LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 207
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Опитах се да пратя ЛС ама нещо не стана-крачолите на дънковия гащеризон съвдем леко се разширяват най-долу ,което е според мен около 2 см.отклонение.Но стои добре ,като се има пред вид ,че аз не харесвам чарли.Ще ти дам утре размери ,че го занесохме на шивачката да го скъсява.Дъщеря ми е висока 1,50 , тежи около 35 кг.-направо и лепна на дупето идеално.Рядко така нещо да й седи добре и да не се налага да слага колан .Но аз поръчах 162 и затова го скъсявам някъде със 7 см.-трябвало е да поръчам 156 см.
Утре ще ти дам мерките подробно  Hug Hug Hug
Благодаря ти много  bouquet, ще изчакам за размерите и тогава ще поръчвам. Едно сако 156 от детската номерация ми стана без проблем, нищо че съм по-висока, но дънки до сега не съм взимала  newsm78

# 196
Днес ми дойдоха парвите паръчки  Hug  по точно на мъжу
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-imprime-adidas.aspx?produc … e&pagesize=12
само че варианта в жалто,много приятна материя малко му е широка иначе е ок  Peace
http://www.laredoute.fr/vente-veste-zippee-twist-d-adidas.aspx?p … e&pagesize=12
Суичера е върха паръчахме С отговаря си на номера.Доволна съм,мъжо двойно повече  Grinning

# 197
Благодаря   Hug ,ще сложа още нещо тогава  Wink

# 198
Имам едно проблемче гледам че всички мъжки блузки са до 96\103 а те отговарят на L,чудя се дали са само до този номер или всичко е изчерпано големия размер.А на нас ни трябва 107\115 XL някой поръчвал ли е по голям размер и как стоят там нещата?  Embarassed

# 199

Момчето, за което са носи 43 номер и него си поръча. Добре са му!

# 200
Момичета, мнооого съм ядосана -баш поръчката с найковете със златната запетая се сетили УЖ да ми откажат пращането-поръчката ми е от 02 февруари-направо съм бясна! Доколкото разбрах от тези питанки дето само излизат с преводача искат да потвърдя плащането с банков превод-някой дали го е правил-а парите са блокирани иначе в банката! Чудя се какво да правя? А толкова ги искам тези маратонки-а и вие като ги похвалихте, че били много хубави съвсем се бях настроила-всеки ден този колет чаках, но уви!

# 201
Имам едно проблемче гледам че всички мъжки блузки са до 96\103 а те отговарят на L,чудя се дали са само до този номер или всичко е изчерпано големия размер.А на нас ни трябва 107\115 XL някой поръчвал ли е по голям размер и как стоят там нещата?  Embarassed
Ако носи XL, му поръчай L! Особено на адидас, огромни са!

# 202
  • София
Няма ми кошницата! ShockedВсичко е изтрито,а имах толкова неща,които чаках да се появят,за да поръчам.Какво е станало? Sad

Между другото,тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-women-s-rihann … e&pagesize=16 във фирмения магазин на Найк струват 189лв.Миналата седмица отидох да ги пробвам и като видях,се ококорих направо LaughingИначе са много удобни,пружиниращи,чакам да доставят моя номер и поръчвам Crazy

# 203
МОЛЯ, помогнете! Изчетох доста страници,но не намирам отговор на въпроса си...Какво се прави при анулирана поръчка.....при положение че е по-голяма от 10Е и че парите не са изтеглени от картата,но са спряни от  тях? Предварително благодаря
Чакаш да минат 45 дена от блокирането, за да ти ги отблокират от банката.Ако успееш да накараш банката преди това да ти ги отблокират-още по-добре Peace!Аз не успях Wink.

Добрата новина за тези, които са към ПИБ е че вече срока не е 45 дни, а 14  Peace

Не мисля, че новината е добра. Ако срока беше 14 дни по време на големите намаления, сега щях да имам 7-8 отказани поръчки  Sick

# 204
  • sofia

Между другото,тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-women-s-rihann … e&pagesize=16 във фирмения магазин на Найк струват 189лв.Миналата седмица отидох да ги пробвам и като видях,се ококорих направо LaughingИначе са много удобни,пружиниращи,чакам да доставят моя номер и поръчвам Crazy
как вървят като номер?

# 205
  • София

как вървят като номер?
Ами,аз си нося 41маратонки и 40 от другите,така че пробвах 41.Малко ми бяха широки отпред,обаче 40 положително нямаше да ми стане.Обаче аз съм и с широк крак,така че за широк крак плюс 1,за тесен,мисля че и стандартен размер ще стане.

# 206
  • Пловдив

Аз искам за вторите отзиви и как са номерата  Peace Какъв цвят полу4и?

# 207
  • Попово
Nike и Puma също вървят с номер напред, на гръдна обиколка 114 тениска107/115 е широка  Peace

# 208
  • In transit
Днес взех поръчката от 29.02:
 тези шорти са много хубави http://www.laredoute.fr/vente-boxer-short-longbord-de-puma.aspx? … e&pagesize=12

Тези маратонки са страхотни естествена кожа взехме ги за 40 евро сега не ги намирам.

# 209
Още веднъж да ви питам за това гащеризонче. По принцип се оправям с таблицата за размерите, но тъй като таза ми още не се е събрал след раждането (а се надявам това да стане все пак), няма как да си премеря желаните сантиметри. Дънките ми от преди раждането са 28 и 29 номер. Посъветвайте ме кой номер отговаря на тях. Малко оптимистично от моя страна, но надеждата умира последна  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт