LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 028
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 570

Моите редовно ги залепват отвън на входната врата. Последното ми го донесе домоуправителя. Отлепил го, за да не го вземе някой. Но така всеки може да го вземе.
И на земята съм намирала.
Хубаво е да си знаем правата.

# 571
Получих тренча, благодарение на похвалите на  Eiphnh   bouquet Hug
Кой тренч, може ли линк...
ЗА жалост не го намирам в сайта. Sick
Линка, който съм запазила ми отваря жената с книга.

# 572
вчера си взех от митницата колета от 05/02 /имаше доста кашончета на митницата/

яке за големия син и за негов приятел - харесаха ги децата - като за 5 евро са направо супер
7/8 пак за големия - ОК
панталон - на този най се зарадва
едни маскировачни и за малкия да не е по-назад от батко - ама не ги намирам
на мен 2 поли - кадиfена и дънкова - ама и тях ги няма вече - добро попадение
пола  за толкоз пари е идеална за лятото
другите неща не ги намирам в момента

# 573
ю[/quote]
Ако ти е удобно, пусни линк към дънките и бельото, по-специално лилавото комплектче.
[/quote]
Ето линкове:
сутиена- http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324121983&doc … OUTE%20CR%C9ATION
прашки- http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23263340&a … documentid=201207
дънки- http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-levi-s;-555-longueur-32.as … e&pagesize=12
[/quote]
Благодаря ти! Май ще се пооткажа от дънките, не че не ми харесват, ама ми трябва един номер нагоре.

# 574
Ееее,получих най-накрая от 31.01!И съм дооста доволна-всичко е за малката и за подаръци на близки дечица,искам да похваля нещицата Peace
-много ми харесва и стои много нежно-50/50 лен и памук,без гащичките,за съжаление Rolling Eyes
Няколко болера,всички си заслужават и цените,на които са в момента:
-за едно малко момиченце-много сладко,доста е плътничко,цветът е ярък и хубав!
-по-тъничко е,много мекичко,има лека ламена нишка(на реалната снимка си личи) и стои страхотно и с панталонки,и с роклички Peace
-по-плътнички,стегната плетка,точно за сега или за есента,цветовете са по-убити,но ми харесват,а и стоят страхотно с дънки Flutter
-р-р 94-според мен малко уголемени,но пък са трансформиращи се(на две позиции) и ще има да си ги носи дъълго време Wink Харесват ми много,мекички и хубави цветове.Супер се връзват с:
-тези сладки блузки!
-също и с тези блузки-потничета,много нежно стоят.
За един малък мъж:
-тази хубава ризка на OKAOU,стои много добре с:
-това евтино панталонче-точно за сезона!

И едно предупреждение:
-това к-тче за новородено COCOON задължително да се поръчва поне от р-р 60 нагоре!Аз взех 45 Whistling за едно мини бебе,обаче направо паднахме с мъжа ми като видяхме размерите #Crazy бодито е няма и педя!Но пък е страхотно за кукли Wink Р-р 60 (добре че взех и по-голям) си е точно за новородено и бива.Иначе е много мекичко и нежно-от 7 части в торбичка Peace

Реални снимчици

# 575
Сега опитвам да пусна с 15741 ( и аз го получих на мейла, обаче действа само на съответния акаунт, на другия ми не действа...) обаче ми намаля само 15 е, а не маха доставката, пук пише и безплатна доставка  newsm78 Някой пробва ли го?

# 576
И тези с голия гръб - за по 90 евросантима и от чист памук от Индия са идеални просто - http://www.laredoute.fr/vente-le-chemisier-dos-nu.aspx?productid … e&pagesize=16
Стегнати ли са,имат ли малко еластичност?

# 577
току що получих известие за митница. Mr. GreenНааааай на края,от 06.02е.Нямам търпение да дойде утре да отида.като взема нещата ще пиша Peace

# 578
И тези с голия гръб - за по 90 евросантима и от чист памук от Индия са идеални просто - http://www.laredoute.fr/vente-le-chemisier-dos-nu.aspx?productid … e&pagesize=16

Имат ципче от лявата страна ако не се лъжа - отваряш ципа, влизаш в блузката и се заципваш Simple Smile....Хубавки са и в двата цвята - само дето нямам подходящ сутиен Cry

# 579
Преди малко , мъжа ми отиде до пощата , да си вземе някакво препоръчано писмо и се върна с КАТАЛОГ  Shocked
Никога не съм поръчвала каталог , освен с една оферта , обаче на моя акаунт   Thinking

# 580
  • Бургас
Никаква еластичност, имам го 36 номер и не мога да го закопчея  Tired

айви Имай на предвид че плата на прашките и сутиена няма никаква еластичност, на този плат му викат басма мисля. Иначе пък са приятни за носене. А цвета при мен е поне една идея по-светъл, като избелял  newsm78 Аз ги взех на кръглите цени 3 Е и 2 Е обаче не мисля че сега си заслужават тази цена.

# 581
  • В една Дупка.
Извинете, може ли някой да ми обясни нещо за чековете.....пише на първа стр на форума, че чека съсъ принтираната поръчка се праща на адрес, изписан, на ГЪРБА на чека. А на моя чек отзад не пише нищо? Няма никакъв адрес, или може би на този, който е изписан отпред на чека?

# 582
  • на село
Няма никакъв адрес, или може би на този, който е изписан отпред на чека?

Адресът е на гърба на плика, написан с по -ситен шрифт, не на гърба на чека.
Това може да се коригира следващия път в първия пост.

# 583
-зная,че доста момичета я получиха,може ли информация дали е тесничка,стои ли по тялото като на снимката,докъде се закопчава?
И още нещо
дали има някаква особеност заради това,че е от юношеската (напр.тесни ръкави или пък късо като цяло...).за мъж 175 дали 174 или 180р-р?!
Благодаря предварително на който може да даде отговори bowuu

Bastet,шушоната,мерси!Чак толкова ли е изрязано отзад,не покрива ли сутиен newsm78

# 584
бингъл, ако се натика малко сутиена надолу и може би би станала, не съм сигурна, защото не я премерих със ситуен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт