LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 190
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Варна, клон2 -  Наталия и Виолета имат колети

Аз получих моя колет от 6.02, с код colis, с маратонките Пума и еднин суитшър без ръкав за големия. Оказа се, че май в момчешката секция има доста дамски неща, защото това е третото нещо за него, което се оказва за момиче.

маратонки& … 91;ма   страхотни са, черен сатен отгоре, само на плат са + силиконови ленти и избродирана пума, подметката е супер удобна. Взех си 37 номер и ми заспаха, нося 36 наша номерация. За лятото са перфектни, за мокро време не стават.

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 16:55 от Анджелина

# 137
  • Стара Загора
Ох, какво да правя вече 2-ро нещо ми е в (реборсмент)  #Crazy Иде ми да ги #2gunfire
В рамките на колко време след порьчката може да се появи нещо в реборсмент-тите? Моята е от 06.03 и нямам нищо, това гаранция ли е че ще си получа всичко?

Можете ли да ми кажете N EUR36 на кой от френските отговаря. В момента сьм бременна и ми е трудно да си определя размера по таблицата, а нося едни дьнки за бременни с този номер и са ми супер.

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 16:34 от samimami

# 138
А  детските найкове дали си отговарят на номерата,които са и тук  newsm78
И аз се зачудих за тях и на мен ми ги намаля...

# 139
Брей. Сега с еприбирам и рекох да мина през пощата. Помислих, че е нещо от 01.02, ама не. Оказа се, че от 01.03 поръчката ми е дошла. Чак не повярвах. Поръчах на 01 и на същия ден е пусната. Браво!
Получих тия сутиени на Триумф. харесват ми. Малко бабешки модел, ама за голям бюст са супер. Нищо не прелива.
Ето линк http://www.laredoute.fr/vente-soutiens-gorge-sans-armatures-triu … e&pagesize=12
С код 78190 ги намали на по 23.50 комплекта. Не е зле. За 54 Евро имам 4 сутиена + подарък лъжиците с пластмасовите дръжки.

Само да вметна, че са ми объркали едната кутия и с ами дали по-малък размер. Свеки, ще намаже явно.

# 140

Можете ли да ми кажете N EUR36 на кой от френските отговаря. В момента сьм бременна и ми е трудно да си определя размера по таблицата, а нося едни дьнки за бременни с този номер и са ми супер.

На 38  Grinning

# 141
  • на тавана в кошницата
И двете са ми от различни дати първото го получих един ден преди поръчката да дойде и пише за бон, но как ще го получа и да го ползвам не знам. А втория пише note d'avoir . Ще им пиша да видя какво ще ми отговорят.

# 142
Някой може ли да каже на коя стъпка да принтирам кошницата си,за да им я пратя с чека,който още не  е дошъл де...аз за нероден Петко.... Tired

# 143
  • София-Лагера
А  детските найкове дали си отговарят на номерата,които са и тук  newsm78
И аз се зачудих за тях и на мен ми ги намаля...

Отговарят.Поне детските.Велизар е 25 и имам Найк 25.Точно са му.

# 144
  • на тавана в кошницата
Някой може ли да каже на коя стъпка да принтирам кошницата си,за да им я пратя с чека,който още не  е дошъл де...аз за нероден Петко.... Tired
на първа стр. пише, че на първата стъпка прочети  Hug

# 145
На митница София, колети имат: Цветелина Петрова, Мария Димитрова, Красимира Хаджийска и Емилия Ла Роси.
А може ли да е било Цветомира Петрова?

# 146
А кодовете ,дали ще ги зачетат,когато си принтираме кошниците,един Бог знае.

# 147
  • София
тази от 29.01 още я няма, какво беше това чакане...
и мойта от 29 я няма

А някой да чака от 24.01 или само аз останах. Чакам и от 30.01 и 06.02! Вече се замислям дали да не им пиша  newsm78.
Споко,аз днес си получих поръчка от 16.01.,вече я бяхме отписали почти #2gunfire

# 148
  • София
Днес си получих  2 поръчки от 29.02 на пощата, а тази от 29.01 все още никаква я няма  /за поща е също/ Tired

Та от получените днес са ми следните неща:

Тези "Найкове" за мен са много хубави.....имам и сакчето, така че ми става комплект  Wink
Тези адидаски за мъжа ми също са хубави, но ако бях взела един номер по-големи щеше да е идеалния вариант
Пантофки за мен - много са сладки, но подметката им е от плат което за мен е недостатък
За малката тези блузки - хубави са, но кафявата ми се струва, че е леко по-малка от другата
Също и тези са супер......и друг ги беше препоръчал
Жилетчица - добра е, но й е малко големичка на щерката
Пижамка, която също харесах.

Това е засега от мен.......продължавам да си чакам януарската, но вече нерви не ми останаха  Peace

# 149
МОЛЯ, помогнете! Изчетох доста страници,но не намирам отговор на въпроса си...Какво се прави при анулирана поръчка.....при положение че е по-голяма от 10Е и че парите не са изтеглени от картата,но са спряни от  тях? Предварително благодаря

Общи условия

Активация на акаунт