LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 305
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Русе
Здравейте!Аз пък получих току що каталог пролет/лято 2008 без да съм го поръчвала.Той струва 5.95 евро +10.40евро доставка.

# 1 021
и на мен поне един каталог да ми бяха изпратили  #2gunfire #Cussing out #Cussing out

# 1 022
и на мен поне един каталог да ми бяха изпратили  #2gunfire #Cussing out #Cussing out

Не е изключено да са ти пратили, ама още да го четат в пощата  Peace

# 1 023
И на мойто мъж оня ден му донесоха един каталог Simple Smile Даже е на английски  Mr. Green

# 1 024

Не е изключено да са ти пратили, ама още да го четат в пощата  Peace
абсурд, както съм им взела страха едва ли ще посмеят  Joy

# 1 025
  • София
Аз получих каталози за 2-та акаунта,от който поръчвам рядко.За този от който правя най често поръчки няма каталог.Получих и известие за митница от 16.02.Между другото имах е поръ4ки пуснато пт 2 акаунта през 10мин.Едната дойде след 10 дена на митница,а другата чак сега Sad

# 1 026
Цитат
абсурд, както съм им взела страха едва ли ще посмеят  

И аз съм им взела страха.
Онзи ден отивам и едната мома ми вика: "А ти защо така си се скарала на колежката? " И ми се подмазва, казва ми: " Вече аз ще ти нося известията лично на вратата!" Crazy

Искам КАТАЛОГ!!!!! Sick

# 1 027

Цитат
И аз да се похваля от последното колетче /от 05.03./, общо взето всичко ми хареса.Всички неща са коментирани.Тази туника много ми допадна http://www.laredoute.fr/vente-kurta.aspx?productid=324095200& … e&pagesize=16
 Peace
Кажи по-подробно за туниката-цвят,материя,ако може и снимки.

# 1 028
  • София
Аз имам 2 известия - чакам от 23.02 и от 5.03, но мисля че едното ще е каталога - пратих мъжо да ги вземе нещата и после ще докладвам.

# 1 029
И на мен ми прави впечатление, че колкото повече поръчваш, толкова по-малко оферти ти пращат, а и каталозите явно - пак на този принцип  newsm78
А що се отнася до ваучерите и чековете, да, вярно е, коректни са до всеки евроцент, ама като се замисли човек.... парите са ми ги взели на 6.02, а са ми изпратили ваучера на 6.03 - след цял месец. Вярно е, моите са само 9 евро, но като се имат впредвид масово отказаните артикули, става въпрос за огромна сума забавена доста време, само от лихвите ще са на далавера

# 1 030
  • София
Обещах да ви кажа отзивите за чехлите пума. Момичето, което ги поръча смята, че отговарят на номера си. За нормален крак са, а аз си мислех, че са за по-тесен но и дъщеря ми ги е пробвала и са й станали, а тя е с малко по-широко краче. Някой попита дали "хлапат като се ходи". Май в рамките на нормалното, като за чехли. И последно - произведени са в Китай.

# 1 031

Току що поръчах два чифта маратонки едните за съпругът ми, а другите за брат му. Написах код 51764 и ми намали стойноста на поръчката с 52евро + подарък /nappe newsm78/
Ето двата чифта маратонки:

# 1 032
Alex M,
може ли линк за първите?

# 1 033
на мен ако може линк за вторите

# 1 034
Момичета, на пощата в Тракия има много каталози и поне 4 пакета,които стоят от 1 седмица. Единия е на някоя Елена Антонова или Атанасова или нещо подобно, без точен адрес.

Общи условия

Активация на акаунт