Черен списък на лекари в Бургас

• 691 298
  • 1 097
  •   2
Отговори
# 480
Да кажа и аз за моя "черен " лекар.
Д-р Ангелов - гинеколог - преди година и половина беше в Св.София.
При опитите да забременея с първото дете правим спермограма на мъжа ми - имаше 30% активни сперматозоиди.Притесних се,че са малко и отиваме так защото беше неделя.Тоя беше на смяна.Видя изследването и каза " ооооо ти забрави да имаш деца с тази спермограма"Накара го да се съблече и с голи ръци го барна по "топките" за секунда и му каза " ама ти имаш и двустранно варикоцеле. Как го разбра незнам  Rolling Eyes Изписа две рецепти с лекарства.Ние разбира се шаш  Cry
Отиваме на аптеката и питаме за тези лекарства- аптекарката доста възрастна жена като ни видя колко сме млади ни каза " дечица аз тази рецепта няма да ви я изпълня и който ви я написал е най-големия некадърник" И така както мъжа ми неможеше да има деца за година и половина си родихме едно и сега второто е на път  Laughing Така,че момичета видите ли табела с името на този доктор бегайте  Laughing

# 481
Душепеев - наложи ми се да потърся помощ на гинеколог късно вечерта. Бях с положителен тест за бременност, силни болки ниско долу и висока температура! Отидах в спешен център и от там ме изпратиха горе при този индивид! Според него нямал основание да ме прегледа!?! Shocked Имах направление от личната лекарка, от същия ден, но не можех да го използвам, защото работя до 20 часа, а онзи ми държи сметка защо не съм го изполвала. Убясних му с най-нормалния тон който имам и ония ми се развика, че няма основание нито причина да ме преглежа. С ддве думи отказа преглед на бременна жена!!! Момичето преди мен пък я навика, защо била отишла. Изкрещя й ":Изпи ли си нош-пато?" и тя му отговори, че да. А ония и вика ами какво правиш тук, отивай вкъщи ще ти мине  Shocked Е няма такъв изрод!!! Аз се отказах от бургаски лекари и се насочих към Варна, там като им казах, че живея в Бургас (но не съм бургазлийка) направо взеха да се подхилкват и да ме гледат едно съжалително!
А ти защо си мислиш, че като си бременна и всички са ти длъжни.Има си правила и те се спазват.Ти си подходила несериозно към проблема си, после другите ти виновни.А оправдания от типа-бях на работа са направо жалки.И още нещо, в немалко от случаите, когато лекарите навикват пациенти, то наистина последните си го заслужават.

# 482
Случайно попаднах на този форум и след като  прочетох някои мнения в така наречения "черен списък" на лекърите в Бургас се ядасях и се регестрирах само за да кажа своето мнениекоето ми хрумна извиднъж: " Пикли! От деца зиме и лете ходят с голи кореми и кръстове.Пушат цигари от десет годишни до в момента в който влезнат в родилното.Дрогират се и с наличието на плод в корема.И на края докторите им са виновни, че са неспособни да износят едно дете.Няма да сравнявам  с едно време когато са раждали по нивите,но ще ви кажа ,че преди 24-25 години /когато е раждана дъщеря  ми/ в нашето малко градче имаше родилен дом с 2 акушерки които разраждаха по 80- 90 деца годишно и общопрактикуващи лекари.Не си спомням смъртен случай или такива брожения,коя акушерка е по добра  и кой лекар е по лош.Имаше случаи:мъжът разражда жена си до като я кара до родилното   в колата -малко фиатче,родилка изпраща мъжа си да доведе доктор и когато идва с доктора тя си лежи в леглото прегърнала синчето си,отрязала му пъпната връв и направила всичко необходимо.Сега родилния дом е закрит.Раждат  се по десет дванадесет деца годишно.Лиглите ходят на консултация на 60 км -до Пловдив,там били най големите генеколози/или рушветаджии/ при наличието на две общински болници на по 20 км поне с по 2-3 генеколога.Но в крайна сметка се отличават коренно децата ,чиито майки водят по скромен начин на живот/имам придвит цигари,алкохол,наркотици-в малкия град всичко се знае/ и другите ,пък където и да са родили.В полза на първите разбира се.Така че бъдещи майки ,замислете се ,и ако не ви стига женския инат /да го наричем воля/ да се съобразявате що годе с някои норми не се сърдете на докторите.Докторите са като механиците.Механиците поправят развалената машина ,докторите разваленото здраве.Наистена кой колкото може.Но за да се развали машината голям принос има работещия на нея.За да се развали здравето имаме вина и ние.

# 483
  • На морето!
Случайно попаднах на този форум и след като  прочетох някои мнения в така наречения "черен списък" на лекърите в Бургас се ядасях и се регестрирах само за да кажа своето мнениекоето ми хрумна извиднъж: " Пикли! От деца зиме и лете ходят с голи кореми и кръстове.Пушат цигари от десет годишни до в момента в който влезнат в родилното.Дрогират се и с наличието на плод в корема.И на края докторите им са виновни, че са неспособни да износят едно дете.Няма да сравнявам  с едно време когато са раждали по нивите,но ще ви кажа ,че преди 24-25 години /когато е раждана дъщеря  ми/ в нашето малко градче имаше родилен дом с 2 акушерки които разраждаха по 80- 90 деца годишно и общопрактикуващи лекари.Не си спомням смъртен случай или такива брожения,коя акушерка е по добра  и кой лекар е по лош.Имаше случаи:мъжът разражда жена си до като я кара до родилното   в колата -малко фиатче,родилка изпраща мъжа си да доведе доктор и когато идва с доктора тя си лежи в леглото прегърнала синчето си,отрязала му пъпната връв и направила всичко необходимо.Сега родилния дом е закрит.Раждат  се по десет дванадесет деца годишно.Лиглите ходят на консултация на 60 кум -до Пловдив,там били най големите генеколози/или рушветаджии/ при наличието на две общински болници на по 20 кум поне с по 2-3 ген еколога.Но в крайна сметка се отличават коренно децата ,чиито майки водят по скромен начин на живот/имам присвит цигари,алкохол,наркотици малкия град всичко се знае/ и другите ,пък където и да са родили.В полза на първите разбира се.Така че бъдещи майки ,замислете се ,и ако не ви стига женския инат /да го наречем воля/ да се съобразявате що годе с някои норми не се сърдете на докторите.Докторите са като механиците.Механиците поправят развалената машина ,докторите разваленото здраве.Наистина кой колкото може.Но за да се развали машината голям принос има работещия на нея.За да се развали здравето имаме вина и ние.

Щом сравняваш човешкия живот с машина ми става ясно колко  и кух човек си, това обезсмисля всички мои по-нататъшни коментари. Ако си доктор, какъвто си мисля, че си, си поредното доказателство колко мн медици са объркали химията с медицина.
Стани химик и си разделяй вс на бяло и черно, в медицината, особено когато става въпрос за човешки животи това е изключено. И сега можеш да се надяваш внуците ти да се родят на полето и да разчиташ на естествения подбор, всичко останало са глупости  hahaha Здрава храна и работа на полето му е майката, ама на, ние пиклите не искаме да го разберем  ooooh!
И още нещо, не смей да обвиняваш майка, загубила детето си, заради това че ходила с гол кръст като ученичка. Това е прекалено  Naughty
А, сега ти прочетох поста и се натъкнах на някои неща. Защо вместо да пишеш глупости по форумите не вземеш да се поограмогиш малко?
пр.
Цитат
десет годишни, влезнат , лекърите , разраждаха , по добра, по лош, разражда ,най големите, генеколози, генеколога,по скромен, да го наричем,Наистена....
лошо, много лошо, във вашето малко градче имаше ли начално училище?

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 23:48 от Menina

# 484
  • Бургас
Случайно попаднах на този форум ...
Ако не беше толкова грозно и жалко, можеше да е смешно, най-малкото заради назидателния тон в пост с толкова много правописни грешки Whistling
За теб разбрахме - цигара не си виждала, чаша вино не си помирисвала, загащена си до врата, а мъж знаеш ли какво е Thinking Или дъщеря ти е непорочно зачената като си такава светица Mr. Green
Да повторя и аз въпроса на Менина - родилен дом разбрахме, че сте имали, а училище някакво имахте ли newsm78
Кое ти дава право на теб да правиш толкова абсурдни и отвратителни обобщения и заключения? И имаш дъщеря, казваш Thinking Радвам се, че не съм на нейно място Whistling Whistling Whistling

# 485
  • на дъното
dgendem Нямаш никакво право да слагаш всички под един знаменател NaughtyВсяка майка ще ходи където си иска на прегледи и да ражда.Ако ти си родила в фиат или на нивата е друг въпрос.

# 486
  • Бургас
dgendem Нямаш никакво право да слагаш всички под един знаменател NaughtyВсяка майка ще ходи където си иска на прегледи и да ражда.Ако ти си родила в фиат или на нивата е друг въпрос.

Peace Peace Peace подкрепям не само този пост!
аз живея в 21 век и ще ходя където,при когото си искам-поне сега имам право на избор!нивата ми се пада мнооого далече Mr. Green

# 487
Peace Peace Peace подкрепям не само този пост!
аз живея в 21 век и ще ходя където,при когото си искам-поне сега имам право на избор!нивата ми се пада мнооого далече Mr. Green
  202uu  202uu  202uu
На 100 % съм съгласна и с написаното от Менина и Голди

# 488
Докато четях тук си мислех само за едно. Колко много повърхностни и лигави  майчета бъдещи и настоящи пишат тука. Напълно съм съгласна с новата мама и с нейните критики. Въпроса не е в правописните грешки. Жената е искала нещо да Ви каже, но за съжаление на много малко от вас е достигнало до мозъците. Все пак бременноста е състояние, за което трябва ние да се грижим и за здравето на децета си също. И аз съм раждала в Бургас и детето ми посещава Бургаски лекари когато се наложи и очаквам второ дете през април и пак тук ще си остана да раждам. Много са строги тука лекарите но и те очакват от нас адекватно държание и отговорно отношение към проблемите.
Лек ден на всички

# 489
  • Бургас
я стига вече с тия глупости! Stop
не може да ни обобщава като едни долни наркомани и алкохолички !
по нейните думи само нейната дъщеря е отгледана правилно и затова няма проблеми!
да се върне назад и да прочете някои истории и тогава да преценя в кого е вината и по каква причина пътуваме не 20-50км,а 400км за един преглед или раждане!
да НЕ и идва на главата! Peace

# 490
  • Бургас
Хайде, още една с непокътнат морал и поведение на светица Whistling
Мама Здравка, не знаеш на кого какво му е минало през главата, за да го определяш като лигав или повърхностен. Не мога да разбера кое ти дава право да се изживяваш като последна инстанция newsm78 Между другото, правописът и начинът на изразяване дават доста информация за човека срещу теб. Честно казано, не само тук ми прави впечатление, че именно неграмотни хора си позволяват да квалифицират останалите по толкова груб и неадекватен начин, и да обиждат на поразия. Комплекси ли някакви избивате, що ли?
Аз не виждам връзка между голите кръстове и раждането на дете с увреждане или загубата на бебе при раждането. Абсурдно и грозно е да изтъквате подобни нелепи зависимости. Кое ви кара да мислите, че проблемните ни раждания са вследствие на дрогиране по време на бременността Mr. Green?
А да, родих в Бургас; около нас имаше поляни, но ги застроиха преди да забременея и пропуснах шанса мъжа ми да ме изражда на някоя от тях. Освен това, през март беше доста хладно да замятам поли в градинката пред блока и от безизходица предпочетох болницата Mr. Green
Подкрепям Дарче, спрете с глупостите Stop Да не ви идва до главите това, което сме преживели много от пишещите в темата Tired То, отстрани е много лесно да се правиш на интересен Whistling

# 491
  • на дъното
Що за хора има навсякъде?Както са казали и другите момичета да не ти идва на главата.Аз само едно ще кажа дали бременна или вече родила що се отнася до здравето на детето а и на по възрастен човек да е след като в даденото населено място виждаш как нищо не се прави по въпроса какво ще се примериш и това ли а а.И аз родих в Бургас ако това има значение за мама Здравка и dgendem и сега пак бих родила,това правили ни лигави.Не разбирам какъв ви е проблема.
Както се казваше някъде:Ще правя каквото си искам   Joy
П.П И нека запазим характера на темата.Всеки ще си ражда където си иска и ще си води децата при който иска лекар не можете да принуждавате.

# 492
Аз не виждам връзка между голите кръстове и раждането на дете с увреждане или загубата на бебе при раждането. Абсурдно и грозно е да изтъквате подобни нелепи зависимости. Кое ви кара да мислите, че проблемните ни раждания са вследствие на дрогиране по време на бременността ?
А да, родих в Бургас; около нас имаше поляни, но ги застроиха преди да забременея и пропуснах шанса мъжа ми да ме изражда на някоя от тях. Освен това, през март беше доста хладно да замятам поли в градинката пред блока и от безизходица предпочетох болницата

Е Да всеки си има своите проблеми. Обаче не е мястото тука да се пишат подобни неща като другите. Просто пуснете нова тема с ново заглавие. " Защо не съм доволна от............"

# 493
Предлагам да не взимаме под внимание провокациите на Джендем и Мама Здравка, за да не се ос.ре темата и да не бъде заключена

# 494
  • на дъното
Лилита Peace
мама Здравка Дали темата ще е озаглавена Черен списък.... или Защо не съм доволна от............ е все едно ако си прочела от самото начало почти всеки се обосновава защо включва даден лекар в този списък.

Общи условия

Активация на акаунт