"Amrita"

• 79 150
  • 500
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Това беше полезна информация, благодаря  Simple Smile

# 241
Извинете за невежеството,ама май не я знам тази марка Embarassed  чета,че много я хвалите,ще ми кажете ли колко варират цените на продуктите(или с други думи скъпа ли е тази козметика) newsm78

# 242
  • Варна
Извинете за невежеството,ама май не я знам тази марка Embarassed  чета,че много я хвалите,ще ми кажете ли колко варират цените на продуктите(или с други думи скъпа ли е тази козметика) newsm78

Не е скъпа изобщо...
моят коректор за пъпки си го купих за 2 лв... Heart Eyes

# 243
Извинете за невежеството,ама май не я знам тази марка Embarassed  чета,че много я хвалите,ще ми кажете ли колко варират цените на продуктите(или с други думи скъпа ли е тази козметика) newsm78
Всичко е на достъпна цена и е по-важното - ефективно  Peace

# 244
ако някой знае къде ги има в бургас да сподели

# 245
jorjeta ами супер си чувствам кожата-мека,гладка и свежа.Пробвала съм почти всички маски на Амрита и смея да твърдя,че по нищо не отстъпват на по скъпите вносни марки.
peti_to в Бургас съм търсила в доста аптеки,но не съм намерила.Аз лично поръчвам от тук http://www.medeos.com/?81&01&92
Малко се оскъпява заради доставката,но поне има пълен асортимент.

# 246
  • Бургас
По-напред в темата имаше телефоните на "Тема" и "ДобрЕ"-фирмите в Бургас, които зареждат от "Амрита" и които може да дадат информация къде да се търсят продуктите  Peace

# 247
  • София
Само аз ли имам проблем със сайта на медеос? При мен постоянно се рефрешва сам и нищо не мога да разгледам.
Някой да е ползвал лосиони за лице на Амрита, от професионалната серия мисля, че бяха. Когато си купувах маската нямах време да ги погледна ама сега се сетих Thinking

# 248
Само аз ли имам проблем със сайта на медеос? При мен постоянно се рефрешва сам и нищо не мога да разгледам.
...

И при мен е така сайтът им, не знам какво му е сбъркано, но специално с Опера не мога да го разгледам. Ако и ти си с нея, пробвай с друг браузър - като че ли повечето сайтове са оптимизирани за Интернет Експлорър

# 249
  • София
натка, и при мен стана като пробвах с ИЕ. Simple Smile

# 250
Аз лично нямам проблем със сайта. Миналата седмица си поръчах и ми ги доставиха, че ги пробвах даже.  Mr. Green

# 251
  • София
Професинални маски се продават на Осогово №30, тел 822 32 62, Астра мед, а ако много бързате, заповядайте в Лаборатория АМРИТА, бул. Асен Йорданов № 14, тел. 979 12 04
Много ви благодаря!  bouquet

# 252
  • София
Днес през деня бях на осогово 30, което всъщност е блок с офиси. Точно срещу входа имаше лепенка на Астра Мед, но портиерът ми каза, че там вече няма нищо....... Има ли всъщност аптека, в която има разнообразие на тези продукти? Имам предвид маските за лице, коректора,защото по-нагоре четох, че и в аптеката на Любен Каравелов няма всичко, а днес проверих на 2-3 места и имаше само лосиони за тяло. За 5-6 лева не ми се поръчва през сайта, а и искам първо да ги разгледам: )

# 253
  • София
Професинални маски се продават на Осогово №30, тел 822 32 62, Астра мед 
Може ли да обясните защо давате този адрес, след като там няма нищо?!

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 18:12 от Emi1000

# 254
amritaltd@abv.bg, бихте ли дали подробности за ампулите с екстракт от хайвер - за каква кожа са, действие и т.н.т. Предварително благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт