LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 073
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 585
-зная,че доста момичета я получиха,може ли информация дали е тесничка,стои ли по тялото като на снимката,докъде се закопчава?

Ризката е прекрасна,идва точно до началото на дупето и се закопчава точно докъдето е показано на снимката,т.е. до над гърдите е последното копче,горе на яката няма копчета,но така е добре,че иначе ще стегне.Аз взех 34,леко ми е широчка иначе все съм за най-малкия номер,но без никакви грижи за 2мин. майка ми я стесни на машината!Препоръчвам я и с елече , и без -стои прекрасно!   bouquet
А сега аз да попитам,тази ризка "прегърни ме"  http://www.laredoute.fr/vente-chemisier-cache-coeur.aspx?product … e&pagesize=16 ,да ми каже някоя мама,която я е получила дали е много късичка,че така ми изглежда на снимката,а искам да я взема за майка ми,която е пълничка.Та няма някак да и върви ,ако е късичка,поне да средата на дупето,ако е?!  Embarassed
п.с. прочетох мнението на bastet ,само дължината ме интересува по-скоро,всичко останало разбрах,че е хубаво!   bouquet

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 18:49 от yaya

# 586
  • Бургас
Получих известие за митница за поръчката ми от 01.02. Аз си мислех, че е за поща, сигурно пак са я сложили в някой кашон и ще е 2кг и няколко грама...  #Cussing out

# 587
Преди малко , мъжа ми отиде до пощата , да си вземе някакво препоръчано писмо и се върна с КАТАЛОГ  Shocked
Никога не съм поръчвала каталог , освен с една оферта , обаче на моя акаунт   Thinking

И аз получих. Има страхотни неща в него и 4 чаши и чинийки подарък при следваща поръчка с код 52183. Вече поръчах  Sunglasses

# 588
  • София

А сега аз да попитам,тази ризка "прегърни ме ...

Bastet даде отзиви за нея преди малко

# 589
И аз нали им се ядосах на ларедутци за отказаните поръчки и си викам сега на български нарочно ще им пиша аз един ядосан мейл-като много добре знаех, че няма да го разберат! Joy И сега Сабине ми писала, че не разбират моят език (да го научат бе) и се надявали да говоря английски (ако искам ще го говоря hahaha) и ми казва, че заради кода Колис ми отказват поръчките-не ми бил изпратен лично! Ама аз имам 20 поръчки с него, 7-8 вече съм получила, та те се сетиха, че не мога да го ползвам!  #Cussing out Просто исках да се оплача на някой-извинявам се за спама! Peace

# 590
Стегнати ли са,имат ли малко еластичност?
Никаква еластичност, имам го 36 номер и не мога да го закопчея  Tired

айви Имай на предвид че плата на прашките и сутиена няма никаква еластичност, на този плат му викат басма мисля. Иначе пък са приятни за носене. А цвета при мен е поне една идея по-светъл, като избелял  newsm78 Аз ги взех на кръглите цени 3 Е и 2 Е обаче не мисля че сега си заслужават тази цена.

Ясно. И от него ще се отказвам. Благодаря ти, че ми спести набутването Peace!

# 591
Някой поръчвал ли е тези Умбро - и ако носи 44 1/2  ,45 -колко трябва да се поръча
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4267508& … ue&ksource=-1

# 592

Не цитираш правилно Wink

# 593
  • София

Не цитираш правилно Wink

оооооооо, много се извинявам  Embarassed, не съм забелязала какво съм  изтрила  Embarassed, исках да цитирам yaya

# 594
  • София
Някой поръчвал ли е тези Умбро - и ако носи 44 1/2  ,45 -колко трябва да се поръча
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4267508& … ue&ksource=-1

Аз го чакам 42 от 25.01, ама още ги няма...

# 595
Мъжо днес е взел колета ми от 07.02, като междувременно е вдигнал скандал за таксата (аз го надъхах предварително) от 4 лв. Е, н крайна сметка са го убедили, че всичко е законно. Остава въпрса защо някъде такава такса не се плаща, а другаде е с най-различна стойност.
Като се прибере ще коментирам съдържанието на колета.
Отделно в пощата получих пакет с блузките, които ми липсвах в предната поръчка, а ги бяха сложили в Суивито уж към колета. Блузките са тези бебешките 2 бр, които бингъл е получила. Едната е поне сантиметър по-широка от другата, а са комплект (един размер). Да не говорим, че поръчах 67, щерка ми е 63 см и в момента и стават.
Код 52329 са ми го пратили с блузките. Намаля 30% от пролет-лято 2008. Май това е новия масов код. Гледам и други са го получили  Joy

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 19:40 от Tristia

# 596
  • Стара Загора
Момичета повтарям се но спешно ми трябва отговор:
Moля за помощ тези, които имат маратонки ADIDAS. Номер 39 на колко сантиметра отговаря/без значение дали според етикета или измерено от вас/. Благодаря предварително.

Пак сьм аз, не се стьрпях и вече порьчах.  Embarassed Искам само да кажа, че 36900 и 45381 намалят и PRIX VERT, но порьчката трябва да е мин. 50Е от ненамалени.  Peace

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 19:38 от samimami

# 597
  • на пистата
Получих тренча, благодарение на похвалите на  Eiphnh   bouquet Hug
Кой тренч, може ли линк...
ето го ТРЕНЧА
 ЦЪК

# 598
  • София
  Тези умбро и аз ги гледам за таткото, но не съм сигурна кой номер да му поръчам, той носи между 46 -47 номер. Някой да знае например дали Умброто съвпадат по номер с 46 Найк. С онзи код 65137 ми ги намалява на 26 евро.

# 599
И от мен един код 15741 намалява 15евро от пролетната колекция ,без ограничения + безплатна доставка  Peace
Не ще.
А защо така ?Може би е личен при мен действа Simple Smile
Току що се връщам с две получени поръчки от пощата ,едната неща за мен ,другата за домочадието Simple Smile

Поръчките са ми от 07.02 и 23.02 ,едната е с липсващ артикул ,който е мес рембрусмонт ,но ваучер или чек още не съм получила и аз се интересувам по пощата или на мейла идва ?
Защото плащам с картата на систъра и с нейния мейл работя ,а на моя адрес идват нещата.

Много съм доволна от ризката за 4 евро ,много хубаво стои ,малко са ми тесни ръкавчетата ,но проблема не е в ризата Wink Имам 2 блузончета на AWS,поръчах цвят розово ,но пепел от рози ,единия е много хубава материя ,но съм взела 46 ти р-р и плувам в него (висока съм 178 ,тежа 78кг.),спортна структура ,т.е не съм фина ,но р-р 44 ми пасва идеално ,другия също не е лош ,но като цяло очаквах повече ,имам и едно болеро от 3 евро червено ,става ми но не ми допада как ми стои Sad .
На мъжа ми сичера с ципа от 3,45 евро ,за 7лв става ,но като цяло е голямо" дърво ",материята е като на евтини китайски дрехи ,ципа ръждясал и заяжда,не бих го взела ,ако го бях видяла на живо.

Два елека от 3,15 и 2,80 евро за сина ми и едно приятелско дете ,не са лоши за парите си ,този на Active Wear определено върви с номер по малко ,защото синия е р-р 150 ,този 162 и са еднакви.

Синия е двулицев и на мен по ми харесва тъй като от едната страна е шушляк от другата полар,а другия е от едната страна полар но лицето е плат.
За малката: дънковата пола Око за 5,25 евро ,супер е много ме кефи ,поръчах р-р 86 ,малката е точно толкова и и е точно.

Блузката с дълъг ръкав от 2,99 евро е прекрасна ,препоръчвам! Но доста малее в р-ра ,взех 102 ,дъщеря ми е 86 и и е точно.
Много съм разочарова на от тази рокля :

Материята е много различна от това което си представям и за 9 евро си е живо набутване Sad

Общи условия

Активация на акаунт