"Amrita"

• 79 204
  • 500
  •   1
Отговори
# 315
Днес към 12 на обяд  си пуснах поръчката в сайта, но досега не са звъннали за потвърждение, сигурно утре ще ме потърсят нали?
Също така в поръчката не съм написала адрес, а им писах ако може до офиса на куриерската фирма,която ползват - от там да си взема поръчката, дали ще е проблем това? На вас със Speedy ли ви ги доставят?
Иначе си поръчах 4 ампули ( депигментин и суперхидратация), маската с морски соли и матиращ крем против акне.

# 316
Купих си ампулите екстракт от хайвер. На "Глори" са. Ще пиша дали има ефект! Peace

# 317
Преди малко пробвах маската с Прополис.Впечатления-почиства,но не е идеално.Все пак е добре ,за бг козметика.Пак  ще си взема.
Но като се замисля ,въобще не са евтини.Едно пакетче(левче) е за два пъти...Имам предвид в сравнение с тези от тубичките.

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 22:32 от zaiko

# 318
Преди да питам къде в Пловдив продават продуктите, тръгнах да търся из цялата тема и се оказа, че е на уличката, на която живея. Още утре отивам да си купя ампулите депигментин и някакви маски. Дано се похваля после.

# 319
Преди малко пробвах маската с Прополис.Впечатления-почиства,но не е идеално.Все пак е добре ,за бг козметика.Пак  ще си взема.
Но като се замисля ,въобще не са евтини.Едно пакетче(левче) е за два пъти...Имам предвид в сравнение с тези от тубичките.
Първоначално за проба си купих маските от малките опаковки.След изпробването си купих от големите,200мл.
Пробвай почистващата с активен въглен,много е хубава. Peace

# 320
Ходих до дрогерията днес. Купих си ампули депигментин, избелваща маска депигментин с мечо грозде, дълбокопочистваща маска с прополис и почистваш лосион розмарин за мазна кожа. Питах за професионалните маски, но ми обясниха, че нямало смисъл да си купувам от тях, защото ще изсъхнат. След малко ще си направя маската с прополиса, защото на депигментина пише, че е добре да стои цяла вечер.

# 321
vesito 2  по добре изчакай с депигментина,слънцето все още е много силно.По принцип избелващи процедури се правят есенно-зимния период,иначе рискуваш още повече пигментация.Ама твоя работа де Heart Eyes

# 322
vesito 2  по добре изчакай с депигментина,слънцето все още е много силно.По принцип избелващи процедури се правят есенно-зимния период,иначе рискуваш още повече пигментация.Ама твоя работа де Heart Eyes

Ох, ми като нямам търпение. На маската нищо не пише, но на ампулите пише да се използват през есенно-зимния период. Освен да си взема други маски и дотогава да издържа. Сега ще разгледам какво друго мога да си накупя за моята кожа.

# 323
и аз сега влезнах в сайта и много се зарибих по всички продукти,накрая като си погледнах поръчката-115лв. Май за домашна употреба не си заслужава толкова много,ще заприличам на козметичен салон newsm78,но много ми се иска всички кремчета и маски да пробвам. моята кожа е склонна към акне и червени петна, незнам вече #Crazy,на какво да се спра, помагайте. А да и защо коректорът за пъпки го няма в сайта,има само този на glory.

# 324
  • София
и аз сега влезнах в сайта и много се зарибих по всички продукти,накрая като си погледнах поръчката-115лв. Май за домашна употреба не си заслужава толкова много,ще заприличам на козметичен салон newsm78,но много ми се иска всички кремчета и маски да пробвам. моята кожа е склонна към акне и червени петна, незнам вече #Crazy,на какво да се спра, помагайте. А да и защо коректорът за пъпки го няма в сайта,има само този на glory.
rusana, вземи си дълбоко почистващата маска с активен въген - почиства идеално! А коректора се намира лесно по аптеките! Hug

# 325
Аз си поръчах ампули депигментин,суперхидратация, матиращ крем, коректор и маска с морски соли. Само маската и коректора пробвах - определено съм доволна  Peace
А и лосион с розмарин си взех - също ми харесва, особено на тази цена, определено пак ще си поръчвам продукти от сайта.

# 326
благодаря ти Emi1000, май така ще направя    bouquet

# 327
  • София
Аз си поръчах ампули депигментин,суперхидратация, матиращ крем, коректор и маска с морски соли. Само маската и коректора пробвах - определено съм доволна  Peace
А и лосион с розмарин си взех - също ми харесва, особено на тази цена, определено пак ще си поръчвам продукти от сайта.
ZornitZa, пиши дали си доволна от ампулите суперхидратация, като ги пробваш! Hug  bouquet

# 328
тези дни ще ги пробвам и ще пиша дали съм доволна  Peace

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 21:22 от ZornitZa

# 329
ZornitZa, пиши дали си доволна от ампулите суперхидратация, като ги пробваш! Hug  bouquet

Аз съм ги пробвала.Доста са течни ,не бях особено впечатлена ,защото кожата ми беше прекалено суха и се лющеше.Т.е. не ми бяха достатъчни ,но все пак не знам дали може кожа да бъде по-суха от това ,което беше.
Мисля,че ще са ОК за една "нормално" суха кожа.

Общи условия

Активация на акаунт