LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 248
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 90
На митница София, колети имат: Цветелина Петрова, Мария Димитрова, Красимира Хаджийска и Емилия Ла Роси.

# 91
На митница София, колети имат: Цветелина Петрова, Мария Димитрова, Красимира Хаджийска и Емилия Ла Роси.
Мен пак ме няма  Cry Ще чакам... То от 07.02 чакам де, ама пак си е повече от месец...

# 92
  • София-Младост
Мерих, смятах, пресмятах , но уви нещо не мога да се определя като номер. ще съм благодарна на малко помощ. Височина 174, ханш-109см, талия-85см. За бельото ясно, тук съм85B, по френсакта съм 100B.
Това, което ме обърква е , че при поръчка номерацията е 38/40 или 41/42...а в табличките са само цели числа 38,40,41,42...нещо средно ли се взима?

# 93
  • на пистата
Мерих, смятах, пресмятах , но уви нещо не мога да се определя като номер. ще съм благодарна на малко помощ. Височина 174, ханш-109см, талия-85см. За бельото ясно, тук съм85B, по френсакта съм 100B.
Това, което ме обърква е , че при поръчка номерацията е 38/40 или 41/42...а в табличките са само цели числа 38,40,41,42...нещо средно ли се взима?
42 номер си

# 94
  • София-Младост
Много ти благодаря.

# 95
кои ги има?.......моля да сподели дали си отговарят на номера  Praynig

ето и линк

http://www.laredoute.fr/vente-espadrilles-so-home.aspx?productid … e&pagesize=16

Благодаря.........

# 96
...
Искам да попитам, когато ползвате няколко акаунта, пак посочвате вашето име и адрес за получаване/но друг имейл/ или на някой близък? А и от различни карти ли плащате или става от една и съща на няколко акаунта?

Аз съм направила и на мен на мъжо - на мен с моя емайл и адрес у дома, а неговия е с нов майл, на негово име, служещ само за Редута и с адрес на работата, а и на мама спретнах но с нейния майл и нейния адрес. Някой беше казал че с една карта може само от два акаунта но аз пазарувам и от трите с една.

Имам три колетчета- по късно ще се отчета, само да спомена, че са два от 05,02 и третия от 29,02 - трита са под 2кг.

# 97
  • София
Досега не съм писала, но чета редовно и благодарение на обясненията от първа страница успях да се регистрирам и даже да направя и две поръчки! Днес получих и първата и то тази, която още въобще не я очаквах - от 2 март #CrazyПратили са я на 5 март. Взех я от пощата. Сега чакам от 21,02 дано скоро пристигне. Поръчах само на малкия - раничката-пингвинче е много сладко; едно камуфлажно панталонче беше доста евтино, но не ми харесва и един комплект на OKAOU, който определено препоръчвам - досега рових да дам линк ама нещо не го откривам newsm78 - бермудки и потниче в синьо и бяло!

# 98
Имам въпросче за това сако:

Доста мами го имат вече.
Може ли да споделите- висока съм 162см, ще ми стане ли 156см или да чакам за 162 защото в момента няма налично.
Ето и линк
http://www.laredoute.fr/vente-veste-velours.aspx?productid=32408 … e&pagesize=16

# 99
Момичета,любимият ни тези дни код 65137,днес ми намали и тези маратонки  с 15 евро,а те са Nouveav!.Пробвах и на други нововъведени,но действа само при някои... Peace

# 100
искам да Ви се похваля , че поръчката ми от намалението на PUMA от 26.02 ми простигна на 6.03.
бях си я пуснала с БД. и незнайно  защо имам стикер ПРИОРИТЕТ. този стикер съм го виждала на много забавили се колети.
долнището е 174 и е за много слаб мъж newsm78
горнището е 174 и е за по-едър мъж #Crazy

# 101
Мерси Grinning
Тъкмо се чудех , какво става с поръчката ми от 23.01

# 102
Имам въпросче за това сако:

Доста мами го имат вече.
Може ли да споделите- висока съм 162см, ще ми стане ли 156см или да чакам за 162 защото в момента няма налично.
Ето и линк
http://www.laredoute.fr/vente-veste-velours.aspx?productid=32408 … e&pagesize=16
Имам свободно такова, размер 162. Дойде ми малко тесничко и ръкавките са ми къси, към 165 см съм. Цвят taupe e, между светлобежово и резеда, доста приятен. Без подплата е, но е добре скроено и ушито.

# 103
Айви, може ли да си разчистиш ЛС, за да ти пиша. Мерси.

# 104
  • Mediterraneo
Цял месец не бях поръчвала нищо, но снощи пак прещраках и пуснах една поръчка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт