"Amrita"

• 78 680
  • 500
  •   1
Отговори
# 420
ако някой знае къде в бургас ги има да казва  Praynig

# 421
  • София
Пробвах и ампулите вече и се включвам да ги похваля и тях. Доволна съм  Crazy ( за ампули "суперхидратация" става дума)

# 422
  • Бургас
Купих си 4 вида маски (в пакетчета) от аптеката на Любен Каравелов.  Peace След като ги тествам, ще дам отзиви.

Освен това си купих и ампули "Супер хидратация".  Crazy Но, има ли някаква особеност при използването им? Забравих да попитам в аптеката...

# 423
  • София
Мимита, нанасят се като серум - преди крема.  Heart Eyes

# 424
  • Бургас

Благодаря ти, мила!   bouquet Отдавна не съм те засичала  Rolling Eyes
Значи не се отмиват после, попива си в кожата, нали?
А цялото флаконче ли се използва? В аптеката ми казаха, че можело на няколко пъти.  Thinking

# 425
  • София
Мимита, на мен ми стига за няколко пъти  Simple Smile

# 426
  • В приказките.........Пловдив
Извинявам се предварително ако се повтарям, но не можах да прочета цялата тема.Някой знае ли къде в Пловдив може да се намери тази козметика. Thinking

# 427
  • Бургас
Мимита, на мен ми стига за няколко пъти  Simple Smile

Благодаря ти, illy!
След като ги ползвам, ще споделя дали съм доволна!  Flutter

# 428
  • София

Благодаря ти, мила!   bouquet Отдавна не съм те засичала  Rolling Eyes
Значи не се отмиват после, попива си в кожата, нали?
А цялото флаконче ли се използва? В аптеката ми казаха, че можело на няколко пъти.  Thinking

Да, и на мен като на Илли една ампула ми стига поне за 4-5 пъти. Всичко си попива веднага.
Пробвай и ампулите с Q10. Ще ти харесат  Peace

Hug

# 429
  • Бургас
Вивиан,   bouquet
Но за ампулите Q10 не ми ли е малко рано?  Rolling Eyes

Да попитам още нещо... пробвах маската с активен въглен, доволна съм  Peace Но ми остана доста в пакетчето  Rolling Eyes Може ли пак да се ползва остатъка?

# 430
  • София
Мимита, наистина ти е рано, аз не се съобразих Wink , въпреки че аз не се съобразявам много много с тия работи, освен ако не става дума за крем. От една ампулка - няма проблем според мен.
За маската - ползвай си я, само хубаво я прегъни отгоре да не изсъхва. Или с кламерче я защипи. Аз моята на два пъти я изразходих.

Вчера си взех още няколко маски, скоро ще кажа отзиви и за тях.

# 431
Бихте ли казали къде могат да се намерят във Варна и къде в Шумен

# 432
  • Бургас
Вивиан, точно така направих, мила, с кламерчета  Laughing

А ампулките колко пъти седмично се ползват?

# 433
  • София
Мимита, аз си ги ползвам всеки ден, една седмица. После си правя почивка една седмица и после пак. Общо взето фантазирам  Laughing
Ти суперхидратация ампулка ли си взе само? Маски взе ли си да пробваш?   Heart Eyes

# 434
  • Бургас
Мимита, аз си ги ползвам всеки ден, една седмица. После си правя почивка една седмица и после пак. Общо взето фантазирам  Laughing
Ти суперхидратация ампулка ли си взе само? Маски взе ли си да пробваш?   Heart Eyes

Взех си ампулки суперхидратация и маски с активен въглен, с прополис и с бирена мая.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт