Черен списък на лекари в Бургас

• 691 318
  • 1 097
  •   3
Отговори
# 495
Предлагам да не взимаме под внимание провокациите на Джендем и Мама Здравка, за да не се ос.ре темата и да не бъде заключена
Peace съгласна съм.

И заглавието на темата е много ясно, естествено че тук ще се описват грешките на лекарите, нали затова е черен списък. А и къде другаде да напишем имена, които най-често поради невнимание са загубили живота на нашите близки.

# 496
 Според мен темата е абсолютно безсмислена, ще ме прощавате. PeaceНе знам дали помага на някой, но със сигурност вреди на много кадърни лекари, попаднали в нея поради тъпотата на пациентите им. Peace

# 497
Според мен темата е абсолютно безсмислена, ще ме прощавате. PeaceНе знам дали помага на някой, но със сигурност вреди на много кадърни лекари, попаднали в нея поради тъпотата на пациентите им. Peace

newsm10
Правилно казано

# 498
.......... се ядасях и се регестрирах само за да кажа своето мнениекоето ми хрумна извиднъж.....
rotfImao rotfImbo
Това е направо култово, хора!
Не вярвах, че нещо в тази тема така ще ме  развесели!
Обаче няма начин да е лекарка - все щеше да знае, че не се пише "лекър" и "генеколог"...

# 499
  • На морето!
Не виждам как темата може да им навреди на лекарите, а да се смята че болшинството пациенти са тъпи, а лекарят гениален и затова неразбран е вече тъпо.

# 500
Момичета не разводнявайте темата.
Темата е с кратко и ясно заглавие.Не става въпрос,дали ние сме лигли,или някой е прост и неграмотен,а сме тук за  да "нахраним" лекарите,които не си вършат работата и по една или друга причина са ни наранили с некъдърноста си.
И за да не разводнявам ще добавя в списъка бившето ми джи-пи др.Филип Филипов,работи в 3-та поликлиника.Ужасен човек,груб,неприятен.Но не това е причината да го "номинирам"
Отказва направления и необходими документи,които ми се полагат за лечение.Каза ми "ти с тази дискова херния каквото и да правиш няма да се излекуваш никога,това е болест доживотна,даже ако забременееш,няма да можеш да износиш...."Всички тези простотии ми ги наговори за да си спести писарска работа в необходимите ми документи.
Не искам да си спомням.

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 18:43 от elenia

# 501
Гледай ти колко специалистки сме имали тук Thinking
И аз щях да ходя и да се трепя в Плевен и в София да си правя изследвания и да ми поставят диагноза , а то какво било , голия ми кръст бил виновен за загубата на бебетата ми ooooh!
Хайде спрете си проповедите вече , само разклаждате огъня Whistling
Не едно и две момичета са изгубили бебетата си благодарение на бургаските АГ Rolling Eyes
Само в тази тема сме се разписали 2-3 , така че просто не е мястото да ви четем истеричните постове.
Вземете си хапченцата и си починете Mr. Green

# 502
  • Бургас
Темата доста се е бъгнала.  Sick

# 503
Хамис Албелтажи- "хирург уролог-андролог".Преди няколко години след лоша спермограма на мъжа ми попаднахме при него- препоръчаха ни го като добър уролог. Постави  диагноза киста и варикоцеле/ разширена вена на тестиса/. Операцията била лека и ние се вързахме. Нямахме интернет и до тогава на лекар почти не бяхме ходили. След операцията резултатите се влошиха, а докторът се опита да манипулира изследванията и да лъже съпруга ми, че има подобрение. Добре, че накрая проверих в лабораторията какво е записано в книгата им. Даваше фалшиви надежди за нормално забременяване и ни изгуби две години.
Това, което и досега ме изумява е, че след операцията връчил на мъжа ми найлонова торбичка с кистата вътре и му казал да я хвърли в течаща вода, за да отнесе водата лошото. Shocked Е, тогава бяхме толкова ошашкани, че имаме такъв неочакван и жесток проблем като стерилитета, че много не се и замислихме какво всъщност е направил доктора. Хвърлихме торбичката на буклука и почна ходенето по мъките. Вече много работи ни минаха през главата и се ужасявам- този лекар за хистология не е ли чувал, че трябваше да прати кистата за изследване...Ами ако беше раково това нещо? Ние, че бяхме диванета и нищо не разбирахме, ами той? Имам съмнение, че тогава операцията беше направена нелегално. И това недоразумение, което се нарича доктор, сега работи в "Света София". Това пък съвсем не го разбирам. newsm78

# 504
Мегита не е хубаво човек да говори за нещо което не разбира.МБАЛ Бургас не е общинска тя е АД ако разбираш какво значи.И като не си ходила на стаж каква сестра ще стане от теб "-Господи опази болните"не е хубаво чвек който е лаик в дадена област да се изказва и то толкова злобно.Съжалявам за теб,дано никога да не попадна в ръцетети. baby_neutral

# 505
Този д-р Хамис не рабти в Света София повече от 4 години именно заради некадърността си. Самият той искаше да съди клиниката заради неправомерно уволнение, но в крайна сметка съда присъди в полза на клиниката. Дори Света София успя да го осъди него пък за кражба на документи и лекарска грешка.

# 506
Бих желала да ви разкажа една история, която се случи на моя близка приятелка не отдавна. Заради болки в едната гърда, реши да си направи  мамография за да установи на какво се дължи. За съжаление не си спомням името на лекаря при който е била, но не това има значение. Когато отишла,  лекаря който бил на смяна и препоръчал да направи не мамография, а ехография на млечните жлези, тъй като не била раждала и кърмила до момента, а и е на 28г. и и е обяснил, че по добре е за сега да направи ехото. След прегледа и е казал, че трябва да се консултира спешно с онкохирург, тъй като резултатите не са добри и след консултацията навярно, ще се наложи да се направи вече и мамографията. За съжаление моята приятелка не взе на сериозно думите му и реши, че той просто иска да и вземе повече пари и за двете изследвания и отиде при друг рентгенолог за второ мнение. Втория лекар, при който отиде директно и направил мамографията. Лекарката не я е разпитала нито на колко години е, нито кога и е била последната менструация. Резултата бил нормален и я е успокоила, че няма от какво да се тревожи, и че всичко е наред. В продължение на месеци моята приятелка разказваше на всички какъв мошеник и некадърник е лекаря при който е била първия път и колко я е уплашил без причина.
Болката в гърдата и обаче не изчезнала, даже напротив. В крайна сметка решила да се консултира с онкохирург  по настояване на майка й. За нещастие първия лекар се оказал прав. Откриха и туморно образувание в гърдата. Направиха и операция в София и отстраниха част от лявата и гърда. Оказа се, че мамографията, която и е направена първия път е била в неподходящ период. Такава снимка на гърдите се прави САМО между 7 и 14 ден от първия ден на цикъла.

Това което искам да кажа с тази история е, че понякога нещата които ни казват лекарите не са това, което искаме да чуем или проумеем, но не означава, че не са истина. За това преди да съдите някой и да да го бележите с черна точка, помислете...а дали доктора не беше прав...

# 507
В Бургас ли се е случила тази случка. Къде правят подобни изследвания.Има ли добри специалисти по мамография и ехография на гърдата в Бургас. newsm78

# 508
И аз се интересувам,ходила съм на ехография при д-р Тодор Ангелов.Някой има ли впечатления?
Мамография съм си правила преди 5-6 години в Ел Масри.Тогава нито ме питаха на колко съм години,нито кога ми е бил цикъла.Явно са искали да ми приберат парите.

# 509
anipalaz е права - мамография се прави само в определения период който е писала- аз ходих преди месец и ми казаха същото - и до 35 г. е по-добре ехо - ако има проблем тогава мамография.

Общи условия

Активация на акаунт