"Amrita"

• 78 780
  • 500
  •   1
Отговори
# 375
10Х Вивиан  bouquet

Днес и аз си взех почти всички възможни серуми - Q10, еластин, колаген, анти-бръчки, шоколадов(подхранващ) и сега се чудя с кой да започна.

# 376
На каква цена е коректора за пъпки и маската в пликче?

# 377
На каква цена е коректора за пъпки и маската в пликче?
Коректорът е малко под 2лв, а маските са до около лев за едно пликче (10 мл), зависи откъде ги купуваш

# 378
Мерси много.
Някой знае ли дали  аптеката на Петте кьошета ще мога да намеря коректора?

# 379
  • Бургас
аз използвам ексфолиращия сапун на орифлейм с морски водорасли-много е добър
Ъъъъъ  newsm78 и каква връзка има това с темата?

Иначе и моите пъпки са някаква мутирала порода и не се влияят от коректора-не, че ми излизат толкова често, но колкото и да ги мажа с коректора, когато ги имам, няма файдица и това си е. Не е честно пък  Crossing Arms

# 380
10Х Вивиан  bouquet

Днес и аз си взех почти всички възможни серуми - Q10, еластин, колаген, анти-бръчки, шоколадов(подхранващ) и сега се чудя с кой да започна.
Шоколадовата ампула на Амрита ли е? После да споделиш,че само такава не съм пробвала.
Q10,разкошна е  Peace

# 381
Днес си взех коректора за пъпки,скоро ще споделя отзиви. Peace

# 382
   Здравейте! Бях на изложението "Арена на красотата" и от там си закупих няколко маски за лице на "Amrita"(българска козметика). Още не съм пробвала маските...Има ли някой, който е ползвал продукти на тази марка?  bouquet
стига с тея смешници!
Арена на красотата - да не я перефразирам, че сигурно ще ми се обидите!

# 383
А в тая аптека на Каравелов има ли я, някой знае ли?

Ами бая неща имаха, аз вчера бях и си купих няколко маски в пакетчета. Май имаше и в кутии (ти за маска в кутия ли питаше всъщност или аз нещо изгубих нишката?).
Освен от активния въглен, съм доволна и от почистващата маска със салвия.  Peace Взех си и хидратираща с бирена мая, ще я пробвам скоро.

за маските в кутии питам... тази с въглена има ли я?

# 384
ColorIndex имаш ли наблюдения върху продуктите на Амрита? Интересно ще ми е да чуя мнението ти Simple Smile

# 385
  • София
Днес пробвах ексфолиращата маска с ориз. Просто божествен ексфолиант. Много фин и почиства перфектно.
Хидратиращата маска с бирена мая - мисля, че и тя е добра, макар че от едно ползване не мога да преценя. След нея кожата беше страшно хладка и мека. Никакво изсушаване и опъване нямаше, след като я свалих.
Накрая  - ампула еластин. Течна е и много бързо попива.

Досега нямам празно в продуктите, които съм опитала до тук.
Много съм доволна  Flutter

# 386
Цитат
Шоколадовата ампула на Амрита ли е? После да споделиш,че само такава не съм пробвала.
Q10,разкошна е 

Калисто да, на Амрита е - води се хидратираща , и се слага вечер преди сън!
Голяма вкусотия и страхотен аромат - ефекта е двоен - шоколада успокоява съня, и хидратация от друга страна. Кожата ми стана много мекичка и гладка, даже нямах нужда от крем.
Много ми харесва- пак ще си купя. Peace

# 387
гледам тая темичка вече 20 стр, някой не иска ли да направи нова  newsm78

# 388
А в тая аптека на Каравелов има ли я, някой знае ли?

Ами бая неща имаха, аз вчера бях и си купих няколко маски в пакетчета. Май имаше и в кутии (ти за маска в кутия ли питаше всъщност или аз нещо изгубих нишката?).
Освен от активния въглен, съм доволна и от почистващата маска със салвия.  Peace Взех си и хидратираща с бирена мая, ще я пробвам скоро.

за маските в кутии питам... тази с въглена има ли я?
И АЗ ТОВА СЕ ИНТЕРЕСУВАМ Simple Smile И КАЖЕТЕ ОТКЪДЕ ДА СИ КУПИМ.
гледам тая темичка вече 20 стр, някой не иска ли да направи нова  newsm78

ЗАЩО ДА СЕ ПРАВИ НОВА ТЕМА???

# 389
  • София
Шоколадовата ампула и азще я пробвам  Heart Eyes Заинтригувахте ме  Mr. Green

oldmanriver най-лесно е да си опръчаш от Медеос. Няма смисъл да обикаляш да търсиш, защото не навсякъде има всичко, да не говорим, че на много малко места има техните продукти.

Общи условия

Активация на акаунт