LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 028
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 330
Получих от 21.02-детски евтинийки,липсваше фактурата от колета newsm78
Поръчката беше с подарък пътните чанти+други чантички,общо 9бр,симпатични и ще влязат в употреба Peace
Само да похваля едни евтини блузки за игра на EDEIS от по 2Е и гащеризончетата лот за 5 и нещо

снимки

# 331
  • София-Лагера
Не съм получавала оферти от 2 месеца. Twisted Evil
Гадове #2gunfire

# 332
  • София
Днес си взех поръчките от 28.01 и 06.02 - остана ми последната с кръглите цени от 29.01... Освен това ми пратиха номерата на ваучерите и сега се чудя какво да си купя Mr. Green. Случайно някой да знае дали мога да платя с два ваучера при една поръчка?

# 333
  • София
Днес си взех поръчките от 28.01 и 06.02 - остана ми последната с кръглите цени от 29.01... Освен това ми пратиха номерата на ваучерите и сега се чудя какво да си купя Mr. Green. Случайно някой да знае дали мога да платя с два ваучера при една поръчка?

Някой май беше писал, че може......имало няколко полета за въвеждане номерата на ваучерите  Peace

# 334
На митница София колети имат: Гергана Ванчева, Деница Жечева, Веселина Тодорова, Маргарита Йорданова, ... Дембелакис.

# 335
  • Враца
Сагата с двете леви продължава  Laughing изпратих ги днес най сетне...след като седмица се помотвах...оказа се че в пощата лелките са заменени с млади момичета, които въпреки непрестанните големи опашки при тях са изключително любезни..бях опаковала предварително пакета, а се оказа че не е трябвало...трябва де се провери кутията пред тях и тогава да се залепи...казах и дайте само ножичка да срежем и тя ме пита какво има вътре и аз накратко и обясних сагата с двете леви, за Ларедута и тя супер внимателна...не ме кара да разлепвам само подписах декларация че са обувки...Пакета беше 15.50 лв (препоръчан) иначе е 12 лв - 600 грама...казаха че до 10-ина дена ще е там...аз и поисках номер за проследяване, а тя ми каза че няма възможност да се загуби, в най - лошия вариант ще ги върнат при мен ...адреса на който ги изпратих е La Redoute, Service Retour, BAT N, ZI de la Martinoire, 59150 Wattrelos, France...относно това че трябва да е за тяхна сметка написах стойността вътре на гърба на фактурата сумата за връщане + 7.7 е транспортни (вчера ми мериха кутията и каза 15 лв че ще струва, след като подробно ми обясни кое къде се написва и опакова, а иначе има таблица в сайта на пощите)....малко забравих да напиша че искам ваучер и затова написах на Сабине че съм изпратила обувките и че след като ги получат искам ваучер...касовата бележка я сканирах и я прикачих в JPG файл...почти веднага получих следния отговор от нея

Hi,
Exceptionnaly, as it is a mistake from us, I will follow your file for this retour in order to reimburse by a voucher. Best regards.Сordialement. Sabine,

сега ще почакам да ги възстановят...btw получих си днес и забравените колани, които тези дни ще снимам и ще кача при покупките си с маратонките пума на мъжо и едно лилаво бельо от кръглите цени... излезе 5 e общо...много е удобно..материята е памук без грам ликра (което ме шокира и няма нищо с всичките сутиени които съм имала, а те грам не са малко) за пръв път имам подобно белльо но пък много си го харесах след първоначалния шок Hug
Eiphnh аз пазарувах с един и доплатих с карта, но се отварят поне 5 поленца така че не би трябвало да е проблем

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 16:59 от wb

# 336
  • София
  Аз днес си взех една поръчка, има маратончици за малките  на АWS за 6 евро, не ми харесват особено, а и 24 номер са им доста големи, добре че поръчах само един чифт, сигурно ще ги продавам или подарявам.
  Получих и от онова секенце което е 2,50 евро, малките го имат сега вече и аз същото цвят таупе. http://www.laredoute.fr/vente-la-doudoune-sans-manches-active-we … e&pagesize=16Зимата и трите бяхме с евтините пухенки, сега ще сме с еднакви сака. Хем не искам еднакво да ги обличам, но ми е забавно и трите да сме еднакво облечени понякога. И още едно елече намалено на актив уеър, но ми е голямо и ще го дам на майка ми. Иначе е топличко и хубавко - http://www.laredoute.fr/vente-la-doudoune-sans-manches-active-we … e&pagesize=16
  Вчера получих и още дребни нещица едни дънки за малките на актив уеър отново, които са много мекички, но определено още доста време ще са им големи -

# 337
  • София
Само искам да кажа, че току що получих 8 колета на митница. Моля, не ми пишете да ме питате за кого са  Praynig Аз като прегледам, ще пиша на щастливците  Laughing

# 338
val_stef
Мацки, понеже не съм в час и до сега само разглеждам сайта искам да се доп....
Имам ги от миналата година  , отговарят си на номера , но не са нещо особено ,изкуствени са Peace

# 339
Не съм получавала оферти от 2 месеца. Twisted Evil
Гадове #2gunfire
дай си мейла да ти препратя моите, на ден по няколко ми пращат, но сега съм им сърдита, така, че няма да ги ползвам

# 340
  • София
sparkk, wb, многоо ви благодаря!

# 341
Момичета в предната тема май се коментираше за тези балерини. Намерих коментари, но не намерих за това дали си отговарят на номера. Моля някой да каже пак. И дали са за тесен или пухкав крак?
http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4608216&Size … ue&ksource=-1

# 342
  • Sofia
След колко време като ви е заведен артикула като липсващ в рембурса ви пращат номера за ваучъра и къде го получавате?

# 343
  • на пистата
Момичета в предната тема май се коментираше за тези балерини. Намерих коментари, но не намерих за това дали си отговарят на номера. Моля някой да каже пак. И дали са за тесен или пухкав крак?
за по-тесничък е,взех на майка нейния номер,но са и малки Thinking

# 344
  • София-Лагера
Аз ги имам.Поръчах си моя номер и ми заспа.
С тесен крак съм.Взех 38н

Общи условия

Активация на акаунт