LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 211
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 210
Имам едно проблемче гледам че всички мъжки блузки са до 96\103 а те отговарят на L,чудя се дали са само до този номер или всичко е изчерпано големия размер.А на нас ни трябва 107\115 XL някой поръчвал ли е по голям размер и как стоят там нещата?  Embarassed
  аз вече поръчвам няколко неща от този  размер и са му по мярка на моя ,отговарят на XL

# 211
Ще питам ама без да ме биете, някой да е получил пратка под 10Е платено от ДСК, пуснах без да се усетя, има ли някакъв начин да проверя дали ще ми я изпълнят

# 212
Ще питам ама без да ме биете, някой да е получил пратка под 10Е платено от ДСК, пуснах без да се усетя, има ли някакъв начин да проверя дали ще ми я изпълнят

Аз получих 2 и то доста бързо  Peace Парите ми обаче още са само блокирани

# 213
  • София

Тези маратонки са страхотни естествена кожа....

Пумите изглеждат супер. По-голям номер ли взехте

# 214
Моята поръчка от 27.01 най накрая пристигна- на митница, тъкмо си мислех тази вечер да пиша писма. От 12.02 също- в пощата. Peace Тъй, че чакащите закъснелите поръчки от януари, дойде и нашия ред Peace

Назад някой пита как вървят тези балерини, но никой не отговори... Thinking Гледам ги още от лятното намаление, имаше положителни мнения за тях /май Монда ги беше поръчвала/, но дали се поръчват +1?

# 215
kler интересува ме дали от вторите сандалки си поръча твоя номер, как са като качество и кой цвят си избрала? Rolling Eyes

Моят номер да, но мисля че и в по малкия щях да вляза, но по принцип нося или 38 или 39 , поръчах 39 , качество ами за тия пари  едобро, произведено във Виетнам !

# 216
Днес взех поръчката от 29.02:
 тези шорти са много хубави http://www.laredoute.fr/vente-boxer-short-longbord-de-puma.aspx? … e&pagesize=12

Какъв размер сте взели?
А и да попитам 50/52 на 2XL ли отговаря?

# 217
  • София
stamimar, не мога да ти пиша, кутията ти е пълна  Embarassed

# 218
Моята поръчка от 22.02. дойде миналия петък Wink Малко нещица бяха - утре ще споделям впечатления.

Сега чакам с нетърпение тренча-подарък в поръчката ми от 29.02. и потривам ръце, докато предусещам, че ще пусна поръчка с вълшебни 61537 Mr. Green

# 219
Кари, поръчай +1, имам ги същите, много са красиви и на живо

# 220
Кратък отчет и от мен. Днес взех 3 пакета от 4-те които чакам.
Повечето неща не бяха за мен, но ето моите:

1. Дънковата пола от 3 евро - направо перфектна за цената си.
2. Една рокля - тип "прегърни ме" която е коментирана вече също много ми хареса.
3. Чантата на ACTIVE WEAR, която чаках с голямо нетърпение също е много добро попадение. Моята е в черно и малко ме изненада, че кожената част е кафява, но стои добре  Wink

4. За малката - тази рокличка:
Много красива, но 102 номер беше свършил и от мерак взех по-малкия номер с надеждата, че дребосъчка ще може да я носи, но просто си личи че е за по-малко момиченце и за съжаление няма да я носим Sad

5. И тази - струва ми се не е коментирана:
Прекрасна е! Стои много красиво. Малката направо подивя от радост Laughing Препоръчвам я! Памучна, не е много тънка. Не знам защо обаче дойде без гащичките. Може би на голямата номерация не се полагат Laughing

Това е от мен. Продължавам да си чакам най старата поръчка от 30-ти Sad

# 221
Имам едно проблемче гледам че всички мъжки блузки са до 96\103 а те отговарят на L,чудя се дали са само до този номер или всичко е изчерпано големия размер.А на нас ни трябва 107\115 XL някой поръчвал ли е по голям размер и как стоят там нещата?  Embarassed
  аз вече поръчвам няколко неща от този  размер и са му по мярка на моя ,отговарят на XL

мъжът ми е L, вземам 96\103. Някой леко му теснеят в раменете. Ако купувате Pepe Jeans, вземайте +1 номер, доста тесни кройки. Обратно Levi's ни беше леко широка, добре. че в раменете е ОК.

# 222
Днес получих известие за поръчката си от 03.02, която е 1.4 кг/За СтЗ говоря/.

Някой има ли http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5891035& … ue&ksource=-1  и да сподели мнение 90Б ще ми стане ли - тук нося 75Б. Благодаря предварително:)

# 223
Кари, поръчай +1, имам ги същите, много са красиви и на живо

Благодаря, ще те послушам.  bouquet

# 224
  • гр.Варна
Днес взех поръчката от 29.02:
 тези шорти са много хубави http://www.laredoute.fr/vente-boxer-short-longbord-de-puma.aspx? … e&pagesize=12

Тези маратонки са страхотни естествена кожа взехме ги за 40 евро сега не ги намирам.

Намерих линк http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5236371& … rce=-1#DescDetail
Бях си ги сложила в кошницата,но чак сега видях,че са мъжки  Sad . Хм,дали пък няма да станат и за жена... newsm78 А отговарят ли си на номера?

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 01:23 от marianik

Общи условия

Активация на акаунт