LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 067
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 675
  • на пистата
Момичета, снощи пусках поръчка и не си проверих веднага пощата, чак тази сутрин но нямам потвърдителен мейл, но в сулвито си е цялата поръчка на статус EN COURS DE PREPARATION  Rolling Eyes
трябва ли да смятам, че имам проблем, или всичко си е ок  Rolling Eyes

знам,че не си от начинаещите,но ще помоля и по-старите поръчващи поне на всяка нова отворена тема да прочитат първия пост.

# 676
уф, четох първия пост, простете  ooooh!
за да не спамя само темата да допълня, получих за малката
страхотни са, шити целите и ходи перфектно с тях

# 677
  • Стара Загора
Какво ще кажете за тази рокля Снимката е линк.

# 678
  • Шумен
Момичета да съобщя какво стана вчера с моята анулирана поръчка с код 65137. След две кореспонденции със Сабине имам следният резултат: Анулирана поръчка, за която искаха от мен инструкции, за да я анулират. Като, че ли щеше да дойде, ако не бях дала инструкции.  Mr. Green И следваща стъпка: да си пусна пак поръчката. Само, че аз нали съм скромна, исках да мога да ползвам отново кода.  Twisted Evil Баше ми разрешено. Само дето всичките стоки, които бях поръчала, сега като се опитвам да ги вкарам в кошницата, ми излиза жената с книгата.  Confused С други стоки не съм пробвала да проверя, дали ми работи кода.

# 679
  • София
някой пробвал ли е този вариант? как точно изброявате продуктите, като има таблица само с 8 реда?
Аз ги питах и ми казаха да си принтя продуктите на отделна страница.
И мой един колет от вчера е без фактура, на митницата казаха, че така е пристигнал при тях.
А в пощата си намерих известие да отида да си взема от пощата списание "Ларедут", което предполагам е каталог. Mr. Green

# 680
поръчах такова Умбро на баща ми, ползвах кода 65137 и ги намали от 41 евро на 28,95, плюс едно дънково гащеризонче от 10 Е на 7,05

# 681
Може ли някой да ми каже кой горе долу номер дънки да поръчам на моя мъж 190висок 90кг

# 682
  • Попово
Мини 79, умброто е страхотно аз го поръчах за големия синковец и за 3 месеца всекидневни тренировки по волейбол не е мръднал Peace

# 683
И на мен ми ги нямаше фактурите Rolling EyesМай има нещо гнило....,защо ли са ги взели newsm78
Някой да е получил тези детски сандалкиhttp://www.laredoute.fr/vente-sandales-enfant-fille-a-l-heure-an … e&pagesize=16хубави ли са ,отговарят ли си на номера?

# 684
Много съм доволна от тези:

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-sprint-sister- … e&pagesize=12
много са удобни,само дето запетайката изглежда златиста /за това поръчах и златната чанта найк/или поне бежова,а е бяла.Отговарят си на номера,нося 37-38,37 и половина ми заспаха.

# 685
Някой получи ли вече мейл за разпродажбата на детски стоки на Билабонг и Куиксилвер? На моята покана пише, че започва от 7 часа на 13 март, имам изпратена парола, но нямам писмо, с което да се логна.

# 686

Моля, четете първия пост в темата, преди да пишете в нея. Забранено е публикуването на обяви !!!

# 687
Уф, кажете ми - имам няколко артикула в поръчката, които са с цена 1000, 600 и 900 евро.Няма ги в момента ли и за това не ми пращат поръчката ли?

# 688
Уф, кажете ми - имам няколко артикула в поръчката, които са с цена 1000, 600 и 900 евро.Няма ги в момента ли и за това не ми пращат поръчката ли?

Няма страшно, ще си ги получиш. Това са артикулите без намаление  Peace

# 689
  • София
Това са от кръглите цени по 1,2,3,5 евро, няма ги вече, но не пречи да си получиш поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт