"Amrita"

• 79 167
  • 500
  •   1
Отговори
# 360
А в тая аптека на Каравелов има ли я, някой знае ли?

# 361
  • София
Момичета, някой ползвал ли е ампулите с хайвер? Какво и действието им? За каква кожа са? Благодаря предварително!  bouquet Hug
Мисля, че тези ампули бяха за суха кожа

# 362
Момичета,днес ще си взема тази маска с активен въглен.моята кожа е смесена.после ще пиша дали съм доволна  Peace

# 363
В София има ли ги в аптеки Ремедиум?

# 364
В София има ли ги в аптеки Ремедиум?

доколкото разбрах от предните постове,има ги ДА!

# 365
  • София
Аз си взех и почистващ лосион за нормална и суха кожа с морски водорасли, пробвах го - много е хубав. Почиства много добре, кожата след нова е много нежна. Не изсушава, не съдържа спирт.
Взех си и дегримьор, но още не съм го пробвала.

# 366
А в тая аптека на Каравелов има ли я, някой знае ли?

Ами бая неща имаха, аз вчера бях и си купих няколко маски в пакетчета. Май имаше и в кутии (ти за маска в кутия ли питаше всъщност или аз нещо изгубих нишката?).
Освен от активния въглен, съм доволна и от почистващата маска със салвия.  Peace Взех си и хидратираща с бирена мая, ще я пробвам скоро.

# 367
Преди малко бях в Ремедиум-там няма никакви продукти на Амрита!Обиколих всички аптеки по витошка,графа,петте кьошета-също няма абсолютно никъде.В аптеката на петте кьошета имаше само маска с водорасли и ампули на Амрита Sad

# 368
Преди малко бях в Ремедиум-там няма никакви продукти на Амрита!Обиколих всички аптеки по витошка,графа,петте кьошета-също няма абсолютно никъде.В аптеката на петте кьошета имаше само маска с водорасли и ампули на Амрита Sad

Аптеката на Л. Каравелов е доста близо до Графа, ако ти е удобно като място - на първата пряка след Графа по посока към НДК. (Сигурно я знаеш тази информация, ама за всеки случай да си кажа, ако мога да съм полезна)  Simple Smile

# 369
Аз бях останала с впечатлението,че ги има в Ремедиум на Шишман. newsm78

# 370
Взех си маска за мазна кожа с розмарин  Crazy Много съм доволна
Ефект-мека и гладка кожа  Flutter
Взех я от аптеката на Петте кьошета,има много продукти на Амрита там  Peace

# 371
Взех си маска за мазна кожа с розмарин  Crazy Много съм доволна
Ефект-мека и гладка кожа  Flutter
Взех я от аптеката на Петте кьошета,има много продукти на Амрита там  Peace

изобщо няма много продукти там!има няколко лосиона,маска с водорасли,маска с витамини и амплите...преди 4ч. бях там.

# 372
OLDMANRIVER, аз като ходих имаше поне 5 вида маски (в пликчета са) !От там си взех и коректора срещу пъпки!Не мога да кажа за други продукти,защото ме интересуваха маските,но специално от тях имаше избор  Peace
Говоря за аптеката,до която е спирката на трамвай 6,9 и не знам още кой.Дано говорим за една и съща аптека  Grinning

# 373
OLDMANRIVER, аз като ходих имаше поне 5 вида маски (в пликчета са) !От там си взех и коректора срещу пъпки!Не мога да кажа за други продукти,защото ме интересуваха маските,но специално от тях имаше избор  Peace
Говоря за аптеката,до която е спирката на трамвай 6,9 и не знам още кой.Дано говорим за една и съща аптека  Grinning
Именно за същата говорим.маските в пликчета са закачени на един картон на стъклото в аптеката.явно съм уцелила,когато са били на привършване.попитах дали ще има големи кутии с маски -отговорът беше  не.дано скоро да заредят повече от маските в пликчета

# 374
аз използвам ексфолиращия сапун на орифлейм с морски водорасли-много е добър

Общи условия

Активация на акаунт