LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 176
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 900
Aз приключих с януарските поръчки
все обсъждани неща...от кръглите цени
много съм доволна от бельото за Габи 7те гащички за 2Е ...страхотни са
не бях сигурна и за едни дънки за нея за 2 Е дали ще и станат и поръчах 126 и 132
126 и залепна ....132 ще си ги носим малко по-натам....вътре са с регулиращ се ластик с копчета
2 туники тънички ....за по1Е ..индийски производство..
тениски и комплекта с джинси за малкия...колета беше 2.100 ...
получих и валчер за липсващото от пратката днес ....остана да взимам нещо от пощальонката...надявам се каталог...то няма какво друго да е...поне още седмица

Някой беше получил пакет в пощата с чашите и лъжичките ...не мога да намеря поста оттогава...то кой знае и в коя от огромните теми е....ако може да ми пусне ЛС ....с какво са дошли и колко кг. да знам къде да го чакам моя

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 20:48 от BgViki

# 901
  • до морето
Някоя мама по напред в темата питаше за размерите на  шапките ,ето една табличка ,дано помогне Peace

# 902
  • Там....където всичко е възможно ....
Ако някой артикул ми се намали до 0,00 дали ще ми го доставят? newsm78Малко ме съмнява Thinking
Royzi  много полезна табличка Hug

# 903
Имам известие за митницата  newsm44.
Вече трябва да е от 15 януари. Най сетне. Утре ще ви пиша.

# 904
  • Пловдив
Моля *Teddy* да си изчисти ЛС, защото не мога да й отговоря!
Моля ви, гледайте си бройката на ЛС  Rolling Eyes

# 905
  • някъде там
питах за нещо си пък то се оказа че го има на 1 страница, сориии незнам как да си изтрия поста

# 906
  • София
ей това пък какво значи в превод ?!
Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
Справка : 1-ва страница...

# 907
  • sofia
ей това пък какво значи в превод ?!
Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
отхвърлят ти картата и ти казват да се обърнеш към банката си

# 908
Royzi аз бях за шапките. Ужасно ти благодаря. Веднага ще си го копна  Hug
Обаче това с Умброто и с кода 36900 и аз не мога да го направя. Всякакви продукти добавях, и повече от 3 броя... явно има условие, което не проумявам  newsm78 Много моля мацката, която го беше направила да каже какво точно добави към Умброто!  Praynig

# 909
Не съм аз мацката, дето е направила номера с умброто, ама да кажа че с тези сандалки http://www.laredoute.fr/vente-sandale-enfant-garcon-prix-mini.as … e&pagesize=16 размер 35 (за да докарам общата сума до 55 евро) става

# 910
Някоя мама по напред в темата питаше за размерите на  шапките ,ето една табличка ,дано помогне Peace

Най-добре да си гледа обиколката на глвата на детето.. Моето на 1г. носеше шапки за 3 годишни  Crazy На сега от миналата пролет шапката изобщо не мога да му я нахлупя  ooooh! Метнал се е главчест на баща си  Mr. Green

# 911
  • София
С 36900 намалявам този тренч http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4244494& … ue&ksource=-1 на 29.90евро, много му се чудя. Иначе и аз си взех днес поръчката от 5.02 от митницата, а очаквах да е за пощата. Всичко е коментирано, много съм доволна  Hug Имам още едно известие за митницата, трябва да е за 7.02, следващият колет, който чакам, е чак от 1.03

# 912
Имам нужда от малко информация. Става дума на чехлите на Пума
http://www.laredoute.fr/vente-mules.aspx?productid=324120081& … e&pagesize=12
Поръчахме ги за колежка на дъщеря ми и днес ги получихме. Може би аз нещо не разбирам, но едната обувка е като на снимката, т.е. с някакви "ивици", а другата е дюс и има само една бродирана пума.  Не съм носила нищо на пума, но досега не съм виждала две различни по вид обувки в един чифт. Моля, който ги е получил да каже и при него ли е така.

I az gi получих днес, да такива са си Simple Smile

А относно зеленото сако, на мен още ми показва, че го има в наличност и 38 и 40 и 42

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 21:19 от artexa

# 913
Aleks,детския анцунг Адидас в момента е намален -15
С кода 65137 ми го свали още Peace
деси ,за кой анцунг на адидас става въпрос  ooooh!

# 914
  • Стара Загора
Обаче това с Умброто и с кода 36900 и аз не мога да го направя. Всякакви продукти добавях, и повече от 3 броя... явно има условие, което не проумявам  newsm78 Много моля мацката, която го беше направила да каже какво точно добави към Умброто!  Praynig
Aз бях! Добавих това  и това. Между другото днес и при мен не работи този код, пробвах го на друг акаунт. A на 11.03 го използвах на трети акаунт и сьщо стана, бяха 2 ненамалени артикула /18.9+29.9/+ 2 PRIX MINI /9.5+4/ + 1 намален /3.1/.

Общи условия

Активация на акаунт