"Amrita"

• 79 172
  • 500
  •   1
Отговори
# 345
Поръчах си маската с активен въглен, с морски водорасли и още няколко други, както и  няколко ампули. От утре почвам да ги пробвам.
Поръчката дойде на 3тия ден след като я пуснах.
Вивиан, пиши дали си доволна от маската с морски соли.  bouquet

# 346
  • София
На първо време пробвах маската с активен въглен и ампулите Q 10.
Маската наистина почиства добре и смятам да си поръчам голяма кутия.
За ампулките мога да кажа, че са страхотни. Ползвам ги вече 3 дни, вечер, и кожата ми страшно се избистри.

Маската с морски соли още не съм я пробвала, като го направя, ще пиша.

# 347
Аз също имам маската с морски соли, ползвала съм е 2-3 пъти - доволна съм, но кожата ми е много суха и за това е ползвам по-рядко.
От ампулите суперхидратация също съм доволна, правят кожата ми мекичка, което при мен рядко се получава, но от ампулите дипигментин не видях никаква разлика, може би защото използвах само 3 а е нужно повече...

# 348
Цитат
За ампулките мога да кажа, че са страхотни. Ползвам ги вече 3 дни, вечер, и кожата ми страшно се избистри.

Вивиан ti какви ампули си взе? Те не са ли като серум и след тях да се слага крем?

# 349
  • София
И аз ще си купя от тези ампули за хидратация, виждам,ч е има доста доволни Simple Smile

# 350
Момичета, някой ползвал ли е ампулите с хайвер? Какво и действието им? За каква кожа са? Благодаря предварително!  bouquet Hug

# 351
  • София
Цитат

Вивиан ti какви ампули си взе? Те не са ли като серум и след тях да се слага крем?

Взех си ампули Q 10, колаген, еластин, и за суперхидратация.
Да, под крема ги слагам  Hug

# 352
Вивиан крем след Q 10 не става ли много мазно?
Аз съм много доволна от нея,но тая мазнотия много ме дразни.
Сестра ми има проблеми с пачия крак и след 2-3 седмично ползване имаше невероятен видим ефект.
Някой да знае случайно ампулите за каква възръст са? Притеснявам се да не са много силни newsm78

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 17:17 от калисто

# 353
  • София
калисто, предполагам, че зависи какъв крем слагаш отгоре. Самата ампула изобщо не е мазна. Аз отгоре слагам антиоксидантния крем на Клиник и не ми е мазно.
Май тези ампули ще излязат много добри, ето и при сестра ти са имали страхотен ефект  Heart Eyes

# 354
да ви се оплача и аз си купих почистващият лосион с розмарин и коректорът за пъпки,май само аз не съм доволна от коректора,вече една седмица слагам от него в/у пъпките и няма резултат  smile3511

# 355
  • Варна
Ооо аз съм изключително доволна от коректорът... Crazy
rusana, а почистващият лосион как е  Thinking

# 356
лосионът ми допада,много добре почиства,става едно мекичко лицето след това,но незнам защо не ми действа коректорът,сигурно са много упорити пъпките  smile3511

# 357
Такааа след като изчетох цялата тема искам да питам- Някой ползвал ли е нещо от депигментиращата серия и дали може да се позлва в къщи? Иначе аз съм позлвала маските на Глори и коректора на Амрита и са перфектни!... само дето им беше минал срока та трябваше да ги изхвърля, но непремено ще си взема пак от тая аптека на Любен Каравелов, а дали тази с морските соли ще я има там?

# 358
Moмичета, нямам възможност да изчета цялата тема. Ползвала съм само маската с активен въглен и останах доволна, но беше в пакетче и доста трудно я извадих от там. Та питането ми е има ли хубави маски в кутии, а не само за еднократна употреба?
На 25 съм, със смесена кожа, ще ми се някаква почистваща или освежаваща маска да си взема, разчитам на вашето компетентно мнение  Hug

# 359
  • Варна
Bellucci, маската с активен въглен я има в голяма кутия  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт