LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 151
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
http://www.laredoute.fr/vente-sac-la-boutique.aspx?productid=324 … e&pagesize=16
тази чанта е поръчвам вече 3-ти път,на живо е много по-хубава и страшно удобна

Можеш ли да пуснеш реални снимки на тази чанта и да напишеш някакви размери? Praynig

Аз днес взех три пратки - две от митница (от 30.01. и от 02.02.) и една от пощата (от 26.02.). Утре ще коментирам, имам страхотни попадения. Подаръкът към едната поръчка бяха червените пътни чанти - определно са много готини (само дето гадната розова чанта се е появила отново и не ми пратиха прибори, а нея).

# 226
ByTheWay ако твоята е 94 може ли р-р ,че поръчах и аз същата рокля(става дума за първата) ? Heart Eyes
Утре ще проверя и аз вСз на пощата.

# 227
Само ще коментирам (и да е коментирано, нямам три свободни часа да изчета предната тема) дънките "с вид на" гащеризон - взех 38 номер...
Може ли да премериш талията и ханша на дънките  Praynig Харесала съм си нещо от тази марка и искам да преценя кой номер да взема. Ако някой друг има нещо от Типстер, също моля за размери  Praynig

# 228
Моята поръчка от 27.01 най накрая пристигна- на митница, тъкмо си мислех тази вечер да пиша писма. От 12.02 също- в пощата. Peace Тъй, че чакащите закъснелите поръчки от януари, дойде и нашия ред Peace

Назад някой пита как вървят тези балерини, но никой не отговори... Thinking Гледам ги още от лятното намаление, имаше положителни мнения за тях /май Монда ги беше поръчвала/, но дали се поръчват +1?

Имам два цвята от тези според мен си отговарят на номера -поръчвай този, който носиш в БГ.

# 229
Получих най-после поръчката от 24.01.

- за съжаление пак не съм уцелила номера, така че ги заменям за 48 номер, а те са 50-ти. Иначе са много хубави
 - много са хубави, стегнато трико
 - много ми харесва, малко ми е голяма, но ще си я нося. Може да се поръчва един номер по-малко
 - не са хубави, приличат на спортен клин

# 230
iki,може ли линк за дънките?

# 231
  • Варна
Назад някой пита как вървят тези балерини, но никой не отговори... Thinking Гледам ги още от лятното намаление, имаше положителни мнения за тях /май Монда ги беше поръчвала/, но дали се поръчват +1?

Имам два цвята от тези според мен си отговарят на номера -поръчвай този, който носиш в БГ.
А може ли който има 39 или 40 от тези, да измери стелката? Колебая се между двата номера  newsm78

# 232
  • София
Моята поръчка от 27.01 най накрая пристигна- на митница, тъкмо си мислех тази вечер да пиша писма. От 12.02 също- в пощата. Peace Тъй, че чакащите закъснелите поръчки от януари, дойде и нашия ред Peace

Според мен не си отоговарят......поне +1, че ако не и +2......майка ми носи 35, взех й 36 - добре са й.....аз нося 37, взех си 38 но ми стърчи петата отзад и ги продадох  Peace

# 233
Момичета от снощи влизам в сайта , но точно над размерите и бройката ми излиза една жена с бански и нямам бутон за слагане в кошницата ,имам само за любими артикули.Някой друг с такъв проблем ,рестартирах и компютъра обаче не става , а исках да пусна поръчка .
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-a-carreaux-active-wear.asp … documentid=441608 Ето така изглежда

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 09:23 от sysonka

# 234
Какъв размер сте взели?
А и да попитам 50/52 на 2XL ли отговаря?

Не съм mikkey но също вчера получих такива Simple Smile 46/48 отговаря на ХL, така че вероятно 50/52 е точно 2XL Peace
И напълно подкрепям че са страхотни. Материята е много добра, имат 2 странични джоба, отзад един. Мисля че са супер придобивка за цената си!

# 235
  • София
Днес получих известие за поръчката си от 03.02, която е 1.4 кг/За СтЗ говоря/.

Някой има ли http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5891035& … ue&ksource=-1  и да сподели мнение 90Б ще ми стане ли - тук нося 75Б. Благодаря предварително:)

Ще ти стане. Аз нося 75С по БГ, взех си 90С и ми е добре  Peace

# 236
  • Пловдив

- не са хубави, приличат на спортен клин

Аз пък съм много доволна от тези - имам ги от есента и си ги нося с дълъг пуловер  Peace и ботуш - не стават колена като на клиновете, които досега съм взимала  Peace

# 237
Какъв размер сте взели?
А и да попитам 50/52 на 2XL ли отговаря?

Не съм mikkey но също вчера получих такива Simple Smile 46/48 отговаря на ХL, така че вероятно 50/52 е точно 2XL Peace
И напълно подкрепям че са страхотни. Материята е много добра, имат 2 странични джоба, отзад един. Мисля че са супер придобивка за цената си!

Благодаря ти много  Hug  bouquet, а да попитам с бандаш ли са отвътре? Rolling Eyes

# 238
Да, имат бандаж. Картинката е щампа, на задния джоб има картинка пума също, там е бродерия

# 239
  • Sofia
получих 2 митнически известия,предполагам от 28.01 и 11.02

Общи условия

Активация на акаунт