LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 012
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 660
мисля, че най-добрият вариант е да пишеш на французите и обясниш проблема. Аз също нямах вчера фактура в колета си. За първи път ми се случва, а ми го донесоха с куриер вкъщи.

# 661
е как да нямаш фактура  newsm78
я хубаво огледай кашона - отвън в найлоново пликче я търси, не вътре  Peace

опс, с danybon сме писали едновременно, странна работа и двете нямате  Rolling Eyes

# 662
Този панталон на ACTIVE WEAR   номер 38,също го заменям за 36.Това е за сега от мен.

bebe Presi , може ли линк за този панталон?  Hug

Заповядай Wink  http://www.laredoute.fr/vente-knickers-battle-femme-entr52-cm-ta … e&pagesize=16

# 663
И аз нямам фактура от вчерашния си колет. И на мен ми се случва за първи път. Но бях в Митницата с малката и в суматохата, не успях да попитам. Нито фактурата беше вътре, нито митническата декларация - и двете по 3 копия. Никакъв документ нямаше.

# 664
Да зная, че трябва да е в найлоновото пликче и друг път има по два екземпляра, но не и сега когато ми трябва.Чудя се за какво ли им са на тези от пощите? 

# 665
Веднага ще ти отговоря: след като изпокрадоха сума ти каталози, сега крадат фактурите, защото мислят, че са открили топлата вода - т.е начина, как да се поръчва. Аз друго обяснение нямам.

# 666
Ами не могат ли просто да попитат, то не е държавна тайна Mr. Green

# 667
То с питане само не става. За таз работа трябва умение за общуване с компютър и 2 грама акъл.  Mr. Green

# 668
Да, определено. Алекс, как ли четат 1-вия пост и се упражняват. Като ходиш до митницата, попитай за хонорар. Grinning

# 669
  • varna
ами те целите бг-пощи зарибени Crazyне вярвам за това да вземат фактурите,но определено тези месеци идват много пратки без фактури #2gunfire-да не би да ги събират за ръководството-като доказателства за да им вдигнат заплатите Outta Joint ех че ги измислих ама и аз Sick
предния път като ми ги нямаше фактурите-бяха паднали в пощенската станция и искали да ги дадат на една друга мама,сега пък въобще ги няма-отрязано найлончето и тютю няма ги-жената ми вика" а няма ги,няма не са при нас,без фактури е дошла пратката"
миличките свети води не напити

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 02:47 от tina77

# 670
  • до морето
Да дам и аз отчет за получените пратки от 28.01,29.01 и 08.02 - все големи колети Grinning Последната дойде без фактура,не зная кой ги взема ,но съм сигурна ,че тук в нашата поща не са защото са ми приятелки  Mr. Green Но много ме хвана яд и им обясних ,че ако искаме да върнем някой продукт ще ни е нужна и ако могат да кажат по веригата назад да спрат да ги вземат Crossing Arms

Ще си дам мнението за тези неща за които не съм виждала коментар Wink
този спален чувал е много хубав за парите си  Peace
Тези свещници са великолепни,аз ги взех за 1.20 Е  Mr. Green
а този микрофон малката като го видя и просто се влюби в него,много е хубав Peace

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 05:37 от Royzi

# 671
  • Sofia
и мойта този микрофон го разнася 2-ри ден и не се отделя от него

# 672
И аз в сряда след като си получих последната поръчка си мислех, че съм приключила за известно време с Ларедута и вчера мъжо идва на работа с известие от пощата за малък колет.И познайте какво-получих и аз каталога.Най-хубавото е че е на английски и всякаш цветовете на дрехите са по-близки до оригиналните, в сравнение със сайта.Вече ме сърбят ръцете за нови поръчки и чакам с нетърпение новите намаления. Grinning

# 673
Момичета, снощи пусках поръчка и не си проверих веднага пощата, чак тази сутрин но нямам потвърдителен мейл, но в сулвито си е цялата поръчка на статус EN COURS DE PREPARATION  Rolling Eyes
трябва ли да смятам, че имам проблем, или всичко си е ок  Rolling Eyes

# 674
  • Варна
Момичета, снощи пусках поръчка и не си проверих веднага пощата, чак тази сутрин но нямам потвърдителен мейл, но в сулвито си е цялата поръчка на статус EN COURS DE PREPARATION  Rolling Eyes
трябва ли да смятам, че имам проблем, или всичко си е ок  Rolling Eyes

mini_79, вече не пращат потвърдителни мейли. Аз също пусках вчера поръчка, днес сутринта всичко ми е En preparation, надявам се всичко да е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт