LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 121
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 360
Алекс може ли линкче към роклята кафяво на бели черти. МММ, хареса ми!
Благодаря предварително !  Hug

# 361
Итези сандали ли се поръчват +1 ,както другите с малкия ток,тези са абсолютно равни,някой получил ли ги е?
сандали

# 362
Алекс може ли линкче към роклята кафяво на бели черти. МММ, хареса ми!
Благодаря предварително !  Hug

http://www.laredoute.fr/vente-robe-on-n-est-pas-des-anges.aspx?p … e&pagesize=12

# 363
  • Враца
Алекс1 мен ме интересува с какво подкупи мъж ти да позира  Laughing...моя какво ли не предлагах и все ме отсвирваше  ooooh!

# 364
Искам да питам нещо. Може да е обсъждано, но ми е невъзможно да чета всичко  Confused

Не знаех че поръчки под 10 евро не се доставят. После разбрах, след като пуснах една.
Пуснах я на 16.02, днес получих мейл, до колкото разбрах я анулират. Нещо трябва ли да правя аз? Трябва ли да им пиша нещо?

Bonjour,
Je vous ?cris au  sujet de la commande 049 0743707.
La commande est sortie contre remboursement. car la transaction carte bancaire a ?t? refus?e par votre banque.
 Or, ce mode de paiement n'est pas accept? en dehors de la france. Votre commande a donc ?t? annul?e.
Je vous invite ? renouveler vos instructions.
Cordialement   
Pour tout autre renseignement, vous pouvez nous laisser un
message sur notre site en cliquant dans "aides et services" en
haut de notre page d'accueil.
Dahbia
Service Relation Client de la Redoute

# 365
wb, линка с бельото не работи, а ме заинтригува  Praynig
Аз днес имам известие за колета от 07.02 за митница, но не стигнах до там. Надявам се утре да го взема и да се отчета.
Моля ако някой носи дънки 28 и 29, да каже кой номер поръчва от ларедут  Praynig

# 366
  • София
Итези сандали ли се поръчват +1 ,както другите с малкия ток,тези са абсолютно равни,някой получил ли ги е?
сандали
другите с малкия ток не се поръчват +1. имам два чифта от тях и си взех моят номер.

# 367
Алекс1 мен ме интересува с какво подкупи мъж ти да позира  Laughing...моя какво ли не предлагах и все ме отсвирваше  ooooh!

Много му харесаха джинсите, затова се нави. А и аз нали съм свестна...  Mr. Green  И понеже за първи път поръчвам за него панталони... досега само тениски и евтините маратонки...   Joy

# 368
  • Стара Загора
...единствено евтините мъжки адидаски не съм оцелила
Koj номер си взела?
Трябват ми 43 .
На мен 42

# 369
  • Бургас
...единствено евтините мъжки адидаски не съм оцелила
Koj номер си взела?
Трябват ми 43 .
На мен 42

И на мен ми трябват 42!

# 370

Аз ги получих днес,за цената си са добри.

# 371
Сандалките 24-ти номер

Отговарят ли си на номера? Може ли да премериш стелката, защото се чудя кой номер да поръчам

# 372
  • Sofia
Получих колет 13 кг от 29-ти ФЕВРУАРИ   Shocked а отидох на Митницата с идеята да взимам този, от 29-ти януари. Него го няма, но пък този ме изненада.
Тъкмо влизам да попитам вьзможно ли е митническото известие което получих днес да е за поръчката ми от 29.02 защото просто друго не чакам, понеже днес взех последните 4 януарски колета.
Всичко е коментирано, само дето се чудя някой неща за какво или за кой по-точно съм ги поръчала, изключително излишни неща имам в тези поръчки от намаленията дето само ще ми пълнят гардероба.
Едни дънки много приятно ме изненадаха за никаквите си пари са просто чудни, само дето едва се нацедих в тях, ама ще си ги нося  Mr. Green

# 373
val_stefИмам ги от миналата година  , отговарят си на номера , но не са нещо особено ,изкуствени са Peace

Много ти благодаря!   bouquet На картинката ми изглеждаха като естествен набук, ама наистина че доста евтинки идват Rolling Eyes Имаш ли възможност да ги щракнеш на "живо" да ги видя как са, много ще съм ти благодарна  Hug

# 374
Днес получих поръчка от 5 февруари, да споделя впечатления:

Този клин http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-3-4-moulant-de-running-ad … e&pagesize=16 е най-хубавия спортен клин, който някога съм имала. Страхотен е просто.

Тази туника на Адидас http://www.laredoute.fr/vente-tunique-adidas.aspx?productid=3241 … e&pagesize=16 е по-хубава на живо - също много доволна. Моята е в черно.

Това яке в кафяво http://www.laredoute.fr/vente-blouson-en-cuir-vieilli-la-redoute … e&pagesize=12 е много хубаво. Племенника ми го има в черно, но при него кожата е много мека и тънка, а кафявото е доста по-дебело.

Изобщо този път съм супер доволна.

Общи условия

Активация на акаунт