро Медеос да разгледам за други продукти

Общи условия

Активация на акаунт