LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 067
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 375
ByTheWay ако твоята е 94 може ли р-р ,че поръчах и аз същата рокля(става дума за първата) ? Heart Eyes
Утре ще проверя и аз вСз на пощата.
Дължина 52. Широчина - мерена между мишниците - 28 см. По принцип на моето момиче й става, но горе в презрамките си личи че не е по мярка.

# 376
Вече приключих с поръчките - малко съм нещастна, че няма да има какво да чакам, но пък в крайна сметка съм доволна от всичко получено, а то не беше малко  Laughing

Засега мисля да се въздържам от поръчки, но да видим докога, както съм с широки пръсти  Grinning

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 18:32 от geri_kkoleva

# 377
Искам да питам нещо. Може да е обсъждано, но ми е невъзможно да чета всичко  Confused

Не знаех че поръчки под 10 евро не се доставят. После разбрах, след като пуснах една.
Пуснах я на 16.02, днес получих мейл, до колкото разбрах я анулират. Нещо трябва ли да правя аз? Трябва ли да им пиша нещо?

Bonjour,
Je vous ?cris au  sujet de la commande 049 0743707.
La commande est sortie contre remboursement. car la transaction carte bancaire a ?t? refus?e par votre banque.
 Or, ce mode de paiement n'est pas accept? en dehors de la france. Votre commande a donc ?t? annul?e.
Je vous invite ? renouveler vos instructions.
Cordialement   
Pour tout autre renseignement, vous pouvez nous laisser un
message sur notre site en cliquant dans "aides et services" en
haut de notre page d'accueil.
Dahbia
Service Relation Client de la Redoute

И аз имам същото писмо от днес за 3 поръчки от 02 и 03 февруари-сумите са над 10 евро, но и аз не знам как да процедирам по нататък? newsm78 Ще помоля ако е обсъждан превода на този текст да ми пратите линк към темата и страницата-за което благодаря предварително!  bouquet

А между другото поръчката ми под 10 евро дойде! Peace

# 378
  • Варна
http://www.laredoute.fr/vente-les-sandales-verni-bicolore.aspx?p … e&pagesize=16
Харесах си тези в червено. Има ли ги някой да даде отзиви, крака ми е широк и се безпокоя да ги поръчам? Ако пък са подходящи, мяркали ли сте подходяща червена чанта за тях?

Аз си ги поръчах още в началото на януари, точно в червено. Страхотни са. Peace Според мен обаче са за тесен крак - моят е такъв, поръчах си номера, който нося по принцип, и са ми точно. Подходяща чанта и аз търся, така че, ако някой открие, да свирка. Whistling

http://images24.snimka.bg/005347856.jpg
пробвай сега
а как да качвам направо снимките???

Благодаря!  bouquet

# 379
  • sofia
Искам да питам нещо. Може да е обсъждано, но ми е невъзможно да чета всичко  Confused

Не знаех че поръчки под 10 евро не се доставят. После разбрах, след като пуснах една.
Пуснах я на 16.02, днес получих мейл, до колкото разбрах я анулират. Нещо трябва ли да правя аз? Трябва ли да им пиша нещо?

Bonjour,
La commande est sortie contre remboursement. car la transaction carte bancaire a ?t? refus?e par votre banque.
 Or, ce mode de paiement n'est pas accept? en dehors de la france. Votre commande a donc ?t? annul?e.
Cordialement   
Dahbia
към коя банка ти е картата?

# 380
  • Там....където всичко е възможно ....
С риск да се повторя,че днес никой не ми отговоти на въпроса Wink,ако нещо не харесвам от покупките си може ли да ги върна?Как става това и какъв е срока за връщането?Предварително благодаря! Hug

# 381
wb, линка с бельото не работи, а ме заинтригува  Praynig
Аз днес имам известие за колета от 07.02 за митница, но не стигнах до там. Надявам се утре да го взема и да се отчета.
Моля ако някой носи дънки 28 и 29, да каже кой номер поръчва от ларедут  Praynig

Аз нося 28, 29 номер, но повече 29 и взимам 38 от тук  Peace

# 382

Bonjour,
Cordialement   
Dahbia
към коя банка ти е картата?

Питаш Жули, ама и аз съм с това писмо -моята карта е към Корпоративна банка!

# 383
Сандалките 24-ти номер

Отговарят ли си на номера? Може ли да премериш стелката, защото се чудя кой номер да поръчам
ByTheWay, измерих ги 15,5 см. Според мен си отговарят  Peace

# 384
тези сандали, също коментирани. Но просто не мога да се въздържа да не ги похваля. Супер удобни, кожени.
За протокола - и двете пратки по пощата с код  colis. Peace
Намирам линк само за сандалите.http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-compenses-soft-grey.aspx … e&pagesize=16
Тези сандали също ли трябва да се поръчват +1 номер  newsm78
Отговарят си на номера. Нося 37 и този си поръчах. С тесен крак съм, стоят ми чудесно. Пръстите на крака почти не се виждат.

# 385
  • Sofia
Моля geri_kkoleva или някой друг да ми подаде линк за светло сините Пума!  Praynig

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5275764

# 386
Моля geri_kkoleva или някой друг да ми подаде линк за светло сините Пума!  Praynig

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5275764
Заповядай:
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-ferradura-l-de … e&pagesize=12
Само да вметна, че са страхотни, много прибрани, стават и за дамски, и са бели  с леко бежав отенък Peace

# 387
Дикси, благодаря!  bouquet

# 388
  • Sofia
Благодаря!   bouquet
Ясно защо не съм ги забелязала -защото не са сини!  Joy
Но пък половинката ги мерна в сайта и ги иска.

# 389
С риск да се повторя,че днес никой не ми отговоти на въпроса Wink,ако нещо не харесвам от покупките си може ли да ги върна?Как става това и какъв е срока за връщането?Предварително благодаря! Hug
Връщаш го в двуседмичен срок мисля , трансп. разходи са за твоя сметка, а те ти връщат сумата с чек по пощата

Общи условия

Активация на акаунт