LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 196
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте Simple Smile
Днес си взех поръчката от пощата от 5 март  Shocked Пуснали са я на 7ми.. и днеска е тука.. Направо шах и мат като я видях  Crazy
На мъж ми едни маратонки Умбро черни само беше .. Много са хубави Simple Smile Произведени във Виетнам  Mr. Green - и за Умброто важи +1 номер  Peace

# 181
И аз днес получих поръчката от 02.03 Shocked

Тези балеринки са много удобни: http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-toile-femme-bout-ouvert … e&pagesize=16

Балеринките отговарят ли си на номера, че и аз съм ги харесала.

# 182
  • София
Току що получих номера на ваучъра за липсващ артикул от 06.02.2008. Поръчката я получих още миналата седмица, а номера - не. Днес сутринта отново писах на Сабине и сага получих номера. Мисля, че сега ми отговориха, а преди това не, защото пуснах отново въпроса от адреса, който е даден на първа страница. При предишния диалог който водих със Сабине върнах отговор, че искам ваучър не от адреса на първа страница, а като Reply от моя мейл.
Дано съм била полезна.
П.С. Писмата бяха на англииски и ме разбраха Mr. Green

# 183
Моля мамите, които са ходили днес до пощата в СЗ ,кажете ми забелязахте ли и други пакети?

Аз имам една поръчка от 7.02 и 23.02 ,от тази за 7ми имах едно нещо в Mes Remboursement   за което имаше надпис  Note d'avoir ,със стойност 2 евро ,сега се появи второ с надпис Bon d'achat  на стойност 2.10 евро и графа Type de remboursement пише "Remboursement somme due",което буквално значи" изплащане на дължимата сума",така че това явно е резултата от моето писмо с искане за ваучер за горната липса.Аз направих и запитване защо поръчката ми още я няма и са ми отговорили че се извиняват имали са някакъв проблем с нея и че е тръгнала на 30 .02 (!?),аз такава дата не съм виждала  Laughing ,но се надявам да си видя скоро поръчката.Дано съм била полезна на питащите преди мен със същия проблем. Аз пиша на френски ,мога да помогна ако на някой му се налага  Peace

# 184
  • Пловдив
Има ли някаква стандартна разлика в дължината на стелките при два съседни номера при обувките? Или е различно според марката. Например стелката на номер 37 с колко сантиметра е по-дълга от тази на номер 36? Един сантиметър ли е разликата или половин сантиметър или друго?
И още един въпрос - знае ли някой дали този код 65137 е персонален?

Благодаря предварително.

# 185
Хайде и аз с получени колети от 06.02 и 08.02
http://www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-prix-mini-bebe.aspx?p … e&pagesize=16
страхотни са
http://www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-manches-longues-enfant- … e&pagesize=16
от тези съм също доволна Peace
едни дънки за малката, и няколко блузи за мен,но не намирам линкове
В 20 клон имаше две поръчки още Peace

# 186
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Това нали са маратонки, не буйки?

# 187
  • Бургас
marzeliva, и на мен ми е интересно колко е разликата между два съседни номера!
sparkk, благодаря! Дано се включи още някой с 37 номер!

А 65137 явно е персонален, не ми дава да го ползвам на единия ми акаунт.

Забравих да докладвам, днес в клон 1700 имаше още няколко неполучени пакета!

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 20:10 от Мимита

# 188
Моля мамите, които са ходили днес до пощата в СЗ ,кажете ми забелязахте ли и други пакети?

Аз имам една поръчка от 7.02 и 23.02 ,от тази за 7ми имах едно нещо в Mes Remboursement   за което имаше надпис  Note d'avoir ,със стойност 2 евро ,сега се появи второ с надпис Bon d'achat  на стойност 2.10 евро и графа Type de remboursement пише "Remboursement somme due",което буквално значи" изплащане на дължимата сума",така че това явно е резултата от моето писмо с искане за ваучер за горната липса.Аз направих и запитване защо поръчката ми още я няма и са ми отговорили че се извиняват имали са някакъв проблем с нея и че е тръгнала на 30 .02 (!?),аз такава дата не съм виждала  Laughing ,но се надявам да си видя скоро поръчката.Дано съм била полезна на питащите преди мен със същия проблем. Аз пиша на френски ,мога да помогна ако на някой му се налага  Peace
Аз днес взех поръчка от 08.02, в клона на Августа Траяна(№4) имаше още 2-3 редутски пакета. Peace

# 189
kler интересува ме дали от вторите сандалки си поръча твоя номер, как са като качество и кой цвят си избрала? Rolling Eyes

# 190
Здравейте ,момичета!Благодарение на една приятелка и аз получих първите си покупки.Тези са стегнато трико и ми харесват,само че розовия цвят не е като на снимката,а малко по-убит./често срещан дефект доколкото четох/;варианта  бяло и розово.
http://www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-fille.aspx?productid=32 … e&pagesize=16

Това по-долу е за мен.Харесва ми.Кафявата парка.
http://www.laredoute.fr/vente-parka-a-capuche-femme.aspx?product … e&pagesize=16

# 191
Ами като гледам номерата не би трябвало да има толкова големи "буйки"... Rolling Eyes

# 192
Момичета,ако поръчам с  код 65137 и поръчката ми стане под 10 евро ще дойде ли според вас?Т.е цената преди кода ли гледат или тотала ?

# 193
  • Sofia
тотала

# 194
  • Бургас
Момичета,ако поръчам с  код 65137 и поръчката ми стане под 10 евро ще дойде ли според вас?Т.е цената преди кода ли гледат или тотала ?

След тотала!

Общи условия

Активация на акаунт