LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 140
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Някой търсеше оранжево трансф.  панталонче, май е това
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-transformable-garcon-okao … e&pagesize=12

# 346
# 347
  • София
След колко време като ви е заведен артикула като липсващ в рембурса ви пращат номера за ваучъра и къде го получавате?
Доста дълго. На 06.02 направих поръчката, на 27.02 имах в Mes remboursements за първи път съобщение за отказан продукт и от тогава до днес си комуникираме, но накарая получих номер по мейл и по пощата. Crossing Arms Пиши  им и чакай

# 348
Получих си дребната поръчка от 4ти февруари  Party
Блузата с китарата и дънковата пола от 3 евро - за мен.
За майка ми една блуза и една пижама.
И един сутиен за 3 евро, пак за мен, но нещо не мога да си нацеля сутиен от ларедут или ще е голям, или малък, този пък без подплънки  Crossing Arms

# 349
  • In transit
Mikkey®™ , ще чакам, благодаря ти  Grinning

Дължината на балеринките 40-ти номер е точно 26см.  Peace

# 350
  • Сливен
stamimar, разчисти си кутията за лични!
Embarassedмай я разчистих

# 351
  • Sofia
И един сутиен за 3 евро, пак за мен, но нещо не мога да си нацеля сутиен от ларедут или ще е голям, или малък, този пък без подплънки  Crossing Arms

Може ли линк към него, точно такива ме интересуват - в големи размери!  Laughing

# 352
  • Пловдив
Явно има някакво отпушване в митниците  Mr. Green и аз получих 4 колета наведнъж
Всички неща май са коментирани, а и повечето не са за мен, та ще чакам коментар
Останах приятно изненадана, че от зеленото сако за 3,5е съм поръчала по-голям номер (нали бяхте писали, че върви тясно) Wink
Дори и най-евтините тениски и потничета  (от кръглите цени) са с приятни материи

Да питам някой има ли тези панталони

Дали са еднакви като материя и размер? Аз получих първия съм доволна, сега искам ощее

# 353

Може ли линк към него, точно такива ме интересуват - в големи размери!  Laughing

Той беше от кръглите цени, ако го открия ще го пусна

# 354
3 писма от Сабине и Кристине - само не разбирам защо трябва да се свързвам отново с нея и то утре. Не може ли направо да даде въпросните кодове и готово  #2gunfire  #Cussing out Поръчката от 5.02 са я изпратили на 20.02 а още я нямам  newsm78

# 355
  • София
  Аз имам и от двата панталона, и двата са ми малко големи иначе са общо взето еднакви. Имам предвид като материя и размер.

# 356
Днес получих от 29.02 на пощата, а от 15 ЯНУАРИ няма нищо. Писах им на французите никакъв отговор.
Моля дайте идея какво да правя, че и не беше за малка сума. newsm78

# 357

Аз имам втория и съм доволна. За вкъщи е идеален. Висока съм 158, взех 162 и ми беше дълъг но иначе ми ставаше Peace

# 358
Получих колет 13 кг от 29-ти ФЕВРУАРИ   Shocked а отидох на Митницата с идеята да взимам този, от 29-ти януари. Него го няма, но пък този ме изненада.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226890 - ето ако ви се гледат снимки. Дойдоха и "онези" рокли, дет оревах форума дали са хубави. И двете ми харесват. Както и тренчът - подарък са ми го изпратили моя номер /о, чудо/ и не ми седи хич лошо. Тъничък е и от странна материя, но като се изглади и се носи с рокля - става.

# 359
Аз получих колетче 1кг. от 03.03.  Shocked А чакам от 08.02.  ooooh!
Нещата май са коментирани
-раничката-калинка-хубава е.Май ще поръчам и пингвинче за племенницата.
-Една тениска за мъжа ми Ла Редут-ска,7 евро,черна с екрю по ръкавите,материята е готина,но малко изглежда като избеляла.На него му хареса и аз не му и казах.  Mr. Green
-бялата жилетка с копчета встрани за майка ми,нищо,че й мина рождения й ден в неделя.Стана ми запазена марка да подарявам подаръци със закъснение.  Mr. Green
-един потник за сестра ми-материята е много готина.Дано й стане.  Praynig

Някой има ли тези потници http://www.laredoute.fr/vente-2-debardeurs-longs.aspx?productid= … e&pagesize=16 Дали са хубави?

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 18:46 от pebs

Общи условия

Активация на акаунт