"Amrita"

• 79 160
  • 500
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Тези ампули с екстракт от хайвер за каква кожа са и къде мога да ги намеря?
Виж на 9-та страница към средата е даден адрес на добре заредена аптека.

# 226
  • Варна
Не бяха заредили аз като минах към 16...казаха тези дни  Tired

# 227
Момичета,

тези за първи път чувам за тези продукти, по вашите думи изглеждат много ефикасни и на ДОБРИ цени! Смятам да си купя някои от тях - полезна информация! newsm10

# 228
Мой приятел се занимава с масажи на Златни пясъци и се скъса да хвали масажните масла на Амрита, само с тях работи, а човекът със сигурност разбира от тези работи. Даже се притесняваше, че есента като се върне в София, трябва да си поръчва от Варна да му ги доставят.

# 229
Не бяха заредили аз като минах към 16...казаха тези дни  Tired
Аз минах към 17 и 20ч същият ден, явно пак не бяха заредили но се сдобих с две маски-с бирена мая и с есцин. Както и с маската за коса  Peace

# 230
Мой приятел се занимава с масажи на Златни пясъци и се скъса да хвали масажните масла на Амрита, само с тях работи, а човекът със сигурност разбира от тези работи. Даже се притесняваше, че есента като се върне в София, трябва да си поръчва от Варна да му ги доставят.
Лабораторията им е в София...

# 231
  • София
И утре да се похвалите кой какво си е купил  Crazy  bouquet
Да се похваля! Купих си 3 вида маски: 1.Дълбоко почистваща антитоксична с активен въглен.   2.Възстановяваща с витамини.   3.Ексфолираща крем - маска с ориз и минерални соли. След няколко дни ще споделя отзиви! Ползвала съм само тази с активен въглен - СТРАХОТНА е! Hug

# 232
  • София
Радинна, от къде ги купуваш и това големи маски ли са (200мл) или еднократни дози в пликчета?

# 233
  • Варна
А аз днес си купих коректора за пъпки...вече даже го използвам  Crazy
 Radinnna , възстановяващата маска с витамини да кажеш после как е...  bouquet

# 234
  • София
Радинна, от къде ги купуваш и това големи маски ли са (200мл) или еднократни дози в пликчета?
Тези ги купих от аптеката на "Любен Каравелов"№30. Нещо не беше много заредена аптеката. Нямаше маски в кутии, а само в пликчета. А аз исках да си купя маски от професионалната серия, но...  Аптекаря каза, че щял да зареди!    Ако някой знае къде в София продават маски за професионална употреба, моля да пише!  Praynig Hug  bouquet

# 235
  • София
Добре! Hug  bouquet

# 236
С витамини си взех голяма опаковка и доста често я ползвам.Много е хубава,бях чела някъде ,че може да се нанася и около очите и там слагам.Попива идеално Peace

# 237
  • Варна
С витамини си взех голяма опаковка и доста често я ползвам.Много е хубава,бях чела някъде ,че може да се нанася и около очите и там слагам.Попива идеално Peace

Аз като чуя витамини и тъй ми стават очите  Shocked  Blush
Ще мина утре да си взема една мъничка да я пробвам значи  Laughing
А как си чувстваш кожата след това  Crazy

Мерси  bouquet

# 238
  • София
Тези ги купих от аптеката на "Любен Каравелов"№30. Нещо не беше много заредена аптеката. Нямаше маски в кутии, а само в пликчета. А аз исках да си купя маски от професионалната серия, но...  Аптекаря каза, че щял да зареди!    Ако някой знае къде в София продават маски за професионална употреба, моля да пише!  Praynig Hug  bouquet
И аз се интересувам! Grinning

# 239
 Професинални маски се продават на Осогово №30, тел 822 32 62, Астра мед, а ако много бързате, заповядайте в Лаборатория АМРИТА, бул. Асен Йорданов № 14, тел. 979 12 04

Общи условия

Активация на акаунт